kek Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 of sayfanın yorumları harikaymış yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 goldbären said: O RLY?????? http://i.imgur.com/a4RjKO4.gif AhahahahhahahHHhhhaahhahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 aquila said: kezban, hayallerde bile kezban. konu şurada bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 TheRiverBelow said: beynim acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 13 yasında top oynuodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 OHA said: Siz Harry ile sevgilisiniz.Bir gün Harry tutturuyor,striptiz bara gidelim diye.Sende"Ya bi git işine.Ben gelir miyim öyle yerlere!"falan diyorsun.Sonra o sana "O zaman bugün hazırlan seni NORMAL bara götürücem.Akşam 10 da kapıdayım."diyor ve dudağından yarım saat öpüp gidiyor.Sende akşam ne giysem derken dolap başında tam 5 saat geçiriyorsun.Saat oluyor akşam 7.Sende o saatlerde saçını falan yapıyorsun.Sen de kuyruklu bir elbise giymişsin.Neyse işte saçınla oynarken saat 10 oluyor ve sonunda o beklediğin sesi duyuyorsun.Aşağı iniyorsun.Harry'nin yanına gittiğinde Harry kapını açıyor,kendi de arabaya biniyor ve sana "Eğer bu şekilde olmasaydı,yani sen hiç........seni buracıkta .....becerirdim."diyor.Sende ondan tabi tahrik oluyorsun.Yolda giderken Harry sürekli oldukça gözüken göğüslerine bakıyor ve dudağını ısırıyor. Aradan biraz geçiyor ve bir barın önünde duruyorsunuz.İçeri giriyorsunuz ve.....burası bir striptiz bar.Sen çıkmak istiyorsun ama tam dönerken bir garson eteğine basıyor ve cart etek elbiseden ayrılıyor.Sen eteğini beline dolamaya çalışırken Harry garsona kızıyormuş gibi yapıp seni süzüyor.Sonra sen"Eve gidelim"diyorsun ama Harry"Eğer seni bu şekilde kapıdaki magazinciler görürse hiçde iyi olmaz"diyor.Sende tuvalete kaçıyorsun.Harry peşinden geliyor.Tuvalete glince sen"Harry burası ba-"diyemeden o senin dudaklarına yapışıyor ve seni içeri itip rastgele bir yere sokuyor.Burası da bir bebek bakım odası.Siz burda irbirinizi soymaya başlıyorsunuz ve tam Harry senin içine girecekken bir bayan bebeğiyle geliyor ve sizi öyle görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 13 yaşında malis atıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abii akıl fikir ya biz ultima'da pk peşindeyken kızlar neler neler yapıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ekrana kafa atmamak için zor tutum kendimi bence bunları yazan 13 yaşında kız fln değil.. axedice? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 said: SELAM BEN YENİ ADMİN ALPAY FETHİ 14 YAŞINDAYIM BOYDIRECTIONERIM ANKARADA YAŞIYORUM SAYFADA NICKIM NANDOS OLCAK TANIŞTIGIMA SEVİNDİM BUDA BENİM FACEBOOK HESABIM https://www.facebook.com/fetialpay EKLEMEK İSTEYEN EKLEYEBİLİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 geleceğin jigolo adayı tam boydirectioner ne lan. oğlancısı da varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abicim yemin ediyorum ben ergenken su facebook felan yoktu ya o kadar mutluyum ki resmen ömür boyu yaralıcak rezaletler otaya cıkabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 boydirectioner dediği homoseksüelim mi demek istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Robert_Poche said: 13 yasında top oynuodum alman kale oynardık biz 11.5 falandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 BonePART said: abicim yemin ediyorum ben ergenken su facebook felan yoktu ya o kadar mutluyum ki resmen ömür boyu yaralıcak rezaletler otaya cıkabilirmiş aynen ya. o zamanlar biz de sağa sola saçmalamaya yer arıyoduk, yutub feysbuk olsa kimbilir şimdinin hangi fenomenlerine imza atacaktık. onun yerine saçmalıklarımız aile ve arkadaş çevresi içinde kaldı, iyi de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 hiç unutmuyorum. bi kere boktan güldürü programı "ince ince yasemince"deki SÜRAHİ NİNE karakterini evde yapmaya çalışmıştım. artık o yaşlarda nasıl gülüyosam, işte dede gözlüğü, bi göze mendil, başörtüsü ve tespihle bizimkilerin karşısına çıkınca LAN BİZİM OĞLAN İBNE GALİBA KARI KIYFETLERİNE GİRİYOR?? şeklinde ters tepmişti skecim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 yane utanılıcak mevzuları bi eş dost biliyo yok içmiş içmiş onu bunu yapmışız resmi yok kanıtı yok yalan desen kimse kanıtlayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bir de 5. sınıftan sonra girdiğimiz anadolu liseleri sınavında altıma işemiştim onu da anlatırım bi ara. bütün sınıf idrar kokmuştu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Vay anasını. Biz en fazla kızları ortamıza alıp elliyorduk lan. Kuşak farkına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 goldbären said: hiç unutmuyorum. bi kere boktan güldürü programı "ince ince yasemince"deki SÜRAHİ NİNE karakterini evde yapmaya çalışmıştım. artık o yaşlarda nasıl gülüyosam, işte dede gözlüğü, bi göze mendil, başörtüsü ve tespihle bizimkilerin karşısına çıkınca LAN BİZİM OĞLAN İBNE GALİBA KARI KIYFETLERİNE GİRİYOR?? şeklinde ters tepmişti skecim hahaha adsfghjklşi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 facebook sayfasında yazılanları okudum da , acaip bir "kızlık alıp , kızlık verme" durumu var. sürekli bir yerlerde mevzu kızlık alıp vermeye geliyo. fbb(facebook bekaret borsası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 biz 13-14 yaşındayken bulvar gazetesi vardı.. çarşambaları "maço" eki verirdi evet 13 yaşa dair en canlı anım bu, bir de orta2 son günü (karne marne) pantolonu yırtmıştım sorna ceketi belime bağlayıp bütün gün ortalıkta adnan şenses gibi dolanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 5. sınıf sonrası sınava ben de girdiydim lan hauhe hatta en son bizim nesil girdiydi, o bebe halimizle 4. 5. sınıfta dersanelere gidiyoduk la nasıl kafaymış 5. sınıfta sınav mı olur ya ama hacı işenir mi o sınavda da alta .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 BabacumMostors said: biz 13-14 yaşındayken bulvar gazetesi vardı.. çarşambaları "maço" eki verirdi evet 13 yaşa dair en canlı anım bu, bir de orta2 son günü (karne marne) pantolonu yırtmıştım sorna ceketi belime bağlayıp bütün gün ortalıkta adnan şenses gibi dolanmıştım olm bak işte facebook olsa biri resmini ceker koyardı facebooka sıctın direk mesela bak mortits gotunu actı facebooka koymadık efendi adamız foruma koyduk sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar