aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bu herif donmeseydi ya, hep uzayda kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sanırım o hareketleri sipariş üzerine yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 en son klip cekiyodu baktilar durum kotuye gidiyo getirdiler elemani geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Çok güzel ya. https://www.youtube.com/watch?v=KaOC9danxNo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 lord_gorthaur said: o ne dağınıklık lan?!! yer çekimi yok diye laptoplar kablolar her tarafta uçuşuyor. nasa düzen, tertip konusu hariç her birşeyi öğretmiş bunlara, abibilim öle bişi bilgisayar falan böle şeyler. alıştınız apple'a ama gercek bilim kablolu olyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 lord_gorthaur said: o ne dağınıklık lan?!! yer çekimi yok diye laptoplar kablolar her tarafta uçuşuyor. nasa düzen, tertip konusu hariç her birşeyi öğretmiş bunlara, Bekar İstasyonu. NO BITCHES, NO PROBLEMS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Rasmon said: gereksiz gereksiz işlerle uğraşıyolar. yapabilicerği en güzel seylerden birini yapıyo iss'i kaptanı olarak. insanları özellikle gencleri, konuya yaklaştırması haberdar etmesi cok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 su anda bir kadın murettebatı var istasyonun,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Nazca said: Çok güzel ya. https://www.youtube.com/watch?v=KaOC9danxNo http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/09/slow-clap-gif.gif çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 https://twitter.com/DavidBowieReal/status/333717231236173824 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 İzlediğim en orjinal videolardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120301005610/half-life/en/images/e/e2/Spaaaace_Portal_2_Space_Core.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 eğer ilgilenenler varsa ısrarla nasa'nın youtube kanalındaki 'iss tour' videolarını öneriyorum. herifler baştan uca diğer tarafa kadar uçuyor, nasıl yaşıyorlar onu anlatıyorlar falan. inanılmaz özenmiş ve çok da tebrik edesim gelmişti adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 abi vidyoları çeken adama 1.37 milyon dolar telefon faturası gelmiş AHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sende buna inandınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 evet ben çok zayıf çıktım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bu topiki görünce oturup izlemiştim ben vidyoları. ne güzel yapıyolar böyle öğrencilerin sorularını cevaplıyolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 benı o vurdu zaten. adamın buyuk bir keyifle yapması, cok güzelb i deney oldu diye cocukları keyiflendirmesi heveslendirmesi falan. böle insanlar lazım insanlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 cidden çok güzel dedin, ben de seyrederken tam aynısını düşündüm. helal olsun, vergiler bu işlere gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 süpernova'lar gerçekte renkli mi yoksa bu şekilde mi montajlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 boşalınca noluyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 adam donmeden sorsaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar