Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 var mı güzel beleş veya beleş olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Beles olmayan bilmiyorum ama bu var: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navfree.android.OSM.ALL Iyi mi bilmem ama epey duydum bunu. Hayatimda ilk GPS programini bu hafta kullandim ben Lumia'nin icinde belese gelince. Bir ehliyetim bile yok, GPS'yi ne yapayim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bakayım ona da abi ehliyet al bu aralar yoksa baya zorlaşacak, hiç kullanmasan bile dursun yani bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bunda tr yokmuş :( Maps available: Andorra, Argentina, Australia, Austria, Benelux (Belgium, Netherlands, Luxembourg), Brazil, Canada, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Hungary, India, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Mexico, Monaco, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, UK. sygic diye bi şey buldum gps diyince aramda ilk çıkıyo, iniyo o bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 sygic, tomtom, ndrive, waze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 sygic iyi çalışıyo 7 gün deneme verdi alırım belki beğenirsem kllanayım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 sygic almıştım ben 1 sene kadar önce. gayet güzel bişi. google navigation kullanan fakir arkadaşlarımdan daha iyi yol tarifi veriyor sygic içindeki sesli konuşan bayan. radar uyarılarını vermesi de güzel bişi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 iGo en iyisi, bikaç tane denedim en memnun eden iGo oldu. Uydulara geç bağlanma sorunu varsa onu da GPS Durum diye bi program var, süreyi inanılmaz kısaltıyor. İkisi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 igo kullanıyorum ama bu aralar geç açılmaya başladı nedense. onun dışında memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar