goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 başkasının varlığı benim özgürlüğümü kısıtlıyor!!! tripleri devam çetin abi bir yerine iki başlık aç bunlara inat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Gayet başarılı bir kurultay oldu. Güçlü bir cephe olacağı umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Chp den bir bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Ulkede 50 milyon kisi ucundan da olsa gazete-kitap vs okumuyor,bunlarin da hala yeni heyecan pesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Forum üstünden saygı duyabileceğim nadir insanlardan birisin.Genelde içinde veya haberim dahilinde olan konular olsa da genede açtığın konuya girmeden edemiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 teskkur ederim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 arkadaş adam kendince önemli gördüğü konular hakkında forumda birşeyler paylaşıyor belki ilgilenen olur diye. eğer ilginizi çekiyorsa girin bakın eğer ilginizi çekmiyorsa bir şey yazmadan çıkın. bir daha da uğramayın. bunu yapmak bu kadar zor mu? kendimden örnek vereyim; şu vücutcuların başlıklarını hiç sevmiyorum mesela, şişman olduğumdan kıskançlık ve içten içe büyüyen bir kin duyuyorum onlara karşı, yemeklerine musil atasım geliyor. ama hiçbir zaman da başlıklarına girip ''ööö yönö vöcöt böşlöğö mö yeööh!'' demiyrum. görmezden geliyorum, sanki herkes benim kilomdan fazlaymışi, dünyada ki en zayıf ve seksi erkek benmişim gibi hissediyorum. adsdafad ulan ne kinim varmış arkadaş ne kustum be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Peki siyasi konular için ayrı bir bölüm açılamaz mı ? İlla ki her türlü konunun konuşulması-tartışılması gerekiyor, ama burası sadece siyasi konularla doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 İŞÇİ PARTİSİ GENERAL diye tek bi topic acsak zaten duzelicek konu dışı http://i.imgur.com/M3W99H7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 nordlydian said: arkadaş adam kendince önemli gördüğü konular hakkında forumda birşeyler paylaşıyor belki ilgilenen olur diye. eğer ilginizi çekiyorsa girin bakın eğer ilginizi çekmiyorsa bir şey yazmadan çıkın. bir daha da uğramayın. bunu yapmak bu kadar zor mu? peki kardes, sen onlari yazanlar hakkinda bisey yazmasan? cok mu zor? herkes gelip fikrini, dusuncesini yaziyor. adam bunlari burda gormek istemiyosa, ben bunlari burda gormek istemiyorum yaziyo. sonra 15 kisi ayni seyi tekrar ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 arkadaş adam kendince önemli gördüğü konular hakkında forumda birşeyler paylaşıyor belki ilgilenen olur diye. eğer ilginizi çekiyorsa girin bakın eğer ilginizi çekmiyorsa bir şey yazmadan çıkın. bir daha da uğramayın. bunu yapmak bu kadar zor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 lan bare biraz degistir, pilecirizm suc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Myshkin said: arkadaş adam kendince önemli gördüğü konular hakkında forumda birşeyler paylaşıyor belki ilgilenen olur diye. eğer ilginizi çekiyorsa girin bakın eğer ilginizi çekmiyorsa bir şey yazmadan çıkın. bir daha da uğramayın. bunu yapmak bu kadar zor mu? Zor, beyin lazım, var olanında kullanmasını bilmesi lazım. Bunlar hep zor şeyler işte. Laf sokmak varken kim zor olanı düşünsün ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/11/Eating-Popcorn-Soda.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 solu boluyoruz demek imkansız lan sol dediğin zaten oı kadar bolunmus ki daha ufak parcası atom altına giriyo quark felena kadar bolunmus sol zaten %1 i geçtim %0.1 alamayan sol parti var kendi uyelerinden oy almıyo felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Ben hepinizin açtığı saçmasapan konuları dahi okumak zorundayım dolayısıyla beğenmediğiniz konuya girmeyiniz. kimseye hangi konuyu açacağını söylemek kimsenin haddine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 keslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 şikayet butonu var arkadaşlar madem size göre forum kurallarına aykırı yapmanız gereken tek şey o. gelip burada konuyu baltalamanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Şikayet etme refleksinden önce istemiyorsan girme refleksini geliştirmek gerek bence. Şikayet de sonuçta modların başına bela olacak, arada haklı şikayetler kaynayacak. illallah ettiren spoiler çocuk gibi söylenmeyin lan, beğenmiyorsanız bakmadan geçin işte. kaç yaşında adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 BonePART said: solu boluyoruz demek imkansız lan sol dediğin zaten oı kadar bolunmus ki daha ufak parcası atom altına giriyo quark felena kadar bolunmus sol zaten %1 i geçtim %0.1 alamayan sol parti var kendi uyelerinden oy almıyo felan aha su cok dogru. solu metal muzige benzetiyorum ben istedigin gibi bolup isimlendirebiliyorsun. troçkist diye bir sey var lan daha ne diyeyim. sol kendi icinde bile sag sol olarak bolunmeyi basardi saddfaf sagci adam oylemi? dinci, milliyetci demis onu da tam beceremediginde kafasi karistiginda muhafazakar demis gecmis. kafasi rahat lan bikere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 nordlydian said: arkadaş adam kendince önemli gördüğü konular hakkında forumda birşeyler paylaşıyor belki ilgilenen olur diye. eğer ilginizi çekiyorsa girin bakın eğer ilginizi çekmiyorsa bir şey yazmadan çıkın. bir daha da uğramayın. bunu yapmak bu kadar zor mu? kendimden örnek vereyim; şu vücutcuların başlıklarını hiç sevmiyorum mesela, şişman olduğumdan kıskançlık ve içten içe büyüyen bir kin duyuyorum onlara karşı, yemeklerine musil atasım geliyor. ama hiçbir zaman da başlıklarına girip ''ööö yönö vöcöt böşlöğö mö yeööh!'' demiyrum. görmezden geliyorum, sanki herkes benim kilomdan fazlaymışi, dünyada ki en zayıf ve seksi erkek benmişim gibi hissediyorum. adsdafad ulan ne kinim varmış arkadaş ne kustum be... Vücutçuların konu dışı ve güncele tecavüz ettiği gün pm atıver, senle beraber hepsine kötü laflar hazırlayacagım, verdigim örnek o açıdan hatalı kanımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Yazda geliyor bütün gün bilgisayar karşısında oturup yiyip içenler bir zahmet havuz/deniz kenarlarında dolanmasın, güzel, kendini ve vücudunu seven insanlara yer bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 124 den 106 ya indim, 60 kilo basıyorum biceps triceps çılgın atıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 fede said: Geleneksel Solu Bölüyoruz Kurultayı gibi geldi bana ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar