Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer BlackWidow

Sanguin

Öne çıkan mesajlar

Blackwidow

Aldığımdan itibaren en fazla 3 ay kullandığım klavyemi satıyorum/takaslıyorum. Satma nedenim çok ses çıkartması evdekileri rahatsız etmesi.

Eziği çürüğü kırığı yok. Sol tarafındaki saçma sapan makro tuşlarını çıkardım ve o kısmı siyah elektrik bandıyla kapladım.

Linkte normal fiyatını görüyorsunuz ki bende aynı siteden aldım. 120 TL ye satabilirim veya başka bir mekanik klavye ile takas ederim. (daha az ses çıkaranı ile) Veya benim klavye kadar az kullanılmış mouse, headset gibi birşeylere de takas edebilirim ama önceliğim klavyedir.

İstanbul içi elden teslim ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

iyiymiş fiyatı ya , ben dekullanıyorum 6 aydır falan ; evdekilerin rahatsız olması olasılığı varsa ses cidden sıkıntı.

ama mekanik klavyeye bi kere alışan bi daha zor bırakır

bu arada klavye sahibine tavsiye ; cherry mx brown tuşseti olan mekanik klavyelerden alması. hem yine yarı yolda tuşlar aktif oluyor hem de ses/klik olayı yok
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Çocugun elleri sanırım ayı pencesi falan, macro tusları rahatsız ettigine göre.

Yok usta tam tersi ellerim çok küçük. Hatta çoğu hatunun ellerinden güzel ve küçük :)

El alışkanlığım icabı klavyeye bakmamak için sol el serçe parmağım her zaman klavyenin sol tarafını yokluyor diğer parmaklar kendini ona göre ayarlıyor. Ama sol tarafta klavyenin boşluğunu tutamayınca bütün parmakların yeri bir tuş sola kayıyor. Starcraft oynarkende büyük rahatsızlık bu benim için.

He master ligde miyim? Hayır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...