Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yanarlı dönerli apo-perinçek resimleri paylaşan patidaşlar,yalnız değilsiniz,başbakan yanınızda

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Egemenlik milletinse kurulan muhalif partiyi neden kapattırıyor?
A)Geleceği görmüş
B)emperyalistlerle işbirliği yapmış

C)tayyip erdoğanın dedesi o partide olduğu için kapatılmış

Asdddadfs

Abi birde bu gizli hikmetyar düşmanlığınızın temelinde sovyetleri afganistanda perişan edip rezil etmesi yüzünden olduğunu düşünüyorum adam bildiğin direniş önderi yav
http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Gulbeddin_Hikmetyar

Ama yok o da mı emperyalistlerin maşası?
:)
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Apo ile akepenin görüşmesine ses çıkarmayan-çıkaramayanlar,
amerikalıların görüşmesine ses çıkarmayanlar,
avrupalıların görüşmesine ses çıkarmayanlar,
mitin görüşmesine ses çıkarmayanlar...
üstelik de bu görüşmelerin içeriği belli değil, her şey gizli saklı iken...

içeriği belli olan, bilinen, bizzat aydınlıkçılar tarafından yayınlanan görüşmeden dolayı perinçek'i apocuymuş-pekakalıymış gibi suçluyorlar? bunun böyle olmadığı bu kadar açıkken bundan kimin çıkarı olduğu da belli iken neden bu tuzağa geliyorlar?

sigıl kardeş, sen bu soruya cevap veriver. bizim kandığımız,kandırıldığımız yok; sen rahat ol.

perinçekin apo ile gorusme yapması umrumuzda diil
perinçekin ne vasıfla orada olduguda umrumuzda diil
perincekle apo ne konusmus ıcerigide zerre umrumzuda diil

umrumuzda olan maşalık statusu, apo rus gudumundeyken cici gerilla, amerikan gudumune girine teroristbaşı oluyorsa,

kıbrıs çıkarması rusya için kabul edilemezken ordumuz kıbrıstaki faşist işgalci, rusya için stratejik konuma geldiğinde ise kıbrıstaki şerefli mehmetçik oluyorsa

arkadaş ne ayaksın sen? deriz

amerikan maşası ve rus maşası arasında tercih yapmak istemiyorum, bu ulkeye maşa lazım diil çunki. maşa, maşadır
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

KuddusiMavra said:

içeriği belli olan, bilinen, bizzat aydınlıkçılar tarafından yayınlanan görüşmeden dolayı perinçek'i apocuymuş-pekakalıymış gibi suçluyorlar? bunun böyle olmadığı bu kadar açıkken bundan kimin çıkarı olduğu da belli iken neden bu tuzağa geliyorlar?

sigıl kardeş, sen bu soruya cevap veriver. bizim kandığımız,kandırıldığımız yok; sen rahat ol.

umrumuzda olan maşalık statusu, apo rus gudumundeyken cici gerilla, amerikan gudumune girine teroristbaşı oluyorsa,

kıbrıs çıkarması rusya için kabul edilemezken ordumuz kıbrıstaki faşist işgalci, rusya için stratejik konuma geldiğinde ise kıbrıstaki şerefli mehmetçik oluyorsa

amerikan maşası ve rus maşası arasında tercih yapmak istemiyorum, bu ulkeye maşa lazım diil çunki. maşa, maşadır

yukarıdaki rus maşası tahlilin baştan sona yanlış. kıbrıs konusunda haklısın ama bu konuda aydınlıkçılar hata yaptıklarını yıllar önce itiraf edip özür dilediler.

ne umrunda/umrunuzda(artık kimseniz siz)sence benim umrumda mı?
burada önemli olan Türkiye'nin şu an yaşadığı kuşatılmışlık, akpnin ülkeyi bölünmeye götüren politikaları. 30 seneye yakın zaman önce apo ile perinçekin yapmış olduğu görüşme değil. umarım bana cevap vermeye harcadığın/harcadığınız enerjiyi bir gün gelir de bu GERÇEKLİĞİ FARK ETMEYE harcarsınız.

de git şimdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu başlığın en önemli amaçlarından biri işte bu arkadaşların eğlenmelerini sağlamaktı.

Cons said:

of müjdat gezen
hem komik değil hem haksız ve kötü

Soimyr said:

kuddusinin kemalizmini peynir ekmekle döner arası yerim.

Sam said:

çetintaş amma post kasmış beşinci sayfada lol

yalnız misilleme çabaları kime karşı, neye karşı onu da anlasam ahahah

Viktor said:

KuddusiMavra said:

sipeyskeyk said:

Chipetbeth said:

Ama yok o da mı emperyalistlerin maşası?
:)

Daha sonra ise, ABD'nin Sovyetler'e karşı desteklediği Afgan mücahitlerinin liderliğini üstlenmiştir.

verdiğin link den alıntı.

görünüşe göre bayağı eğlenmişler.

Umarım bir gün ayakları yere değer.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

sen zaten taa şu forumda ben yazmaya başladığım ilk günden beri ya gerçekten yazdıklarımdan hiçbir şey anlamıyorsun ya da gerçekten anlama sorunun var. Aksi takdirde iyi bir insan olmadığın anlamı çıkacak. Umarım bu yazdıklarımı da doğru anlarsın?
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Cetin Tas sana 3 sorum var, cevaplarsan sevinirim.

1-) Apo ile röportaj yaptigini iddia ettigin Perincek ve yancisinin yaptiklari röportajlar veya konuyla ilgili yazdiklari yazilar nerde ve Mehmet Ali Birand'in verdigi pozlarla Perincek'in verdigi pozlari karsilastirdiginda ne hissediyorsun?

2-) Kemalist olmak sana göre tam olarak ne demek? Mustafa Kemal'in hangi özelliklerini, sözlerini kabul ediyorsun hangilerini kabul etmiyorsun? Örnegin "Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir" derken Atatürk milletin verdigi karara ve sectigi idareciye niye saygi gösteremiyorsun?

3-) Yarin secim yapilsa oyunu kime verirsin?

Son soruma cevap vermek zorunda degilsin.

Samimi cevaplarım:

1)Çok kötü hissettiriyor. Zaten parti içinde de bu fotoğraflar çok tartışıldı, o dönemde bu durum kapalı kapılar ardında çok eleştirildi. Neticede herkes Perinçek'in samimiyetine inandı ama o fotoğraflar biraz pekakalıların emri vakisinin, biraz da perinçek'in iyi niyetinin ürünü.

2)Bu soru birkaç cümle ile cevaplandırılacak bir soru değil. Yalnız sorunun ikinci yarısı ile ilgili olarak şunları hemen yazabilirim. Bir kere EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR, evet ama şu an egemenlik milletin değil. Milletin seçtiği lideri eğer millet özgür iradesi ile seçiyor olsaydı, araya amerikanın medyası, amerikanın toplum mühendisleri, türkiyenin neredeyse her yerindeki imamlar, zavallı-aptal-gariban(artık ne derseniz deyin)halka dağıtılan çuval çuval unlar, kurana el bastırılıp verilen altınlar-paralar-iş sözleri ve daha nice soytarılıklar ve hepsinden önemlisi DEMOKRASİ AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR diyen bir başbakan seçilmemiş olsaydı, o başbakan geldikten sonra bugüne kadar KEMALİZMİN YAPTIĞI HER ŞEYİ YOK EDİYOR OLMASAYDI tabii ki haklı olabilirdin. Ama şu an ki durumda benim ve benim gibiler tarafından saygıyı hak etmemesinden daha doğal bir şey olamaz.

3)Bugünkü koşullarda seçime gidersem oy vereceğim parti İşçi Partisidir. Saklayacak bir şeyim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

anlıyorum yazdıklarını gayet de, iyi-kötü insanlık bir olay yok. sen mesela kötü bir insana benzemiyorsun ama forumdaki hareket şeklin forum için son derece olumsuz olduğu için tepkimi alıyorsun başlıca. bir de tabii gerçekten yanlış fikirleri savunuyorsun bazen kimland konularında olduğu gibi ama hadi gaflet diyelim onlara da.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Viktor said:

KuddusiMavra said:

yukarıdaki rus maşası tahlilin baştan sona yanlış. kıbrıs konusunda haklısın ama bu konuda aydınlıkçılar hata yaptıklarını yıllar önce itiraf edip özür dilediler.

ne umrunda/umrunuzda(artık kimseniz siz)sence benim umrumda mı?
burada önemli olan Türkiye'nin şu an yaşadığı kuşatılmışlık, akpnin ülkeyi bölünmeye götüren politikaları. 30 seneye yakın zaman önce apo ile perinçekin yapmış olduğu görüşme değil. umarım bana cevap vermeye harcadığın/harcadığınız enerjiyi bir gün gelir de bu GERÇEKLİĞİ FARK ETMEYE harcarsınız.

de git şimdi...

5 sene once seninle aynı şeyleri düşünüyordum zaten lol, o zaman literature hakim değildim, şu anda literaturede hakimim ki bir sosyal bilimci olarak inan senden 6-7 kat daha fazla şey biliyorumdur

ignorance is a bliss diye boşuna denmemiş, siyaset kurumundan birşey uman herkes için gecerli bu lol
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Sam said:

sen zaten taa şu forumda ben yazmaya başladığım ilk günden beri ya gerçekten yazdıklarımdan hiçbir şey anlamıyorsun ya da gerçekten anlama sorunun var. Aksi takdirde iyi bir insan olmadığın anlamı çıkacak. Umarım bu yazdıklarımı da doğru anlarsın?

Iyi insandan kastim iyi niyetli insan.ifade edememisim kendimi.ozur dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Başbakan devam ediyor...

Başbakan Erdoğan, Taksim'de yapılacak Topçu Kışlası'nın AVM ve rezidans olarak faaliyet göstereceğini açıkladı. Başbakan ayrıca muhalefetin çözüm süreciyle ilgili tavrını eleştirerek, "Milletin defterini dürdüğü siyasetçiler İşçi Partisi’nin önderliğinde yeniden kucaklaştılar. Dün lakabı çoban olanlar bugün İşçi Partisi’nin koyunu oldular" diyerek 'Çoban Süleyman' lakabıyla bilinen Süleyman Demirel'e sert göndermelerde bulundu.

"DÜN LAKABI ÇOBAN OLANLAR BUGÜN KOYUN OLDU"
CHP, MHP, İşçi Partisi (İP), TKP blok olarak karşımızda durdu. Milletimiz bunlara cevabı defalarca verdi.
Şimdi de çözüm sürecinde aynı cephe tespih taneleri gibi AK Parti'nin karşısında dikildi.
Milletin defterini dürdüğü siyasetçiler İP’nin önderliğinde yeniden kucaklaştılar.
Dün lakabı çoban olanlar bugün İP’nin koyunu oldular.
Güya ulusalcı CHP İP’nin piyonu oldu, güya milliyetçi MHP İP’nin yedeği haline geldi.
Şehirlerde bir avuç çapulcunu akil adamlara karşı yapılanların İP’lilerle bir avuç MHP’linin yaptığını benim MHP’ye gönül vermiş kardeşim de görüyor.

BUNLAR İKTİDARA GELSE KANDİL'E DAVETİYE GÖNDERİR
İP’nin şu anda Silivri’deki lideri zamanında Bekaa vadisine gitti. Bölücü örgüt elebaşıyla sarmaş dolaş fotoğraflar çektirdi.
On yıllardır kurdukları tezgah alt üst oluyor. Ellerinde siyaseti dizayn edecek hiçbir malzeme kalmıyor. Bunlar farzı mahal iktidara gelseler Kandil’e davetiye gönderir Türkiye’den çıkacak teröristleri mağaralarına geri buyur ederler.
Bunlar terörsüz bir ortamda ayakta kalamazlar. Biz sadece milletin ittifakına bakarız.

PAZARLIK ASLA SÖZ KONUSU DEĞİL
Buradan bir kez daha açık açık ifade ediyorum. Çözüm sürecinde Türkiye’nin başını öne eğecek, şehitlerimizin ruhunu, onların ailelerini rencide edecek hiçbir girişimin içinde değiliz.
Müzakere taviz verme pazarlık asla ve asla söz konusu değildir.
Bizi İmralı ile pazarlık sürecindeymişiz gibi gösterenlere sesleniyorum biz bugüne kadar kimseyle bu ülkenin menfaatlerini pazarlık konu yapacak kadar alçalmadık alçalmayız.

TAYYİP ERDOĞAN'I YARATAN ALLAH KÜRT MEHMET'İ DE YARATTI
Biz yeni anayasaya da bir kavram oturttuk. Biz ne MHP’nin ne de başkasını anladığı anlamda Türk Milletini anlarız.
Türkiye’de ne kadar etnik unsur varsa hepsi bu kavramın içindedir.
Kürt kardeşime siyasi Kürtçülük yapmayın diyorum. Ama Türk kardeşime de dönüp siyasi Türkçülük yapmayın diyorum.
Aynı şekilde Laz’a da, Çerkes’e de, Arnavut’a da aynısını söylüyorum. Yaradılanı yaratandan ötürü seviyoruz.
Tayyip Erdoğan’ı yaratan Allah Diyarbakır’daki Kürt Mehmet’i de yarattı.
Bu ülkenin yüzde 99’u Müslüman… İslam kardeşliği çok farklı bir zenginlik.
Bu süreçten Türkiye büyümüş olarak çıkacak.
Şu anda Türkiye’de, unutmayın, tarih yazılıyor.

kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23161675.asp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...