Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ODTU'de PKK ve TGB kavgasi

zgrw

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

olay pkk sempatizanları ile tgb arasında yaşanmamıştır, başından sonuna kadar bizzat içindeydim. Bu tgb'liler gelmişler hesapta ödül törenine, bilim ve ütopya düzenliyor (işçi partisine yakınlığıyla bilinir). Ödül törenine gelmişler ama ellerinde olmayan yok (sopalar, sallamalar vs). Bunlara karşı bir hareket gelişti tabi. Ben tesadüfen yemekhaneden çıkmıştım, baktım MM binasının önünde devrimciler toplanmış. İlk önce arkadaş etkinlik vardır, izdiham olmuştur dedi, ama tartışma gibi bir şeyin olduğu belliydi. neyse uzun süre odtülüler MM binası dışında bu faşistler de içeride, bir pazarlık yapıldı. bir avuçlardı, girsek lincin ötesine geçerdi olay, zira konumumuz da avantajlıydı taşlarla bayıltırdık bunları. neyse, bizim talebimiz şu; üzerlerindeki delici kesici alet, sopaları bırakacaklar. biz geri çekilicez (kapıyı tutuyorduk), ... olup gidecekler. bu pazarlık dönüyor kapıda. ben yanımdaki arkadaşa dedim, bunlar burada oyalıyor bizi adam yığacaklar buraya diye. neyse, tam rektör geldi, işte saçma sapan konuştu bizle "odtü'ye yakışanı yapın bıdı bıdı" diye. ondan sonra içeri doğru giriyordu ki karşıdan 50-100 kişilik bir grup gözüktü. "kahrolsun mit cia kontrgerilla" sloganıyla üzerimize koşmaya başladılar, her birinin elinde birer demir sopa, kimisi tırpan gibi böyle ucunda da demir var fln. Biz bir dağıldık, sonra toplandık bir kez daha dağıttılar bizi. Daha sonra toplandık ve mevzi mevzi ilerlemeye başladık. tam harekete geçeceğimiz sırada baktık hacettepeden de yanılmıyorsam kolektifli ve tkp'li arkadaşlar geldiler. bu sırada tomaların girdiği haberi geldi. Son bir gazla biz bu tgb'lileri kovalamaya başladık. kütüphane önünde bir tanesi delikanlılık mı yaptı yoksa düştü mü bilmiyorum bunlardan bir tanesi baya baya tartaklandı. hani hayati tehlikesi olan yok fln da o eleman oradan nasıl sağ çıktı bilmiyorum. sonra bir grup buna dalıyor, diğer bir grup yeter da yeter diye bunları çekiyor, öbür grup tgb'lilerin peşinde ama grup bölündü baya. sonra biz yavaşlayınca tgb'liler arayı açtı, biraz o sırada tomalar göründü mimarlığın arkasından. su sıkmaya başladılar, ve tgb'lilerle bizim aramıza girdiler (daha doğrusu aramızda değillerdi ancak su sıktıkları bizle onlara aynı mesafedeydi. sonra bunlar idari bilimlerin altındaki ormana kaçtılar. ormanda aramızda 10 metre vardı ya da yoktu, ama çok karanlıktı göz gözü görmüyordu kim kime dum duma olmasın diye geri çekilip A1'e giden yola indik. Ormandan çıkacakları nokta hazırlık binasının orası, bizim grup nerede bunlar fln derken baktık bunlar hazırlıktan aşağı iniyorlar A1'den çıkıp kaçacaklar. Biz baya yavaşlamıştık o sırada, grup bir arada değildi. toparlanana kadar bunlar ayamadan bize doğru gelmeye devam ettiler. Grup toplandı tekrardan bunların peşinden koşmaya başladık. Yolları fln bilmedikleri için baya bir çaresiz kalmışlardı. Arkada koşanlar artık bildiğin yan yan koşuyorlardı. 2 dakika içinde tepelerine binecektik kiii, tomalar bölümlerin arkasından dolaşan yolun hazırlıkla birleştiği döner kavşakta görüldü. Sanırım hiç bir tgb'li polisi gördüğüne hayatında bu kadar sevinmemiştir. tgb'liler ile aramıza girdi polis. Hazırlığın arkasından dolaşalım fln dedik ama grup tgb'lileri kovalamaktan sıkıldığı için polis tarafına yöneldik. Orada da çatışıldı baya fln.

Üzücü olan ise, grup içinde her örgütten insan, baya bir anarşist olmasına rağmen grupta "pekaka ile tegebe" çatıştı olarak yansıtılması. tgb'lilerin içinde baya bir 40'lı yaşlarında dayılar vardı kelli felli, nazi tadında. ha bir de tabii tgb'li grupta yalnızca 2-3 odtülü olduğu ilk bahsettiğim pazarlıklar sırasında öğrenildi. bu kadar faşistin üniversiteye elini kolunu nasıl sallayarak girdiği de ayrı bir soru işareti (olaylar sırasında gelen hacettepeli arkadaşlar konusunda da, onlar girdiğinde artık kapıda kimlik sorulmuyordu olayın karmaşasından)

Dipnot: Soimyr, biz de seni sevmiyoruz ;)

baştan sona yalan...her zaman olduğu gibi açık açık "PKKlıyım lan ben" demek yemiyor, salla babam salla.

1.TGB'nin salt İşçi Partililer'den oluşmadığı sosyal medyadaki TGB web sitesi, twitter adresi ve başka kaynaklardan ve tabii ki bu konu ile ilgili yayınlanmış haberlerden rahatlıkla öğrenilebilir.

2.Yemekhanenin önünde devrimciler toplandı dediği adamların tamamı PKKlı.

3.Az önce TGBli dediği ve parantez içinde de İşçi Partili dediği gençler şimdi burada faşistler olarak adlandırılmış.

4.Anlattıklarının özeti TGBliler PKKlıları evire çevire dövmüşler.Sonra polis gelmiş,bunları kurtarmış.

5. Her fırsatta FAŞİSTLER dediği çocukların her biri bu yalanları yazan adamdan da, bunun gibi adamlardan da doğal olarak çok hem de çok daha vatansever, çok daha adam gibi adamlar...Ve asıl FAŞİST olanlar ise bu yazıyı yazan adam, o adamın içinde bulunduğu tipler, az önce göğüs göğüse dövüşte dayak yiyen ama tek bir adamı yalnız yakalayınca hep birlikte üstüne çullanmayı DEVRİMCİLİK sanan, ADAMLIK sanan TİPLERİN TAMAMIDIR...

Her fırsatta İşçi Partisi-Doğu Perinçek-Apo bağlantısı kurup yanarlı dönerli fotoğraflar koyan akılsızlar...Aha bakın işte, PKKlılar ile TGBli diye suçladığı (kendi aktarımı ile İŞÇİ PARTİLİLERİN) çocukların arası böyle...Bilmeyenler anlasın kimin,nerede durduğunu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...