sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kulak üstü duran süngerli veya kulağı kaplayan dj kulaklıkları gibin bişi istiyorum. amaç hafif olması ve koşarken kulaktan kaymaması haliyle. var mı bu tarz bi kulaklık kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kulakiçi kulaklıklar gayet sağlam duruyor kulakta. çok gerekirse kafa bandıyla destekleyebilirsin. ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 yok o tarz aramıyorum, yukarda yazdığım gibi olanlara bakıyorum. kulak içi veya klasik walkman kulaklığı tarzı için koşuya özel diye bir arayışa gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?12,6847372 2. sayfada 2 örnek var onlar epey rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sahsen spor icin , ozellikle outdoor kosarken ter/hareket den dolayi malzemesi iyi olan ve islanmaya dayanikligi oldugu icin omx 70 kullaniyorum. kafa bantli herhangi bisey cildirti tahminen. o tarz clip on seylere yonelmeni oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Aynen o tipten al. Shure'un, Sennheiser'ın güzel modelleri var. Ucuz olsun diyorsan Philips var ama kötü modellerden, 2012 ve sonrası modelleri iyi onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ben yilllarca kulaklik takip muzik dinledim lisans ogrencisiyken. Her gun 2 saatten fazla power metal agirlikli muzik dinliyordum. Su anda duyma kaybi var kulaklarimda. Bazi kelimeleri ayirt edemiyorum hele ingilizce konusan afganlarin dediginden hicbirsey anlamiyorum. Bence kulaklikla muzik dinleyecekseniz benim gibi arap kafasiyla son ses dinlemeyin. Sonra duyma kaybi baslayinca cok uzuluyorsunuz ah kulagim canim kulagim diye ama o sizi akluram cimku ligm diye duyuyor ve anlamiyor olur o sirada. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sennheiser adidas sport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 herkesin ilk mesajı okumadan direk anlattığımın tersi tavsiyelerde bulunması, priceless :D bu sennheiser adidas 240 lira demişlerdi yazıcıoğlu'nda. saçmalamanın doruk noktası artık. 5.1 kulaklık alıyorum bilgisayara 150 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kablosu olmasa 10 numarada kablo beni bozuyor 98 kere düşürdüm telefonu elim kabloya takıldı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 philipsin kulak üstü kulaklıkları var. kadıkoyde 20 teknosada 40 tl. ben bunu kullanıyorum çokta memnunum. https://guvenli.electroworld.com.tr/StatikServer/images/p/79/898/philips-shs4701-kulak-klipsli-kulaklk-480-1.jpg yada bu http://www.philips.com.tr/c/kulakliklar/shs3300_10/prd/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sabonis said: herkesin ilk mesajı okumadan direk anlattığımın tersi tavsiyelerde bulunması, priceless :D bu sennheiser adidas 240 lira demişlerdi yazıcıoğlu'nda. saçmalamanın doruk noktası artık. 5.1 kulaklık alıyorum bilgisayara 150 liraya. Kulaküstü koşu kulaklığı hayatımda görmedim çünkü. Böyle var bende yeni aldığım sokak kulaklığı olarak, oynama olmadan duruyor: http://3.bp.blogspot.com/--pKPRT7pdPg/Tcir5pRCHaI/AAAAAAAAABM/AG-t-WUcEVM/s1600/hj_SE215CL%2528right%2529.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 terin buharından armatürleri 1 yılda harcarsın yalnız. o yuzden spor için su geçirmeyen durable bişi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Dinamik Shure'lar. Yine de zarar verir, evet. Spor yapmadığım için ben pek aklıma gelmedi o. Bu tasarımda bir şey al ama işte, artistik patinaj yapsan oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 GERGE said: sabonis said: herkesin ilk mesajı okumadan direk anlattığımın tersi tavsiyelerde bulunması, priceless :D bu sennheiser adidas 240 lira demişlerdi yazıcıoğlu'nda. saçmalamanın doruk noktası artık. 5.1 kulaklık alıyorum bilgisayara 150 liraya. Kulaküstü koşu kulaklığı hayatımda görmedim çünkü. zaten running diye geçmez benim bahsettiğim tarz kulaklıklar, günlük kullanımdır amacı. ama ben de koşuya uygun olabilecek bildiğiniz bu tarz var mı diye sordum zaten. Böyle bir soruyu sorma nedenim bahsettiğim tarz bir ürünün direk tanımlanmış olmaması... Esh said: terin buharından armatürleri 1 yılda harcarsın yalnız. o yuzden spor için su geçirmeyen durable bişi alın. abi siz nasıl terliyorsunuz bilmiyorum da ben aşırı terlerim mesela ama kafam neredeyse hiç terlemez ve kulak denen şey de terlemez genellikle diye biliyorum. şu son yıllarda çıkan su geçirmez kulaklık falan olayları biraz pazarlama amaçlı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi akil sorup, sonra tecrubeyle sabit seyleri sorgulamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ben her ay kulaklık değiştiriyorum it gibi terliyorum kafadan. hafta sonu tavsiye ettiğimi alıp havuza giricem bozulursa haber ederim. videosunda adam takıp havuza atlıyor aynı adam gibi atlmayı düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ben bunu kullanıyorum. http://images.hepsiburada.net/assets/Bilgisayar/300/bd87061.jpg 3 kuruşluk şey bozulursa koymuyo. Ayrıca 5-6 ay falan spora dayanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Wolas said: ben her ay kulaklık değiştiriyorum it gibi terliyorum kafadan. hafta sonu tavsiye ettiğimi alıp havuza giricem bozulursa haber ederim. videosunda adam takıp havuza atlıyor aynı adam gibi atlmayı düşünüyorum :D source'la atlama da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ne itici bir üslup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 200TL kulaklik icin normal bir fiyat bu arada. O 5.1 kulakliklar cop, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 "normal" kelimesinin tanımını bir kez daha gözden geçirmen gerek maalesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yukarıda verdiğim sony aldım havuza girdim süoer çalışlıyor ses de gayet net duyuluyor. kafada duruş biçimine alışmak gerekiyor onun haricinde epey rahat. ama benim gibi illa kablosuz olması lazım demezseniz tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 sabonis said: "normal" kelimesinin tanımını bir kez daha gözden geçirmen gerek maalesef :D iyi bir kullaklık anlamında dedi. O 5+1 dedikleri pazar malı bildiğin 5+1 100 e de var 1500tl yede var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar