barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 lan ne stoçu. adamı follofoş ederler defansta. karabükspor filan bile herifin yanından geçiyor öylesine. bunlar gidip gelip bir daha geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Eralpb said: Zegna said: Masticore said: şaka gibi olan penaltıydı bence hakem olmasa fener gg'di. he, degildi dimi penaltı :D Ciddi ciddi penalti oldugunu iddaa ediyor ya, adam 3 metre ofsayttaydi kardes sen gozyaslarından nasıl gordun ofsaytı onu cozemedim ben, bukalemunun gozyasları :p macın 2. dakikasından beri dinmedi niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Myshkin said: Lectre said: eldar said: Selçuk'un maçı kaldıramayıp sakatlık bahanesiyle kaçması, Caner'in üşenmeden yanına koşup yavaş çık demesi. Çok güldüm ya. selçuk baya sakat gibi duruyordu? canerde adettendir diye geldi yoksa bu işi profesyonel olarak yapan 2 adamın böyle yavaş çık hacı demesine gerek yok. ilköğretimi bitir öyle gel. aynen caner orda manevi olarak destek vermek için geldi sonuçta daha ilk yarı bitmeden kenara alınıyorsun. selçuk sürüne hızında çıkıyordu zaten kimsenin gelip yavaş demesi gerekmiyordu evet abi gerekmiyordu işte ahah. yavaş çıkar hızlı çıkar, gereken cevabı yan hakeme verdi zaten kendisi. toplamda oynayacak 10 saniye abi, girin sahaya gol atın 10 saniyedede rahatlayın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yalnız burak olsa kuytun kaçırıdğını atardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ama kötü gol atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 barbu said: lan ne stoçu. adamı follofoş ederler defansta. karabükspor filan bile herifin yanından geçiyor öylesine. bunlar gidip gelip bir daha geçerler. ahahah gülüyorum umarsızca ^^ krasic mi girse la, kuyt çıksın ya şimdi rage gelicek bana ama gerizekalı herif kaç tane pas/pozisyon kaçırdı :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 forgiver said: yalnız burak olsa kuytun kaçırıdğını atardı :) ne buragı abi, egemen olsa atardı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ya herif götümüzde boza pişiyor. götümüzde ayı bagırıyor. yalnız burak olsa kuyt'ın o golü atardı diyor. bi bitin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 krasic kosamıyorki abi, aman girmesin ya istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre said: jacabo said: Zegna said: Masticore said: şaka gibi olan penaltıydı bence hakem olmasa fener gg'di. he, degildi dimi penaltı :D aga ofsayt vardi ? sen neyin kafasındasın yahu ne kadar detaylı görüyorsunda orada ofsayt gördün. arkadaş kendimi yetersiz hissettim şuan, var mıydı ofsayt? :D neyin kafasi ne demek yahu ben oyle gordum sen ofsayt olmadigindan nasil bu kadar eminsin o zaman kelimelerini duzgun sec umrumda degil fener elemis elememis bu kadar fanatik olmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: forgiver said: yalnız burak olsa kuytun kaçırıdğını atardı :) ne buragı abi, egemen olsa atardı orda. kuyt bıraksa arkadan ben vurucaktım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kuyt daha mı iyi abi? hadi hızlı yazın tartışalım kavga çıksın vs ikinci yarıyı heyecanlı izleyelim. fener benficayı geçemez diyeninizde tatava, hepiniz no lifersınız. 3-5 net skor. dahada konuşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Resmen bariz ofsaytı sallamayıp penaltı verdi hakem. Allah var arkadaşlar, milyonlarca fenerlinin duasını kabul etmiş yani, başka bi ihtimal olamaz. Bildiğin bal lan, bu kadar olur. Bu arada bir kupon fenere, bir kupon da handikaplı olmak üzere yine fenere oynadım, bu da burada bulunsun. Mallık bende anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi takım tutmak hiç mantıklı bi iş değil ya yemin derim kalbe zarar ben bile amma stres oldum şu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 oldboyzlar elleri ovusturuyor durmadan, lan FB li taraftardan daha cok heyecanlanıyo olabilirsiniz bazılarınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lan sabri olsa hala gol sevinci yaşıyorduk şimdi ne burakı. Kayt resmen heyecandan atamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 benfica atar daha ya. fb elendi. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 SeaGle said: Lan sabri olsa hala gol sevinci yaşıyorduk şimdi ne burakı. Kayt resmen heyecandan atamadı. abi poposundaki kıllar kadayıf olmus 100 lerce maca cıkmıs ne heyecanı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirtir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: forgiver said: yalnız burak olsa kuytun kaçırıdğını atardı :) ne buragı abi, egemen olsa atardı orda. Ne egemeni, ben atardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 jacabo said: Lectre said: jacabo said: Zegna said: Masticore said: şaka gibi olan penaltıydı bence hakem olmasa fener gg'di. he, degildi dimi penaltı :D aga ofsayt vardi ? sen neyin kafasındasın yahu ne kadar detaylı görüyorsunda orada ofsayt gördün. arkadaş kendimi yetersiz hissettim şuan, var mıydı ofsayt? :D neyin kafasi ne demek yahu ben oyle gordum sen ofsayt olmadigindan nasil bu kadar eminsin o zaman kelimelerini duzgun sec umrumda degil fener elemis elememis bu kadar fanatik olmayin yok abi yanlış anladın sen beni, dedim ya mesajda da hiç farkında değilim ben önceki ofsaytın vs. hani bazı uyuşturucu maddelerin dikkat toplayıcı etkisi vs var ya. lütfen, ben senin patide gördüğün çapulculardan değilim, her mesajımın altında bir derinlik var. ben görmedim hiç hatırlamıyorum bile öncesini penaltıdaki elin, o bakıma söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bir gol atsak kantır ataktan tur bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 "roket adam" said: Resmen bariz ofsaytı sallamayıp penaltı verdi hakem. Allah var arkadaşlar, milyonlarca fenerlinin duasını kabul etmiş yani, başka bi ihtimal olamaz. Bildiğin bal lan, bu kadar olur. Bu arada bir kupon fenere, bir kupon da handikaplı olmak üzere yine fenere oynadım, bu da burada bulunsun. Mallık bende anasını satayım., 5-3 alacak fener. sağlam bilgi geldi asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ne kantırı lan. adamlar utanmasa rezkille bağlıyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Gardi dusmus boksor gibi son darbeyi bekliyoz ak, bu adamlar bi haftada nasil Barcalasmis lan boole:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 salih gökhan sow dısında herkes panik halinda aykutun takıma cesaret vermesi lazım hata yapmamaya calısırken gol yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar