Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste ( ͡° ͜ʖ ͡°) böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin ( ͡° ͜ʖ ͡°) gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına ( ͡° ͜ʖ ͡°) ve sonra kızla öpüşüp tüm ( ͡° ͜ʖ ͡°) geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 dışarı gitmiyor ya. dışarı gitmiyor. enerji bedava niye hamallık yapayım ki.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Biz de kaldiralim vizeleri arkadaslar.
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 imamizer said: dışarı gitmiyor ya. dışarı gitmiyor. enerji bedava niye hamallık yapayım ki. ya mesala enerjin bitti. çek bi köşede. at ağza. beyin bedava ya. zımba gibi olursun
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 aga depolaman için 2 3 kutu yolliyim istersne FAFASDÇA. MALUM SEKSİ BOL ADAMSIN YORULMAYASIN ÇEKİMLER FALAN DERKEN
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Arkadaşlar topicte vizeden başka kalkan bir şey olmazsa seviniriz.
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bir oyun oynarken, bir de araba kullanırken muhteşem. tabi işi bilen hatun da olucak...
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Killer said: aga depolaman için 2 3 kutu yolliyim istersne FAFASDÇA. MALUM SEKSİ BOL ADAMSIN YORULMAYASIN ÇEKİMLER FALAN DERKEN yok canım saol sen kendin iç hatta milli içeceğin olsun birde içinde protein , amino asit , vitaminler mineraller bol . omuzuna iyi gelir daha hızlı toparlarsın asdf.
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 atmığını yemen nedense forumda etki yaratmadı. orjinal postu nereye attın ki sen?
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 orjinal postuda yuttum post boşuna gitmesin diye.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 dimdik mermer gibi koliledim yolladım vizesiz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Karsilikli kalkmissa iyi, fiyatlar duser ve kalite artar bolluk olur, ama yok tek biz gidebiliyosak cok yaramaz deplasmanda.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 snowballingin kötü bir tarafı yok arkadaşlar. sevdiğiniz bir insanla yapıyorsanız hele... Sizinkinden çok daha egzantirik hayat yaşayan insanların hayatlarından detaylara internet ortamında rastlayınca kıskançlık yapmayın. Yatakta ölü balık taklidi yapmayan bir kıza denk gelince siz de köpürte köpürte döl aktarımı yaparsınız ilk fırsatta.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 inb4, moldava'da erkek kıtlığı yaşanıyor, moldava kadınlara esmer tenli, kıllı kısa türk erkekleri daha enteresan geliyormuş, moldavada dolmuşta kızlar adamı sıkıştırıyor
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Xaenin said: Arkadaşlar topicte vizeden başka kalkan bir şey olmazsa seviniriz. Niye gösterekmi geçilio sınır kapısından?
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mc_Lovin said: snowballingin kötü bir tarafı yok arkadaşlar. sevdiğiniz bir insanla yapıyorsanız hele... Sizinkinden çok daha egzantirik hayat yaşayan insanların hayatlarından detaylara internet ortamında rastlayınca kıskançlık yapmayın. Yatakta ölü balık taklidi yapmayan bir kıza denk gelince siz de köpürte köpürte döl aktarımı yaparsınız ilk fırsatta. nedense hep mistik balonlu karakterler tarafından destekleniyorum fakat sonra onları göremiyorum tekrar. lütfen bari sen kaybolma ;D
Öne çıkan mesajlar