Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aaa ben bi kere ödeme yapınca sonrasında veteran oluyorsun sandım . eğer değilse öyle sakat durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 dayi oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 gece tarifesi actim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 kapat kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 karakter siniflarinin hala, dayi, yenge, kayinco oldugu bi rpg yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bacanaksız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hatta companion olur. /batak yapıp tıklarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 en sonunda alabildim eski accountumu geri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://o1305.hizliresim.com/19/8/mvypx.jpg Şöyle bi cocugu bırakıp yeni karakter açarmıydın sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hayır açmazdım. onu daha nasıl mükkemmelleştiririm diye kasardım ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Noyzura said: hayır açmazdım. onu daha nasıl mükkemmelleştiririm diye kasardım ;D pek kolay değil sorcerer oynamak özellikle hiç hatırlamadıgım için daha bi zor geliyo 250 tuş oynuyosun çünkü sanırım nexusda assasin yada ranger acıcam :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 gladiator oynuyorum bende 10 tuş kullanıyırum lvl 22de bakalım neler olucak daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 gladiator bi yerden sonra şişiyo tuş bakımından 2 tane combon var onla kapatıp yatırıyosun zaten adamı stigma yardımında bulunurum gladiatorın duruyo eğer elyos asmo farkı yoksa :) karakterin adı neydi kaç gundur arıyorum seni ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 karakterin adı Noyzura dün ve bugün girmedim Game Dev Tycoon'a sarmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sildim bilgisayarımdan ya. etik olmayan f2p'lere prim vermicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uxWNMAiVLbw 4.0 gelsin belki deneyebilirim dante classını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 launcherın hızı yerlerde sürününce torrent abanayım bari dedim. kurdum. rus serverı çıktı -_____- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 rift iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Silphatos said: rift iyi oyun sanki karakter yaratma ekranında saatlerce bekleyeceğimi biliyormuş gibi oyunu yüklemeden açmaya izin verdi. çok sevindim. bi de son hızda indiriyor. oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 4.0 patchi bugün na serverına geliyor haberiniz olsun. http://na.aiononline.com/betrayal/ Scheduled Game Update, June 26, 5:30 AM Central There will be a scheduled game update tomorrow, Wednesday, June 26 from 5:30 AM to 11:30 AM Central Time. The game servers will be unavailable for approximately 6 hours. - Changes - Notice: Aion 4.0: Dark Betrayal content update will be live. Notice: Code Red: Atreia event will end. Notice: Outfits Emergency Ensemble, Code Red, and Code Blue will no longer be on sale. Notice: Asmodian Initiative incentives will be updated for realms Siel, Israphel, and now Tiamat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 4.0 cikti usa de.. tc nin internetine koyim gunlerdir download ediyorum bu ne be.. 2 yeni class ilgimi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sonunda girdim. Fast track server gordum.. full double xp istedigin an giriyorsun sinirsiz 50 ye kadar. Iyiymis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar