DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Vodan, 26 Kasım 2004 00:10 tarihinde demiş ki: ..... BJK de takım olma yolunda hiçbişey yok bu sezonki en büyük başarıları FB'yi yenmek olsa da ..... Bu sezonki en büyük başarıları Galatasaray ile berabere kalmaktır düzeltiyorum.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: -DoruK-, 26 Kasım 2004 18:20 tarihinde demiş ki: said: Vodan, 26 Kasım 2004 00:10 tarihinde demiş ki: ..... BJK de takım olma yolunda hiçbişey yok bu sezonki en büyük başarıları FB'yi yenmek olsa da ..... Bu sezonki en büyük başarıları Galatasaray ile berabere kalmaktır düzeltiyorum. o galatasarayin başarisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Göreceğiz iki hafta sonra ne bahaneler uyduracağınızı.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya ben bu gslileri anlıyamıyorum ya.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Anlamak için akıl lazım tabi. ha bende var da sende var mı yok mu bilinmez o maç için her mesajımda seninle karşılaşıyorum nedense o da ayrı konu..[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: -Wissy, 26 Kasım 2004 17:52 tarihinde demiş ki: said: erMANIA, 26 Kasım 2004 13:18 tarihinde demiş ki: bu macta abi zemin de kotuydu ya saha deil bataklık Iyi de rakip de ayni sahada oynuyordu... :) afedersin ama bozuk zeminler daha iyi olan takımları etkiler.alex i koysak acaba o sahada ne yapar merak noktasıdır.[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Adam hep aynı yerde durduğu için pek farketmezdi herhalde. Sahada güzel pas çıkarabileceği bir yer belirler çömerdi oraya tüm maç boyunca.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Rakıp takım sahaya alısmıs durumda onuda goz onunde bulundurmak lazım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 adamlar lig maçlarını bile o sahada oynamıyolar uefa izin veriyor orda maç oynamaya. bize geldilermi tuvaletteki deliklerin genişliğine kadar didikliyorlar buda ilginç bi nokta[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 evet yunanistan maçını izlerken görmediniz mi adamların bir basın tribünü bile yok tribündeki 3 tane amcamı izledik bütün maç. ha bize gelse bu tribün merdiveninin trabzanının boyası eskimiş yenileyin derler.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya bu arada ben yeni öğrendim ilginç geldi. football managerda böle sistem. şimdi bu grupta 1. olduk diyelim. bir üst turda başka grubun 3.süyle oynamicaz. bu grubun 3.süyle oynicaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bence BJK en iyi ihtimalle grubun 1. siyle oynayacak o halde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 biraz oynasak yenemiyceğimiz takım yok bu grupta iişallah öle bi sistemdir :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy [Bu mesaj tunch tarafından 27 Kasım 2004 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oynamak yada oynamamak... işte bütün mesele bu.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: daan, 26 Kasım 2004 18:22 tarihinde demiş ki: o galatasarayin başarisi Yavaşşş... Maçı izlemeden bilmeden etmeden yorum yapmayalım.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 lol en son ortaokulda böle tepki aldim.Seviyorum bu forumlari[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar