Sanguin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Blackwidow Aldığımdan itibaren en fazla 3 ay kullandığım klavyemi satıyorum/takaslıyorum. Satma nedenim çok ses çıkartması evdekileri rahatsız etmesi. Eziği çürüğü kırığı yok. Sol tarafındaki saçma sapan makro tuşlarını çıkardım ve o kısmı siyah elektrik bandıyla kapladım. Linkte normal fiyatını görüyorsunuz ki bende aynı siteden aldım. 120 TL ye satabilirim veya başka bir mekanik klavye ile takas ederim. (daha az ses çıkaranı ile) Veya benim klavye kadar az kullanılmış mouse, headset gibi birşeylere de takas edebilirim ama önceliğim klavyedir. İstanbul içi elden teslim ederim.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 abi bi klavyeye nasi o kadar para gomebiliyosunuz, 2. el fiyati bile nostradamusun kamburu mubarek uehh
Sanguin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Nako said: fiyata elektrik bandı da dahil mi? dahil :)
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bu klavyeler o tuşlar için alınmıyor mu zaten?
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 mekanik olduğu için alınıyor daha çok. macro tuşları için daha ucuza bulursun sadece amaç oysa.
marvella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mekanigi bozulursa nerde yaptircaz sanayide yaparlarmi :)
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 mekanik klavye noluyor abi birisi anlatsın
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 çakara tukara diye ses çıkartıyor başka da bir olayı yok. reröre
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 iyiymiş fiyatı ya , ben dekullanıyorum 6 aydır falan ; evdekilerin rahatsız olması olasılığı varsa ses cidden sıkıntı. ama mekanik klavyeye bi kere alışan bi daha zor bırakır bu arada klavye sahibine tavsiye ; cherry mx brown tuşseti olan mekanik klavyelerden alması. hem yine yarı yolda tuşlar aktif oluyor hem de ses/klik olayı yok
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Selam, Sökülen tuşların akıbeti nedirmiş? Saygılar.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Çocugun elleri sanırım ayı pencesi falan, macro tusları rahatsız ettigine göre.
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 paramecium said: Selam, Sökülen tuşların akıbeti nedirmiş? Saygılar. 3 tanesi duruyor.
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Jim_E_Rustler said: Çocugun elleri sanırım ayı pencesi falan, macro tusları rahatsız ettigine göre. Yok usta tam tersi ellerim çok küçük. Hatta çoğu hatunun ellerinden güzel ve küçük :) El alışkanlığım icabı klavyeye bakmamak için sol el serçe parmağım her zaman klavyenin sol tarafını yokluyor diğer parmaklar kendini ona göre ayarlıyor. Ama sol tarafta klavyenin boşluğunu tutamayınca bütün parmakların yeri bir tuş sola kayıyor. Starcraft oynarkende büyük rahatsızlık bu benim için. He master ligde miyim? Hayır.
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ben 40dk içinde sattım bugun klavyemi. bi 50 lira atarsan sırrımı solerim
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 reampage said: ben 40dk içinde sattım bugun klavyemi. bi 50 lira atarsan sırrımı solerim Oha o kadar kısa mı? Gzz..
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 prensipte 30dk içinde anlaştık sdflk
Öne çıkan mesajlar