Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh artık buna ne denir bilmem.
Kazanmasa da bu yaptıklarından sonra helal olsun Beşiktaş'a![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
adamın ayağına kramp giriyor ondada gol atmıycaksak[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Mesaj tarihi:
bükreşin çirkefliğinden sonra hiç bişey dğeil walla dahada atmak lazım bunlara :)[signature][hline]CoH
SWG
Mesaj tarihi:
said:
tunch, 25 Kasım 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
adamın ayağına kramp giriyor ondada gol atmıycaksak
sonuçta adam yerde. Fair Play takımı olduğunuzu gösterdiniz ne diyeyim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ilker abi az eğil bak görücen biraz daha eğil bak hah düştün mü abi? iyi sen orda kal ben anlatıcam maçları bundan sonra[signature][hline]CoH
SWG

[Bu mesaj tunch tarafından 25 Kasım 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
al iste bitti yaw...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun bi dahaki maçlara. artık cordobayı tümeri pancuyu oynatmayı öğrenir boske.[signature][hline]CoH
SWG
Mesaj tarihi:
görün bjk nın büyüklüğünü adamlar uefayı aldılar sanki :)[signature][hline]CoH
SWG
Mesaj tarihi:
YAZIK[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
heralde gariplerim 150 yıldır galip gelemiodu...baksana gösterilere :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
nası kötü bi futboldur ya
isyan bayrağımı çekiorum

-ahmet yıldırım başta olmak üzere bütün takıma saatlerce pas çalışması yaptırılmalı bu kadar salak paslaşan bi takım olamaz delirdim, ana okulu maçı gibi ya gözlerime inanamadım nasıl 10 kişi pas vermeyi beceremez?
-ibrahim üzülmez defans oynamamalı yerine toraman oynamalı.ibrahim üzülmez böyle oynayacaksa mümkünse hiç oynamamalı.eski dinamo günleri yalan olmuş şimdi faydadan çok zararı var takıma.sayesinde x tane gol yedik.
-ramazan mümkünse halısahadan büyük bi organizasyonda kaleye geçmemeli, topu nasıl oyuna sokması gerektiği ve ne zaman kaleden açılmalı gibi konularda acilen ders almalı.
-ibrahim akın sağ ayağını evde bırakmalı veya sol ayağının ayarında bi ayakla değiştirilmeli.beyin implantasyonu ile de çözülebilir zira sağ ayağının kazma olduğunu dışarı attığı onca top ve verdiği yanlış paslar bu kadar maçtır anlatamadıysa demekki kafası basmıyor.
-juanfran çabalıyosun ama nereye demezler mi, bi tümer senin yarın kadar sürede oynadı senin 3 mislin iş yaptı, aldığın parayı hak edio musun diye sormazlar mı
-ctrl alt del bosque geçmişdeki başarıların umrumda diil kardeşim, bunca haftadır bekledik bi bok olduğu yok bu takımdan.iyi oynayınca çok iyi işler başarabilecek bi takım var elinde ama bi mok yaptıramıosun, kazanınca devamı gelmio.anlamıosun abi.anlayan adamın futbolcusu çıkıp anaokulu takımı gibi oynamaz.sonuç yok lan sonuç, yeter be bitirdin takımı tek kelimeyle.başlarım uzun vadesine daha kaç maç vericez abi lig puan cetveline bi bak yahu.

klasik oldu attık golü gaza geldik düzgün oynamaya başladık ancak bu sefer zaman yetmedi rakibin profesyonelliği sayesinde.dakika 85 den sonra iyi oynasan noolcak..
hadi bu maçı aldın diyelim nereye kadar böle devam ediceniz.ömrümü yediniz 90 dakikada sinir harbi yaşadım.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
  • Yeni Oluştur...