Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ya bırakın yayı mayı sapan yapın en babasından.afacan çocuk silahı[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ummadık taş baş yarar ok yarmaz ama[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ok da deliyo gerçi ama neyse[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ağaçtan yapılmış acemi işi yaylarımı özledim, ne zevkliydi. Ama hemen kopardı ip.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 yaa ne demezsin dlaları bükerdik ip bağlardık özlettirmeyin çocukluğumuzu yaa :([hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 balkondan geçenlerin kafasına fasulye atmayı ne çok severdim[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben kalıp sabun atardım[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Yuh! kalıp sabun atılır mı lem manyak mısın. Baban para basıyo heral senin[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ya bi ara çok gelmişti gözüme attım...... :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hehe manyak[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben yaklaşık 3 hafta çalışmıştım amerikada profesyonel malzeme ile tabii, 30 metrede takım olarak 1. olmuştuk, süper zevkli fakat sağlak iseniz, mesala sol ile yayı tutuyorsunuz, sağ ile geriyorsunuz ipi eğer sol kolunuzu hafif eğimli tutmaz ise, çok gergin durursa yani, gerdiğiniz ipi bıraktığınızda yayı tuttuğunuz kolunuzu şöyle bir sürtüyor ve mosmor oluyor sürtülen kısım, acı içinde kıvranıyorsunuz bana olmadı ama arkadaşıma olmuştu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Biz(kuzen ve ben) su sıkardık yoldan geçenlere, abartıp arabalara küçük kovalarla su attığımız oldu. Az kapımıza dayanmadılar, babaannem kurtarırdı bizi, tabii bir ton azar işitirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 "gerçi siyah bi bantla sarılı tüylü müylü bişey" kuko shakaku olmasın o? ;) eh işte o yüzden crossbow'lar çok popülerdi, barutlu silahlar ilk çıktığından "mertlik bozuldu" denmişti.. :) oyunlarda basıyorsun tık tık 1 dk'de binlerce longbowman çıkıyor da bir tarafıyla gülerdi o zamanki adamlar görebilseydi.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bendede ok var 12 milyona 20 ok ve 1 yay aldım yay 1 metre 27 cm(elimde çelik çetvel var katana gibi çetvel 22 milyon lol aha)baya bi güzel atıyoda ilk denemede becerdim atmeyı tuğla duvarın sıvasına sapladım Amauha ilk attığıma oku çok geri çekmedim bi an gitmicek gibi geldi yavaş çıkmışdı yaydan ama nedense aniden hızlanıp duvara saplandı ben 1 karış çekmişdim:) Oldukça güzel biişi üzerinde yüz işlemeleri var(işeme diil) hindistan malı[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 4 sene önce bir tatil köyünde bir kaç kere composite shortbow (hani şu yarışmalarda kullanılan) kullanmıştım. Alman bir adam öğretiyordu. "Feuer frei" diyince atıyorduk. O yüzden ne zaman rammstein - feuer frei dinlesem aklıma o günler gelir. O zamanlar kollarım daha güçsüztü. Ancak yine de rahat kullanıyordum. Tabii gözlerim bozuktu, şimdi daha da bozuk. Hedefi iyi ayarlayabilmek için keskin gözlere sahip olmak lazım. Yoksa bu yaylarla ok atmak çok kolay.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Biz Kucukken Agac Dallarından yapardık Bırde Camasır İpi Al Sana Bow Hemde ''Bow Crafted By Jack Noble'' Eheuehuhue Arrowlarda Sivri Dal Parçaları Muh Muh *Güler* Ama Uzaga Atamazdı Ayrı ii Bırının Gozune Sokmadık One Atarız Arkaya Gıder Bır Seyler Olurdu Paso :) :) :)[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Şunu biliyor muydunuz? İngiliz Okcuları 200 metreden şövalyelrin zırhlarını dele biliyorlarmış. :-o[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 o ucuz yaylar çok kötü ya.. çamaşır ipi gibi bi ip zaten.. tahtası da iyi diil.. süs olsun diye alınabilicek bişi o anca.. (bende de var ordan biliyorum.. zaten süs onlar :) uçları da sivri diil adam gibi..) yerdeki parkeye saplıyodum ben az bişi giriyo.. ama isterim kullanabilmek.. ilginç gelir..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: lord_gorthaur, 30 May 2003 15:45 tarihinde demiş ki: Şunu biliyor muydunuz? İngiliz Okcuları 200 metreden şövalyelrin zırhlarını dele biliyorlarmış. :-o[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... acaba askeri bi yetenek mi yoksa bowların bi özelliğimi.......[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 olay hem yayda hemde okda. Oklari daha uzun ve sivri yaptiklarinda piercing olayini asiyor aletler. Yaylarida hep bakimli ve gergin tabiki. Birde sovalye kebap olayina son noktayi koymus olan arbaletler vardir ki onlarda super aletler. Hic bir bilgi ve egitim gerekmiyor kullanmak icin sadece 1 cift iyi goz yeterli.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: lord_gorthaur, 30 May 2003 15:45 tarihinde demiş ki: Şunu biliyor muydunuz? İngiliz Okcuları 200 metreden şövalyelrin zırhlarını dele biliyorlarmış. :-o[hline] O heriflerin yay kullanma taktikleri çok güzel.Herifler oku direk olarak hedefe atmıyolar yukarıya doğru ve hedefe eğimli olarak atıyolar bi süre yükselen ok daha sonra yerçekimine karşı gelemez oluyo ve atılma hızının yanısıra aşşaıya düşerken kazandığı hızla delip geçiyo.Tabii okun özelliği de önemli.Tahta okla delemezsin demiri. Bu olay düğünlerde falan da oluyodu bi aralar.Magandanın biri havaya ateş açıyodu sonra yükselen kurşun düşmeye başlayıp birisine saplanınca mefta.[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 off AOK istiyorum :([hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben de yay istiyorum satsana oklarını.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 20 okum var koklatmam kimseye:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Vall benim aklıma yattı bu iş.Gidip alıcam yay-ok bok-püsür neyse işte.Şimdi bana nerden alabileceğimi söyleyecek adam gerekiyo.Bilen var mı?[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar