Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 26 Kasım 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
..... BJK de takım olma yolunda hiçbişey yok bu sezonki en büyük başarıları FB'yi yenmek olsa da .....

Bu sezonki en büyük başarıları Galatasaray ile berabere kalmaktır düzeltiyorum.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 26 Kasım 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
said:
Vodan, 26 Kasım 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
..... BJK de takım olma yolunda hiçbişey yok bu sezonki en büyük başarıları FB'yi yenmek olsa da .....

Bu sezonki en büyük başarıları Galatasaray ile berabere kalmaktır düzeltiyorum.
o galatasarayin başarisi
Mesaj tarihi:
Göreceğiz iki hafta sonra ne bahaneler uyduracağınızı.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
ya ben bu gslileri anlıyamıyorum ya.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
Anlamak için akıl lazım tabi.

ha bende var da sende var mı yok mu bilinmez o maç için her mesajımda seninle karşılaşıyorum nedense o da ayrı konu..[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 26 Kasım 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
said:
erMANIA, 26 Kasım 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
bu macta abi zemin de kotuydu ya
saha deil bataklık

Iyi de rakip de ayni sahada oynuyordu... :)

afedersin ama bozuk zeminler daha iyi olan takımları etkiler.alex i koysak acaba o sahada ne yapar merak noktasıdır.[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Mesaj tarihi:
Adam hep aynı yerde durduğu için pek farketmezdi herhalde. Sahada güzel pas çıkarabileceği bir yer belirler çömerdi oraya tüm maç boyunca.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
adamlar lig maçlarını bile o sahada oynamıyolar uefa izin veriyor orda maç oynamaya. bize geldilermi tuvaletteki deliklerin genişliğine kadar didikliyorlar buda ilginç bi nokta[signature][hline]CoH
SWG
Mesaj tarihi:
evet yunanistan maçını izlerken görmediniz mi adamların bir basın tribünü bile yok tribündeki 3 tane amcamı izledik bütün maç. ha bize gelse bu tribün merdiveninin trabzanının boyası eskimiş yenileyin derler.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
ya bu arada ben yeni öğrendim ilginç geldi. football managerda böle sistem.

şimdi bu grupta 1. olduk diyelim. bir üst turda başka grubun 3.süyle oynamicaz. bu grubun 3.süyle oynicaz :)
Mesaj tarihi:
biraz oynasak yenemiyceğimiz takım yok bu grupta iişallah öle bi sistemdir :)[signature][hline]CoH
SWG

[Bu mesaj tunch tarafından 27 Kasım 2004 10:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oynamak yada oynamamak...
işte bütün mesele bu.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
daan, 26 Kasım 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
o galatasarayin başarisi

Yavaşşş... Maçı izlemeden bilmeden etmeden yorum yapmayalım.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
  • Yeni Oluştur...