Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 eldar said: En çok tartışılan ,saçma bir şekilde, yeni şafak var mı yok muydu. Bu fotoğraftan gördüğüm kadarıyla varmış. çok saçma değil abi yeni şafak gerçekten aptal bir gazete. bir kurum nasıl böyle bir gazeteyi ciddiye alabilir şaşkınlık içersindeyim. şöyle bir ay falan takip et görürsün habeler "gençler ezan zamanı bira içiyordu" ayarında. bu herifler ramazan zamanın sahur vakti istanbuku semt semt dolaşıp hangi semtte ışıklar açık hangisinde kapalı onun haberini yapan adamlar ya. allasen takvimmiş bu son haber pardon
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 O gazetelerin zeka seviyesi hakkında bir tartışma olacağını sanmıyorum. Biat kültürü sağolsun şimdi moda o seviye.
marksman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bu nasıl bi sıçıp sıvamadır arkadaş sıvacının arkasından mala vurur gibi fütursuzca
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Şu topice gelen bireysel iplerin %90'ı failine gülerken hala "benden nefret edenler yancı, çetintaş patladı" kafası nedir abi. Adam gibi "özür dilerim yanlış görmüşüm" demek neden bu kadar zor? Sonra da adama gelişmişlikten, delüzyonlardan, yok efendim trollemekten bahsediyorsunuz. Çok sağlam patladın hala konuşuyorsun yav..
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 adam uçaktan hiç inmeyeydi sorun yoktu aslında
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konu basligi bir attention whore'un hazin sonu diye degistirilsin bence.
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 fena faillemiş sipeys. bide uykulu uykulu aklına çetintaş geliyosa sana daha da kötü haberlerim var hacıt.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Şu her topicte laf sokmaya yeltenip yetemeyen noobların ağIzlarında köpükle saldırması çok iyi lan, harbi eğleniyorum. Boşuna uğraşmayın ama ;)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Ayrıca yanlış gördüğümü yazmıştım, uzatan ve kuduz gibi saldıran şu 3-5 kişiyi bir yerlerden gözüm ısırıyor zaten :)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Seni severim Şükrü, bilirsin.
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 adama laf sokucam diye gecenin yarısında foto çekmişin millete kuduz köpek yakıştırmasımı yapıyosun sdfs.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 birine saldırcam diye topic açıp fail olup o konuda senle dalga geçenlere kuduz köpek demek dabıl fail
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 offff ağzından salyalar akıtarak açmış konuyu bide kıvırtmaya çalışmış ahahaha yazık kıyamam
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bence İ. Melih Gokcek diye title verilsin kendisine, onunla yarisiyor yuzsuzlukte :).
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bak şu arkadaş mesela. Neyse tutuklar ortada, özgüvensiz nooblar açık bulup saldrıya geçmiş. Force field açıyorum.
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 öyle demeyin ya adam akp de bakan olacak erdeme ve bilgiye sahip bence.idris naimler,bayraktarlar,çelikler bakan görsün bakan.. asker düşmanlığı da default geliyor daha ne olsun..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Olm kim debeleniyor lan, bir halinize bakın sffsdsaa . Neyse, kaçtım, şimdilik. Bye.
Öne çıkan mesajlar