Sanguin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Blackwidow Aldığımdan itibaren en fazla 3 ay kullandığım klavyemi satıyorum/takaslıyorum. Satma nedenim çok ses çıkartması evdekileri rahatsız etmesi. Eziği çürüğü kırığı yok. Sol tarafındaki saçma sapan makro tuşlarını çıkardım ve o kısmı siyah elektrik bandıyla kapladım. Linkte normal fiyatını görüyorsunuz ki bende aynı siteden aldım. 120 TL ye satabilirim veya başka bir mekanik klavye ile takas ederim. (daha az ses çıkaranı ile) Veya benim klavye kadar az kullanılmış mouse, headset gibi birşeylere de takas edebilirim ama önceliğim klavyedir. İstanbul içi elden teslim ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 abi bi klavyeye nasi o kadar para gomebiliyosunuz, 2. el fiyati bile nostradamusun kamburu mubarek uehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 fiyata elektrik bandı da dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Nako said: fiyata elektrik bandı da dahil mi? dahil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bu klavyeler o tuşlar için alınmıyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 mekanik olduğu için alınıyor daha çok. macro tuşları için daha ucuza bulursun sadece amaç oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mekanigi bozulursa nerde yaptircaz sanayide yaparlarmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 mekanik klavye noluyor abi birisi anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 çakara tukara diye ses çıkartıyor başka da bir olayı yok. reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 iyiymiş fiyatı ya , ben dekullanıyorum 6 aydır falan ; evdekilerin rahatsız olması olasılığı varsa ses cidden sıkıntı. ama mekanik klavyeye bi kere alışan bi daha zor bırakır bu arada klavye sahibine tavsiye ; cherry mx brown tuşseti olan mekanik klavyelerden alması. hem yine yarı yolda tuşlar aktif oluyor hem de ses/klik olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Selam, Sökülen tuşların akıbeti nedirmiş? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Çocugun elleri sanırım ayı pencesi falan, macro tusları rahatsız ettigine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 paramecium said: Selam, Sökülen tuşların akıbeti nedirmiş? Saygılar. 3 tanesi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Jim_E_Rustler said: Çocugun elleri sanırım ayı pencesi falan, macro tusları rahatsız ettigine göre. Yok usta tam tersi ellerim çok küçük. Hatta çoğu hatunun ellerinden güzel ve küçük :) El alışkanlığım icabı klavyeye bakmamak için sol el serçe parmağım her zaman klavyenin sol tarafını yokluyor diğer parmaklar kendini ona göre ayarlıyor. Ama sol tarafta klavyenin boşluğunu tutamayınca bütün parmakların yeri bir tuş sola kayıyor. Starcraft oynarkende büyük rahatsızlık bu benim için. He master ligde miyim? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ben 40dk içinde sattım bugun klavyemi. bi 50 lira atarsan sırrımı solerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 reampage said: ben 40dk içinde sattım bugun klavyemi. bi 50 lira atarsan sırrımı solerim Oha o kadar kısa mı? Gzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 prensipte 30dk içinde anlaştık sdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 G15 + G5 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar