Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/74177/gaspciyi-pisman-eden-cilgin-otobus-soforu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 1 yıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ahahahahahahja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 lan yarıldım ya.. birde arkasından bağırıyor şimdi polisi aramazsam diye sdsdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ahahaha temizlerim şimdi seni - temizle dayı bak vururum seni -vur dayı canınamı susadın -susadım dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 gaspçida bir süre sonra dayi demeye basliyor. adam ters psikolojiyle alt etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 -söndür -sönmez dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 karaktersiz said: gaspçida bir süre sonra dayi demeye basliyor. adam ters psikolojiyle alt etti ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ben seye bittim adam giderken şimdi polisi arıymdaaaaaaaaaa sen göööörr.. adam uzaklasıncada LLLLLLAYYNNNN ddddddddaaaaaaaaytt die gaza gelmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 gasp işinde tabancadan ziyade bıçak daha etkili sanırım. Sonuçta herkes bir şekilde elini kolunu kesmiştir o acının tecrübesi vardır ama vurulmada öyle bir durum yok. Psikolojik olarak silah daha etkisiz galiba eyyorlama bugadar. Edt. kısaca adam gasp edicekseniz ehmeh pıçaaaa kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 senin taa ak diyip indi la gaspçı asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ahahaha sövüp inişi çok iyi. şoförün sert kararlı davranışlarının yanında "dayı" hitabıyla nabzı koruması mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ne yapmaya çalışıyo dayı anlamadım, otobüsü mü soyucak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Otobüs soyacak adam neden ışıkları kapattırsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Yürek <3 5 sene önce otobüste en arkadaya binmiştim bir tane kro önümde otuyordu hatta 3 arkadaşı daha vardı. arkasını döndü bu "lan sen kaç modelsin ?" . dedim "sorun kaç model ne modelsin diye kabul edersem ben nü modelim" dedim. "ne konuşuyon lan sen ?!" diye atarlandı ayağa kaltı dikildi başımda . "soru sordun cevap veriyorum işte yoksa seni muhatap almakla hata mı ettim ? " diye sordum . " suslan lan keserim senin kafanı " dedi . "kessserrrsinn tabi doğrudur " dedim kahkaha attınca bu çok sinirlendi yumruğunu sokup kaldırdı . baktım gözlerinin içine adam otobüsün inecek tuşuna bastı . "ne biçim tipler var a.q adamı katil ederler " diyerek indi . yanındaki arkadaşlarıda güldü öyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ahahahdafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Otibiste de soyundun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 gülerken iyi de aynısının hatay versiyonu da var beyler, orço taktı bıçağı gitti onda hatırlarsanız. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 yok ya tüylü ceketimden alerji oldu keko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ışığı kapatmak istemesinin amacı dışarıdan görülmemektir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 gapsçının silahı oyuncak silah herhalde fazla kasmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 sondur dayi beeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar