imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 böyle gündemden bir konu açacak kadar canım sıkılıyor şu cuma günü. http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Istanbul-da-4-gun-elektrik-kesintisi.htm?ArticleID=174323 alın bakın. elektriği kesilecek olan qq ya başlasın. sonra balonlunun teki ona laf soksun. theridon gelsin ben ona, o da bana yavşasın. laorx gif koysun, sayroz salak bi espri yapsın, biji kons allahın izniyle kürdistanı kursun sonra dağılalım. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Her şeyi anlatınca ama işin esprisi kalmamış spoiler vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Kadıköy, Şile, Ümraniye, Beykoz ve Üsküdar sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ikinci sınıf istanbul tarafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 onlar da insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://www.gazeteny.com/wp-content/uploads/2013/03/kadir-topbas-sehirler-gelisirse-turkiye-de-gelisir-3623927_8474_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Olmuyor abi, ayni zevki vermiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 imamizer said: sayroz salak bi espri yapsın ben kimseden emir almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar