bck Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sen 1 haftadır takıp edıyosun dıye olabılır mı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre said: ben senin patide gördüğün çapulculardan değilim, her mesajımın altında bir derinlik var. sadfasfasgfsdghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: SeaGle said: Lan sabri olsa hala gol sevinci yaşıyorduk şimdi ne burakı. Kayt resmen heyecandan atamadı. abi poposundaki kıllar kadayıf olmus 100 lerce maca cıkmıs ne heyecanı lan :D Aşırı motivasyon abi. Hem takım hem takımının ülkesi için çok büyük bi olay içindesin, yan etkisi oluyor tabi. Zaten kayt çok çabuk saçmalayabiliyor bazen, neden öyle anlayamadım ben onu. Sarışınlar hep böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kuytın composure 20 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ama yalan mı şimdi orço, bir aynaya bir bana.. bak burada da derinlik var. bak demedim, seni düşünmeye sevk ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: forgiver said: yalnız burak olsa kuytun kaçırıdğını atardı :) ne buragı abi, egemen olsa atardı orda. Egemen zor keza kendi Solak :) belkide ondan dedin. Yobo olsa atardı diyim bende. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 SeaGle said: barbu said: SeaGle said: Şu skor fenere yarıyore di mi yarıyor da atarlar böyle giderse daha. çok iyi geliyolar. Peki 1 tane atarsa noluyo benfica. Ya ben bu deplasman golü muhabbetini çözemiyorum ya sfss 2 maçın skorunu topla. Berabereyse deplasmanda daha çok gol atmış olan kazanıyor. Fener de çok gereksiz bir heyecan var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-t6oWbbAamg Surdaki 1 metrelik ofsayti gormeyenler gelip bir de dalga geciyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ya kalbim sıkısıyor arkadas kapıyı pencereyi actım camları kırıcam yetmıyor hava sfgdsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Aykut ne taktiği verdi acaba ne konuştu çok merak ediyorum he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi adam gelip video koydu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre said: jacabo said: Lectre said: jacabo said: Zegna said: Masticore said: şaka gibi olan penaltıydı bence hakem olmasa fener gg'di. he, degildi dimi penaltı :D aga ofsayt vardi ? sen neyin kafasındasın yahu ne kadar detaylı görüyorsunda orada ofsayt gördün. arkadaş kendimi yetersiz hissettim şuan, var mıydı ofsayt? :D neyin kafasi ne demek yahu ben oyle gordum sen ofsayt olmadigindan nasil bu kadar eminsin o zaman kelimelerini duzgun sec umrumda degil fener elemis elememis bu kadar fanatik olmayin yok abi yanlış anladın sen beni, dedim ya mesajda da hiç farkında değilim ben önceki ofsaytın vs. hani bazı uyuşturucu maddelerin dikkat toplayıcı etkisi vs var ya. lütfen, ben senin patide gördüğün çapulculardan değilim, her mesajımın altında bir derinlik var. ben görmedim hiç hatırlamıyorum bile öncesini penaltıdaki elin, o bakıma söyledim ben onun el oldugunu düşünmüyorum. Adam yere iniyor dengesiz şekilde ve kendi yönetmiyor topun yönünü nasıl inebilir ki başka hazır ol vaziyette çakılarak mı yere ? . top eline çarpıyor adam farkında bile degil. Hadi onu verdin peki benfica'nın penaltısı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aykut ayar vermiştir şimdi iyi oynıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 gol yemeyin lan, lutfen. demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Eralpb said: http://www.youtube.com/watch?v=-t6oWbbAamg Surdaki 1 metrelik ofsayti gormeyenler gelip bir de dalga geciyorlar.. top ayaga degmeden durdurmakta iyiymis pozisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 zaten offside miş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 2. yari benfica oper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Eralpb said: http://www.youtube.com/watch?v=-t6oWbbAamg Surdaki 1 metrelik ofsayti gormeyenler gelip bir de dalga geciyorlar.. ya yok ofsayt falan kamera açısından öyle geliyor sana, ayrıca topun ayaktan çıkmasına 1 saniye var ofsayt var dediğin yerde, yemeyin bu tv hilelerini gsadfas gogo 2. yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 evet erken durdurmus mac bitince bidaha bakariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 eet lan erken durdurmuş portekizliler asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu ne lan tvde fark etmedim ofsaytmıs ahaha fener balına gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kanser.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ya arapaslarda adamlar nasıl boş kalıyor sarhoş mu bu defans hattı ohoooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 poziyon ofsaytta niye bu kadar takıldınız onu anlamadım ben! ofsayt verse daha mı sevincektiniz boşverin gitsin yaw bırakın benficalılar tartışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yapma volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar