Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ya 5 saat gitse üzülmiycem ama telefon iyice sapıttı artık , location service kapalı brightness yarı yarıya ne oyun oynuyorum ne müzik dinliyorum tek yaptıgım 30-40 dk mesaj atmak %100 den %30 a düsmesi 2.5 saat sürüyor %30 dan 10-15 dk sonrada kapanıyor zaten telefon , cıldırıcam artık 3 saat de sarj mı biter hicbisey yapmadan 3g bile kullanamıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 çare samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 whatsapp mı kullanıyorsun normal mesaj mı? bulunduğun yerde telefon iyi mi çekiyor kötü mü? battery doctor diye bi app var onu bir yüklesene bir de kontrol etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 o app bi ise yariyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 applev0dka said: çare samsung al birine vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 tiLi said: o app bi ise yariyo mu? Şarj süresine ve harcama seyine göre pilin saglıgını ölçüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 kullanmadığın app'leri kaldır, zırt pırt bişeyler yapmaya çalışanlar tam başa bela o konuda. bi ara benim de günde 2 kere bitmeye başlamıştı, budama yaptım şimdi normal devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 tamamdır hepsini deniycem tesekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar