Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk tarihi görmek istemeyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bıyık altından sen kürt tarihinden bahsediyorsun.
ben sana anlatayım kürt tarihini

sabah kalk
elini yüzünü yıkama, duşa girme
beleş elektrik kullan
kahvede toplan
dağa çık
eline silah al
devlet bize bakmıyor.
Mesaj tarihi:
desertt said:

Çıkabilir mi? Mesela adam ben kendi tarihimi merak ediyorum onu öğrenmek istiyorum diyebilir mi?

kendi tarihini kendi öğrenemiyor mu?

o kadar gerizekalıysa, kusura bakmasın.

yaşadığı ülkenin, asıl milletinin tarihini görmek zorunda ders olarak. o kadarda uzun boylu değil.
Mesaj tarihi:
japonyaya gidicek, orda baya eksik veriyorlar tarihi, hatta tarih ders kitapları okullarda alın evde boş vaktinizde bakarsınız işte arada kategorisinde genelde.
Mesaj tarihi:
e kendi tarihini her türlü öğrenebilirsin ki,
seçmeli ders alırsın
olmadı google var
olmadı kütüphane var.

mesela, türk tarihini görmemekse, nedenini araştırmak lazım.
ona göre cevap verilebilir.

Bide,
dünyanın neresine gidersen git bi yerlerden türk tarihi yapışacak yani mecbur görecen.
ha aztek falan amerika tarihi zorlayaiblirsin, ya da aoteaora taraflarına bakabilirsin belki.
Mesaj tarihi:
Biliminsani said:

İngilizler tüm dünyayı ingilizce konuşturuyor millet seve seve öğreniyor ancak kürtler Türkçe öğrenmek istemiyor, seve seve öğretirler böyle

ne dedin sen şimdi? sakin ol ve yavaş yavaş anlat bakayım
Mesaj tarihi:
ühhüühüh FAŞİST TÜRKLER ühnühühühü

özgürlük demokrasi ileri avrupa amerika kürdistan

gitsin türkler bu cografyadan yamyamlar onlar, dedem de arnavutdu benim arnavutlugumu yaşayamadım şu ülkede ühühühü
Mesaj tarihi:
yüce önder rte türkiye ye 1923 den beri olmayan özgürlük ortamını getirecek, buna herkes inansın, buna herkes güvensin, eminim abdullah öcalanın da meclise girmesiyle ülkece en süper ileri demokratik günleri görecegiz
Mesaj tarihi:
onca müslümanın yaşadığı ülkede islam hukukunun gecerli olmaması zaten cok büyük bir talihsizlik, daha dogrusu faşistlik, düşünün şimdi bir müslümana dinini yaşatmamakla zorla karısının ırzına gecmek arasında ne farkı var ?
  • Yeni Oluştur...