Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ffa da önce bi herkes birine girip ezer de target elemine edildği zaman bi boşluk oluşur herkes toparlar ordusunu sonra birbirine dalar işte bu stage e geldik şu anda
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bu arada benim en büyük hakaretim 'gereksizken' bana 'hayvan herif-ağzıyla götü aynı' falan gibi hakaretler edildi. bannable offence. lütfen sizde şikayet edin bu nedir ya? 'gerizekalı' dedim diye kaç kere ban yemişliğim var. bide kendi tanıdığım arkadaşıma şakasal bi şekilde gerizekalı dedim hakaret gütmeden falan. bunu artık banlayın bu nedir? ben bu hakaretleri çekmek zorunda değilim.
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ffa da herkesi döverim.Oyun farketmiyo.
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 herhangi birini banlemek çözüm degilki ondan kurtulmak isteniyorsa çetintas için degil söyledigim
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 karaktersiz said: herhangi birini banlemek çözüm degilki ondan kurtulmak isteniyorsa çetintas için degil söyledigim Evet çünkü banlayınca fake hate hesabı açıp dönüyorlar sdf.
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 diaboliq said: "ya boşverin , ne gerek var tartışmaya. durduk yere sinirlerinizi bozuyosunuz" tarzı bi post atıldı mı? atılmadıysa tam yeri bence. Sevgili yaptın ya dünya sana toz pembe tabi. Buradaki insanların yarısı bir meme ugruna canlar alacak insanlar.Sen bizim lümpenliğimize müdahalede bulunamazsın.
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Kuddusi başkana yapılan suikast elinde patlayınca sinirden sürekli yardıran bir adamın küfür yediğinde "imdaaat adam öldürüyolar ayooool" çırpınışları.. yazık yav..
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ben hep küfürden banlandım. hakaretten banlandım. 2005'ten beri artık dersimi aldım. ilk kez sanırım birini şikayet ediyorum. mücadele edemedim ve bende artık yaşımı başımı önemsemeyip 'BAĞA KÜFRİTTİ BAĞA HAKARİT İTTİ ATIN BUNU GİTSİN BUUUUU' tuşuna bastım
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 sipeyskeyk benim mumum da yanıyor. üfler misin yaklaşıp ?
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 artık forum düzeninin bir koruyucusuyum. lütfen hakaret etmeyelim birbirimize. düzgün konuşarak anlaşabiliriz
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 screwy said: KuddusiMavra said: sana mı soracağım lan eşimle nasıl zaman geçireceğimi, ne yapacağımı? hayvan herif! hakaretin bini bir para. okuduğunda hoşuna gitmiyorsa yazarsın, yazıyorsun zaten yazdıklarımın ve yaptıklarımın hoşuna gitmediğini. onun ötesi seni aşar...konuşma şekline bak aga, maga...ne oluyor? dayılanıyor musun? nedir derdin? en hakaret etmediği şeymiş, bir adamın ağzıyla götünün farkı olmazsa işte senin durumuna düşer. Ne söylediğinin bile farkında değilsin, bana gelmiş akıl veriyorsun. Kendine sakla o akılları. Densiz...eheh millete hakaret ediyor dedikten sonra durak bilmeden hakaret edilmesine bayılıyorum =) oo kacamadan tutmusum :) harbiden işin gücün yok, bunu anladım. peygamber değilim gülüm, öyle şamarı yiyince öbür yanağımı uzatamıyorum.
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 katliamci said: diaboliq said: "ya boşverin , ne gerek var tartışmaya. durduk yere sinirlerinizi bozuyosunuz" tarzı bi post atıldı mı? atılmadıysa tam yeri bence. Sevgili yaptın ya dünya sana toz pembe tabi. Buradaki insanların yarısı bir meme ugruna canlar alacak insanlar.Sen bizim lümpenliğimize müdahalede bulunamazsın. hahahahahah harbiden rahat bi adam oldum ya!
screwy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila said: bu konudaki herkes haksiz.paradoks olmus
screwy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 KuddusiMavra said: screwy said: KuddusiMavra said: sana mı soracağım lan eşimle nasıl zaman geçireceğimi, ne yapacağımı? hayvan herif! hakaretin bini bir para. okuduğunda hoşuna gitmiyorsa yazarsın, yazıyorsun zaten yazdıklarımın ve yaptıklarımın hoşuna gitmediğini. onun ötesi seni aşar...konuşma şekline bak aga, maga...ne oluyor? dayılanıyor musun? nedir derdin? en hakaret etmediği şeymiş, bir adamın ağzıyla götünün farkı olmazsa işte senin durumuna düşer. Ne söylediğinin bile farkında değilsin, bana gelmiş akıl veriyorsun. Kendine sakla o akılları. Densiz...eheh millete hakaret ediyor dedikten sonra durak bilmeden hakaret edilmesine bayılıyorum =) oo kacamadan tutmusum :) harbiden işin gücün yok, bunu anladım. peygamber değilim gülüm, öyle şamarı yiyince öbür yanağımı uzatamıyorum.isim gucumle ne alakası var cozemedim hakaretlerini yakalayınca kalbin mi kırıldı nedir?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 nasıl ne alakası var, mesajı yazdım, gönderdim, 30 saniye sürmedi sildim...pusuya yatmış,bekliyormuşsun, anında görüntü yaptın... böyle olunca ben de "işin gücün yok belli" diyorum? anlaşılmıştır sanırım? edit: biraz adamlık varsa içinde tarafsız ol, karşımdaki karakterin yaptığı hakaretler seni rahatsız etmiyor da, benim adama cevabım mı seni rahatsız ediyor?
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila said: bu konudaki herkes haksiz. ben?
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 esinle vakit gecirden hakaret cikarmak gercekten acayip bir kafanin eseri galiba.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 screwy'e hakaret gelmiş. gereken yapılsın lütfen.
screwy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 KuddusiMavra said: nasıl ne alakası var, mesajı yazdım, gönderdim, 30 saniye sürmedi sildim...pusuya yatmış,bekliyormuşsun, anında görüntü yaptın... böyle olunca ben de "işin gücün yok belli" diyorum? anlaşılmıştır sanırım?guncel baslıklar tusu var basıyosun son cıkan mesaja basıyosun sonra cıkan mesaja cevap vereceksen quote tusu var yaklasık 3.2 saniyeni alıyor. ama nyie anlatıyosam nasılsa mesaj quotelamayı beceriyoruz diye issiziz
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila said: esinle vakit gecirden hakaret cikarmak gercekten acayip bir kafanin eseri galiba. farklı kültürlerde farklı algılanıyor sen anlamassın abi
fede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bu topikteki mallık seviyesi neden zamanla azalmıyo lan. bi durulun artık
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila said: esinle vakit gecirden hakaret cikarmak gercekten acayip bir kafanin eseri galiba. bilmediğimiz problemleri olabilir. saygı duymak lazım. olmuyor olabilir bazı şeyler. sonuçta foruma verilen bu enerji başka biryerden geliyor biryerde. o yaşta çünkü zor bazı şeyler. iletişim mesela çok zor.
Öne çıkan mesajlar