desertt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Çıkabilir mi? Mesela adam ben kendi tarihimi merak ediyorum onu öğrenmek istiyorum diyebilir mi?
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kürt tarihi 1 yıla sığmayacağı için göremezsin.gerçi kürt tarihini görüp ne yapıcan
desertt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Yok maksat ana dil ile eğitim isteyenler bunun hakkında konuşabilirler belki diyerekten şey ettiydim
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bıyık altından sen kürt tarihinden bahsediyorsun. ben sana anlatayım kürt tarihini sabah kalk elini yüzünü yıkama, duşa girme beleş elektrik kullan kahvede toplan dağa çık eline silah al devlet bize bakmıyor.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 desertt said: Çıkabilir mi? Mesela adam ben kendi tarihimi merak ediyorum onu öğrenmek istiyorum diyebilir mi? kendi tarihini kendi öğrenemiyor mu? o kadar gerizekalıysa, kusura bakmasın. yaşadığı ülkenin, asıl milletinin tarihini görmek zorunda ders olarak. o kadarda uzun boylu değil.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kürt edebiyatı, kürt tarihi gibi dersler konur zaten seçmeli olarak
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 japonyaya gidicek, orda baya eksik veriyorlar tarihi, hatta tarih ders kitapları okullarda alın evde boş vaktinizde bakarsınız işte arada kategorisinde genelde.
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 e kendi tarihini her türlü öğrenebilirsin ki, seçmeli ders alırsın olmadı google var olmadı kütüphane var. mesela, türk tarihini görmemekse, nedenini araştırmak lazım. ona göre cevap verilebilir. Bide, dünyanın neresine gidersen git bi yerlerden türk tarihi yapışacak yani mecbur görecen. ha aztek falan amerika tarihi zorlayaiblirsin, ya da aoteaora taraflarına bakabilirsin belki.
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 birde şöyle bi problem var kürtçe tarihide türkçe anlatılacak okuma yazması olmayan bir çoğunluk olduğu için anlayacaklar yine :D:D
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kürt tarihini türk tarihine bulaşmadan nası annatcan ki
Biliminsani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 İngilizler tüm dünyayı ingilizce konuşturuyor millet seve seve öğreniyor ancak kürtler Türkçe öğrenmek istemiyor, seve seve öğretirler böyle
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 öğrenmesinler zaten. konuşamıyorlar. şiveleri çok iğrenç. kürt şivesinin yanında arapça bile elfçe gibi geliyor
Biliminsani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 cempostaci said: öğrenmesinler zaten. konuşamıyorlar. şiveleri çok iğrenç. kürt şivesinin yanında arapça bile elfçe gibi geliyor Bak Türkçeyi sevdiğinden imzan bile ingilizce
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yok o ünlü düşünürümüzden alıntı sadece
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Biliminsani said: İngilizler tüm dünyayı ingilizce konuşturuyor millet seve seve öğreniyor ancak kürtler Türkçe öğrenmek istemiyor, seve seve öğretirler böyle ne dedin sen şimdi? sakin ol ve yavaş yavaş anlat bakayım
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ühhüühüh FAŞİST TÜRKLER ühnühühühü özgürlük demokrasi ileri avrupa amerika kürdistan gitsin türkler bu cografyadan yamyamlar onlar, dedem de arnavutdu benim arnavutlugumu yaşayamadım şu ülkede ühühühü
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 cahil kalmak için amma çaba veriliyor ya
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yüce önder rte türkiye ye 1923 den beri olmayan özgürlük ortamını getirecek, buna herkes inansın, buna herkes güvensin, eminim abdullah öcalanın da meclise girmesiyle ülkece en süper ileri demokratik günleri görecegiz
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 onca müslümanın yaşadığı ülkede islam hukukunun gecerli olmaması zaten cok büyük bir talihsizlik, daha dogrusu faşistlik, düşünün şimdi bir müslümana dinini yaşatmamakla zorla karısının ırzına gecmek arasında ne farkı var ?
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Türk tarihi gösterilmiyor zaten türkiye kurulana kadar tarih dersi veriliyor bu ülkede
Öne çıkan mesajlar