KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Soimyr said: Türklerin dersek ayran ve kımız derim, türkiyenin milli içkisi dersen, kefir, ayran, rakıdır. tabii ki anket seçeneklerinin tek yönlülüğü her zamanki gibi anketi açan kişinin tek boyutlu düşünmenin ötesine geçemediğini bir kez daha kanıtlıyor. neyse ki senin gibi çok boyutlu düşünen arkadaşlarımız var, benim eksiklerimi ve yanlışlarımı gayet güzel bulup,vurgulayıp benim topluma daha faydalı bir birey olmama katkıda bulunuyorlar. teşekkür ederim. iyi ki varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 tekel milli bir kuruluştu zamanında ve tekel birasıda milli bir içicek olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 içki çok mainstream ya. summon noyzura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 noyan meşgul şimdi, dikkatini dağıtmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Çay yokmuş. Tamam çoook eskiden beri orta asyalarda çay içmişliğimiz yok ama çayı bu derece benimseyen başka millet yok. (İngilizler saylanmaz. Onlar çayın içine süt katıp mundar ediyolar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 yayık ayranı iyidir. rakı da iyidir. boza ekşimiş süt gibi ama sevenlerin arasına girmiyorum. bence seçmesek de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Raki secim, cay sevmem icmem hic ama dogru cevap cay/kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kefir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ideoloji kafası bu yuzden kotu işte, sahip çıkıp dunyaya tanıtıp para kazanabilicegimiz bir zenginligimizi (ki zaten çok azına sahıbız bunların) sırf ideoloji yuzunden geri planda tutuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 İçki tüm kötülüklerin Anasıdır. Adalet mülkün temelidir Hz ömer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sex on the bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 _Rave said: içki çok mainstream ya. summon noyzura. Special k için kendinizden geçin. Ya da düğüne gideceğinize lsd için. atatürke göre mayalılar aslında türk ve binlerce yıllık ayuashca gerçek milli içkimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 adam kendi çocuklarını içmekten bahsediyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Birden fazla milli icecek olmuyo muymus? Ayran da raki da gayet milli bence. Ha ayran icenlerin sayisi orani %99 falandir. Ayrica alkol kullanan yeni nesil rakidan gittikce uzaklasiyor. Bi seyler yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 said: Ayrica alkol kullanan yeni nesil rakidan gittikce uzaklasiyor. kim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 kimse demiyor. doğru tespit ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 para tamamen genc neslin rakıyı tercih etmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 genc neslin rakıyı tercih etmemesi diye bisey yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ulan kimse Abi KEFİRi tek geçerim işaretlememiş benim dışımda haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 deadwoll said: Hayır birayı kim millileştirmiş ki ben onu anlamadım? 30'larda chp yapmis sozde. kaynak bulamadim ben hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 En çok kola içiyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 KuddusiMavra said: Soimyr said: Türklerin dersek ayran ve kımız derim, türkiyenin milli içkisi dersen, kefir, ayran, rakıdır. tabii ki anket seçeneklerinin tek yönlülüğü her zamanki gibi anketi açan kişinin tek boyutlu düşünmenin ötesine geçemediğini bir kez daha kanıtlıyor. neyse ki senin gibi çok boyutlu düşünen arkadaşlarımız var, benim eksiklerimi ve yanlışlarımı gayet güzel bulup,vurgulayıp benim topluma daha faydalı bir birey olmama katkıda bulunuyorlar. teşekkür ederim. iyi ki varsın. öğrenmenin yaşı yok çetinabi, trolle mücadeleyi öğreniyosun bak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 http://gecmisgazete.com/haberresim/2013-04-18/_9440_10095.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar