Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Selam patiler, Netten, ordan burdan bulduğum mobilyaları yaptırtmak istiyorum ( ucuz olsun diye tabi ). Deneyen var mı? tanıdığı olan veya bizzat yapan var mı? Gidip sevdiğim mobilyayı aramaktansa yaptırtmak daha mantıklı geliyor, bide belki daha uygun olur diyorum. hem dikass hem öneri plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Tanıdığım biri var yaklaşık 20 yıldır aynı adama işimi yaptırırım ankarada isen bağlantıya geçirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 hmm ankaradayımistanbuldayım ama anlaşabilirsek neden olmasın. 20 sene az değil. sabah mahmurluğu ankara yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 istanbulda usta tavsiye edilir, yatak odamızı O'na yaptırttık, tasarım benim hanımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 valla istanbul olması daha ii, hem yüzyüzede görüşebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Ben de damlarım hemen bu topice. Ankarada diiliz ama ankarada bu işi yapan baya yer varmış, duymuştum. Tasarımı birlikte çıkarıcaz Suark'la. Ne kadar zamanda teslim ediyorlar? Konforlu mu? Maliyetleri kıyaslayınca hazır mı bu şekilde mi daha uyguna geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 orjinalinden kotu olacagi kesin ama ucuz olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sakın kendin yapma. ben yaptım bin pişmanım, ayın 3 gününü amele gibi geçiriyorum, hanım sürekli birşeyler istiyor, hayır da diyemiyorum "yani sen yapmazsan bir sürü para vercez", almamak gibi bir seçenek gündemde değil, dikkat çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 hehe yapamam zaten ben ya o kadar yetenekli deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 o kadar da numarayı bulmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 şu konuyu takibe alayım şuraya yazın şu ustaların nosunu şusunu busunu nerdedir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 BabacumMostors said: istanbulda usta tavsiye edilir, yatak odamızı O'na yaptırttık, tasarım benim hanımdan Biraz bahsetsene, ne kadara mal oldu? tüm odayı mı yaptırdınız? Ne kadar zamanda teslim ettiler? Memnun musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Wolas said: o kadar da numarayı bulmuştum hacı sen öm le genede, hepsini yaptırtırsak kargo parası küçük bişi kalabilir yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 BabacumMostors said: istanbulda usta tavsiye edilir, yatak odamızı O'na yaptırttık, tasarım benim hanımdan pic or didn't happen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 İstanbul - Ankara arası mobilya nakliyatı muhtemelen 1200 lira civarı tutar adam gibi bir şirketle. Ona göre hesap yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yalnız daha ucuz olacağını baz alarak bu işe girmeyin arkadaşlar. ikeadan her türlü pahalıya çıkacaksınız özel mobilya olayına girerseniz. ikea yı da fiyat ve tasarım açısından piyasa referansı olarak veriyorum burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bu arada tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 şu mobilyayı yaptırma işi bildiğin kumardan farksız ne geleceği, nasıl olacagını bilmeden okadar para vereceksin. git ikeadan veya muadillerinden gördügün bildigin şeyi al, degiştirme garantili kafan için rahat olsun. yurtdışından garantisiz ucuza telefon almak gibi bişey şu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 izmirde olaydınız karabağlar cennet o açıdan.ayrıca aşırı ucuza gidiyor.süre konusunda sıkıntı yaşıyorum ben en çok ama tek parça yaptırdığım için tınlamıyorlar pek.komple ev için daha iyi çalışırlar.pek getirisi olmadıkça çok umursamıyorlar açıkcası. fiyat için karşılaştırma istersen de şu tv ünitesinin satış fiyatı 12000 lira.benim mobilyacı 3000e yapardım sana dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ama şu da var ikea dediğin olay bizim ülkemizde apaçi kahvaltı ve akşam sofrası mantığı ile kalabalık olduğu için girmesi çıkması inanılmaz dertli ve sıkıntılı bir şey. hafta içi gidebilme şansınız yoksa gidilecek türden bir yer değil kesinlikle ikea. bir de girince dünya kadar para vermeyi de göze almak lazım direk ay şıunu da alalım moduna giriyor insan içerdeyken sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ikea pahalı yalnız bildiğin. modokoya falan gideriz olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 karabağlardaki mobilyacılar (tu) ben de çok memnunum. adamlara neyi versen ya da çizsen tasarım olarak yapıyorlar. iyi de yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ya özel mobilya olayı çok zevkli aslında. proje bi kere. ama malzeme ve işcilik detayına girince, biraz daha iyi olsun derken ya da o olacağına şu da olabilir he? vs derken, ucuza falan çıkamıyorsun. ama zaten birincil kaygın ucuza mal etmek değilse işte ozaman evet, etiket parasından yırttığın için vitrindekinden her türlü daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 summon Chemical. dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bir de zikkonun dediğine kulak ver.en ince ayrıntısına kadar mobilya çizimi verip te hala eksik yanlış yapılmış mobilyalar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar