bucurukunbabasi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 55 YAŞINDA KADINSIN MENOPOZLARA GIRDIN DIYE IKI DAKIKA YALNIZ BIRAKTIK EVDE OLANLARA BAK BE AYIP BE KADIN BU YAŞTAN SONRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 forumu ne sanıyolar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 "roket adam" said: UTHANMIYOR MUSHUNUZ UTHANMIYOR MUSHUNUZ? ------- HELEHELEHELEHELE HELEHELEHELEHELEHELEHELE HELEHELEHELEHELEHELEHELEHELEHELEHELEHELEHELEHELE ------- UTHANMIYOR MUSHUNUZ swfyi bulamadım idare edin http://inciswf.com/helehelehele.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 feyk ışık hızıyla geldi gitti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: En azından bir kişi gerçekten dürüsttü, şu an tembellikten geri sayfalara bakamıyorum o yüzden ismini unuttum, dobra dobra, açık açık, Türk olmaktan utandığını söyledi. (Türkçeyi düzgün kullanmaya itina gösteren arkadaşları tenzih ederim )Türk olmaktan utanıp, Türkçe konuşmak yerine 'süpeeer, ay feyksinn, topic, post, fitsin,ay mersii, hadi baaaay şekerim' diyenler de dobra olsa keşke. Sorun kalmayacak. :) burdaki hallerinle, o dediklerini yapanlardan daha iticisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 xieon said: "roket adam" said: UTHANMIYOR MUSHUNUZ UTHANMIYOR MUSHUNUZ? ------- HELEHELEHELEHELE HELEHELEHELEHELEHELEHELE HELEHELEHELEHELEHELEHELEHELEHELEHELEHELEHELEHELE ------- UTHANMIYOR MUSHUNUZ swfyi bulamadım idare edin http://inciswf.com/helehelehele.swf heh buydu evet. sağol pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 pampa ne türkçe mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 göktürkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: En azından bir kişi gerçekten dürüsttü, şu an tembellikten geri sayfalara bakamıyorum o yüzden ismini unuttum, dobra dobra, açık açık, Türk olmaktan utandığını söyledi. (Türkçeyi düzgün kullanmaya itina gösteren arkadaşları tenzih ederim )Türk olmaktan utanıp, Türkçe konuşmak yerine 'süpeeer, ay feyksinn, topic, post, fitsin,ay mersii, hadi baaaay şekerim' diyenler de dobra olsa keşke. Sorun kalmayacak. :) ne alaka? Hayır anlamıyorum birisi yabancı dildeki kelimeleri kullanıyorsa 1) Dilinden utanıyordur 2) Özentidir mi demek sadece? Nasıl dar bir görüştür bu ya bir insanın başka sebepleri olamaz mı? Daha rahat ediyordur, belirli kalıpları kullanmak daha kolaydır, forumda muhabbet ederken internet jargonunda kalıplaşmış şeyleri kullanmak daha eğlenceli geliyor olabilir, ifade etmek istediği şeyin anlamını direkt veren bir kelime varken türkçede zorlama bir şekilde oturtulmuş abuk bir kelimeyi kullanmak saçma geliyordur, arapça/farsça türevlerini kullanmaktansa ingilizcesini kullanmayı daha çok seviyordur, oyun/kitap/chat/forum gibi yerlerden alışkanlık olmuştur o şekilde daha rahat ediyordur, yüzlerce sebep olabilir. Kimse kimsenin dilini korumak/kurtarmak/yaşamak/yaşatmak zorunda filan değil ayrıca. Tabi kime laf anlatıyorum. Sabit fikirlinin önde gidenisin ve yazılanların hiçbirini umursamadan yine özentiler diye başlıycaksın muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Swaggobaggins said: pampa ne türkçe mi Türkçe'nin T'si büyük yazılır. Türkçe'nin T'si Küçük Yazdırılıyor. AKP Hükümeti Bunu Da Yaptı. Lütfen Paylaşın ve Beğenin. T Harfini Küçülltürmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 klavyemde shift yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bende her foruma yazmadan önce akp den tehdit msjları alıyorum T leri küçük yazmam konusunda, bunlar iyice zıvanadan çıktılar. biri hadlerini bildirsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 olsa bile yazmam yasasin akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ŞİFT DEĞİL ÜSTKARAKTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 "roket adam" said: Swaggobaggins said: pampa ne türkçe mi Türkçe'nin T'si büyük yazılır. Türkçe'nin T'si Küçük Yazdırılıyor. AKP Hükümeti Bunu Da Yaptı. Lütfen Paylaşın ve Beğenin. T Harfini Küçülltürmeyiz. tayyiple konuştum TC sini de kaldırtıcakmış ürk,e diycez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 selam dilde sadelesmeye carpici bir ornek saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 said: Şimdi niye böyle bir şeye gerek duyuluyor? Because I suddenly might feel the need to. Mind your own bizness!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Aha bana da çakmış arada :D Snne be slk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: En azından bir kişi gerçekten dürüsttü, şu an tembellikten geri sayfalara bakamıyorum o yüzden ismini unuttum, dobra dobra, açık açık, Türk olmaktan utandığını söyledi. (Türkçeyi düzgün kullanmaya itina gösteren arkadaşları tenzih ederim )Türk olmaktan utanıp, Türkçe konuşmak yerine 'süpeeer, ay feyksinn, topic, post, fitsin,ay mersii, hadi baaaay şekerim' diyenler de dobra olsa keşke. Sorun kalmayacak. :) dobralik istiyorsan ben sana dobraca soyleyeyim: buraya gelip ebeveynlik taslayan, kendi dogmalarini, irkci dusuncelerini empoze etmeye calisanlari burada istemiyoruz. yoneticilik gorevimi biraktigim icin gonul rahatligiyla soyleyebilirim: seni burada istemiyoruz. kimse seni burada istemiyor. lutfen bizi dejenere olmus halimizle bas basa birak ve git. LUT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sana mı soracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 çeto yetosu neden tolere ediliyor o zaman yöneticiyken vardı o saydıklarına o kadar bağlıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 severiz çetin abiyi sen sevmiyon bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Swaggobaggins said: çeto yetosu neden tolere ediliyor o zaman yöneticiyken vardı o saydıklarına o kadar bağlıysan tolere etmek? sevmiyorum diye adam banlasaydim forumda 10 kisi kalmazdi. kural ihlali yapip da kalmisligi da yok cetonun. o yuzden your argument is invalid. son cumle bucure gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar