Sufi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben perşembe gelemem ve gibrald ile devam edeceğim muhtemelen ama siz oynarsanız benim gibrald da handa zarlara gömülüp kalabilir tabi siz işler çevirirken :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Magic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Perşembe yatar, bu hafta gibi. Haftaya telafi edelim (diyeceğim ama sanırım axe'in oyunu var oltogethır halinde).[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bu hafta da yatar ozaman...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yarın oyun var mı şindi? magic, axe, nabersiniz?[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Benden bir haber yok, ben bu dönemin sonuna kadar yokum hatta gidişat onu gösteriyor. Siz sheetlerinizi atmayın, save ettiğimiz yerden devam ederiz herkez isterse.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sabah sabah ne dediğimi bilmiyodum yarın dediğim cumartesi işte :-p MECÜÜÜÜK NERDESİİİİNNNN??? ps: lan iki oyun oynadık hemen patladı... :([signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 patlar tabi oynatan magic + grudge da oyuncu daha büyük uğurszluk bilmiyorum :-P oyun olursa söleyin bari...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Magic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Tamam cumartesi oynarız eğer istiyorsanız. Ben oyun olmayacak demediğim sürece patlamaz. İstemediğiniz zaman patlar.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 benim karakter hazır. ehehe.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 pardon kaçıncı leveldık?[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 izliyici hala alıyormusnuz :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bugün yalan valla hava muhalefeti yüzünden ulaşım çok zor. Şu olayı inşallah bir düzene sokacaz...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hava muhalefetinden dolayı geç kaldık, benim gelecek misafirlerimin olması sebebiyle erken bıraktık. özetle 2.5-3 saatlik bir oyun oldu ama çok keyifli geçti. horasın ayısı epey dudaklarımızı uçuklattı. druid dediğin de böyle olur yani :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ayı oldum ben.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bu hafta gelemicem ben. sonrasında da yeni oyuna başlicaz. nası yapalım?[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless [Bu mesaj Grudge tarafından 26 Kasım 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bu hafta oyun yok. haftaya iki oyun var.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hem cumartesi hem pazar diyosan söz veremem...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 teklif yap o halde?[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 dönüşümlü oynayalım...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless
Öne çıkan mesajlar