Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Benfica : Fenerbahçe [2 Mayıs Perşembe 22.05] @ Estádio da Luz

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Eralpb said:

Zegna said:

Masticore said:

şaka gibi olan penaltıydı bence hakem olmasa fener gg'di.

he, degildi dimi penaltı :D

Ciddi ciddi penalti oldugunu iddaa ediyor ya, adam 3 metre ofsayttaydi

kardes sen gozyaslarından nasıl gordun ofsaytı onu cozemedim ben, bukalemunun gozyasları :p macın 2. dakikasından beri dinmedi niyeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Lectre said:

eldar said:

Selçuk'un maçı kaldıramayıp sakatlık bahanesiyle kaçması, Caner'in üşenmeden yanına koşup yavaş çık demesi. Çok güldüm ya.

selçuk baya sakat gibi duruyordu?

canerde adettendir diye geldi yoksa bu işi profesyonel olarak yapan 2 adamın böyle yavaş çık hacı demesine gerek yok. ilköğretimi bitir öyle gel.

aynen caner orda manevi olarak destek vermek için geldi sonuçta daha ilk yarı bitmeden kenara alınıyorsun. selçuk sürüne hızında çıkıyordu zaten kimsenin gelip yavaş demesi gerekmiyordu

evet abi gerekmiyordu işte ahah.

yavaş çıkar hızlı çıkar, gereken cevabı yan hakeme verdi zaten kendisi. toplamda oynayacak 10 saniye abi, girin sahaya gol atın 10 saniyedede rahatlayın ^^
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

lan ne stoçu. adamı follofoş ederler defansta. karabükspor filan bile herifin yanından geçiyor öylesine. bunlar gidip gelip bir daha geçerler.

ahahah gülüyorum umarsızca ^^

krasic mi girse la, kuyt çıksın ya şimdi rage gelicek bana ama gerizekalı herif kaç tane pas/pozisyon kaçırdı :<
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

jacabo said:

Zegna said:

Masticore said:

aga ofsayt vardi ?

sen neyin kafasındasın yahu ne kadar detaylı görüyorsunda orada ofsayt gördün. arkadaş kendimi yetersiz hissettim şuan, var mıydı ofsayt? :D

neyin kafasi ne demek yahu ben oyle gordum
sen ofsayt olmadigindan nasil bu kadar eminsin o zaman

kelimelerini duzgun sec

umrumda degil fener elemis elememis
bu kadar fanatik olmayin
Sosyal ağlarda paylaş

Resmen bariz ofsaytı sallamayıp penaltı verdi hakem. Allah var arkadaşlar, milyonlarca fenerlinin duasını kabul etmiş yani, başka bi ihtimal olamaz. Bildiğin bal lan, bu kadar olur.

Bu arada bir kupon fenere, bir kupon da handikaplı olmak üzere yine fenere oynadım, bu da burada bulunsun. Mallık bende anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

Lectre said:

jacabo said:

Zegna said:

Masticore said:

aga ofsayt vardi ?

sen neyin kafasındasın yahu ne kadar detaylı görüyorsunda orada ofsayt gördün. arkadaş kendimi yetersiz hissettim şuan, var mıydı ofsayt? :D

neyin kafasi ne demek yahu ben oyle gordum
sen ofsayt olmadigindan nasil bu kadar eminsin o zaman

kelimelerini duzgun sec

umrumda degil fener elemis elememis
bu kadar fanatik olmayin

yok abi yanlış anladın sen beni, dedim ya mesajda da hiç farkında değilim ben önceki ofsaytın vs. hani bazı uyuşturucu maddelerin dikkat toplayıcı etkisi vs var ya. lütfen, ben senin patide gördüğün çapulculardan değilim, her mesajımın altında bir derinlik var. ben görmedim hiç hatırlamıyorum bile öncesini penaltıdaki elin, o bakıma söyledim
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Resmen bariz ofsaytı sallamayıp penaltı verdi hakem. Allah var arkadaşlar, milyonlarca fenerlinin duasını kabul etmiş yani, başka bi ihtimal olamaz. Bildiğin bal lan, bu kadar olur.

Bu arada bir kupon fenere, bir kupon da handikaplı olmak üzere yine fenere oynadım, bu da burada bulunsun. Mallık bende anasını satayım.
,

5-3 alacak fener.

sağlam bilgi geldi asfas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...