Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Allah rahmet eğlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hay allah yeni gördüm bu haberi. sticky konular bazen tam tersi sonuç veriyor. allah rahmet etsin. çok üzüldüm okuyunca. rift'te çok kısa bir süre birlikte oynamışlığımız var. yalnızca ebedi yolculuğundan sonra değil, sağken de hep iyilikle anılan bir insandı. uzun veya kısa, bir insanın ömrünün bu şekilde dolmuş olması, insanların aklında güzellikle kalmış olması en önemli şey. darısı kalanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 allah gani gani rahmet eylesin. rift oynarken kisa bi surede olsa tanimistim. gercekten cok uzuldum. cok babacandi. ailesine sabirlar diliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ah be abi çok üzüldüm şu an. warhammer ex-parte'de tanımıştım ben de. süper bi insandı allah rahmet eylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Başımız sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 warhammerdan hatırladım bende. başımız sağolsun. allah ailesine sabır versin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yakınlarının başı saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Haberi ilk aldığımda ekrana dakikalarca bakakaldım.Yazacak hiçbirşey bulamadım.Yazmadan da yapamayacağımı bildiğim için kendimi hazır hissettiğim güne kadar bu başlık tarayıcımın yer imlerinde durdu... Narsor-Ahmet ile Warhammer da tanışmıştık.Benim işsiz güçsüz sabahtan akşama akşamdan geceye Warhammer oynadığım zamanlarda Ex Parte'de tanışmış, kurduğum Exile adlı guildde senelerce devam etmiştik.Daha sonrasında bir çok oyunda da warhammer kadar olmasada beraberce start almıştık. MMO dünyasındaki arkadaşlarıma baktığımda,Narsor diğer hepsinden farklı bir kişiliğe sahipti.Bu adam hem işini gücünü aksatmıyor,hem oynadığı oyunu hardcore oynuyor,hem dünyanın en kibar ve ekip çalışmasına yatkın oyuncusuydu.Bizlerin ventrilo'da bitmek bilmeyen küfürlü muhabbetlerimiz arasında ne kendisini dışlardı ne de ağzından bir argo duyardık.Çok olgun,çok profesyonel,yaşam sevinci dolu bir arkadaşımdı. Şimdi iş-güç,çoluk çocuk derken eski gamerlığımız kalmadı ancak her yeni mmo çıktığında,patiye girip piyasasına bakarken; "ulan bu oyuna bizim ekiple başlasak ne güzel olur" dediğimin 5-6 kişilik ekipte ilk sıraları çekiyordu hep. Herkes severdi,kimseyle bi alıp veremediği yoktu.Kaprisli değildi,kompleksli değildi.Bir adam düşünün ki 50 kere wipe yapsanız ses tonunda bir değişme olmadan yine motive eder baktık olmuyor yarın deneyelim diyor. Eminim kendisi özel hayatında çok daha bambaşka,çok elit,çok insan gibi insan,adam gibi adamdı.Allah yakınlarına sabır versin.Anılarda hep olacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Allah gani gani rahmet eylesin .. bende şimdi gördüm .. Mekanı cennet olsun kardeşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Hasiktir ya! Olm dünyam başıma yıkıldı! Ahmet... MMO bölümüne hiç girmezdim. Ne güzel anılarımız gitti. Hastalığından bi haberdim. Rift'de hep beraber takılmıştık. Şuan neler hissettiğimi anlatamam. Nereye defnedildiğini bilen birileri lütfen mesaj atsın. Allah mekanını cennet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 MMO alanına girince gördüm, Allah rahmet eylesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 güzel günler geçirmiştik beraber. insan kırılgan oldugunu hatırlıyor böyle zamanlarda. yattıgı yer nur olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar