Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Yalnız no friends to update diyor, güncellemediniz sanırım. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 screenshot nası alıno lan 3ds de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Alınmıyor oyunun kendi özel seçeneği yoksa, miiverse posta konuluyor ancak ekranda o an ne varsa ama kaydedemiyorsun onları da. Yeni konsollar twitch stream yapadursun, biz ss bile alamıyoruz. Wakatte kudosai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 pillar of lighttan geçince kaçıncı chapterda olmuş oluyorum bilmiyorum ama (yada oyun aslında bittide bu new game+ de mi sayılıyorum ? ) her önüne gelen tokatlıyo şu anda , nasıl bi build yapsam itemleri nasıl dizsem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Chapter 5'desin. Ben de şu anda Chapter 5'deyim, level 72 karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Sam said: Alınmıyor oyunun kendi özel seçeneği yoksa, miiverse posta konuluyor ancak ekranda o an ne varsa ama kaydedemiyorsun onları da. Yeni konsollar twitch stream yapadursun, biz ss bile alamıyoruz. Wakatte kudosai. millet almış hep mii de görüyorum zeldadan da falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Nintendonun bir programı vardı, onunla alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Abi siz hiç update data yapmıyor musunuz yoksa oyunun sunucular mı saçmaladı? Biriniz en son 22sinde, diğeriniz 25inde güncellemiş diye gösteriyor oyun. miiverse ssleri ss değil, o anda oyunda hangi görüntü varsa postlarken o konabiliyor ama kaydedilemiyor. Nintendo img board gibi bişi. 3, 5 yazdım da havaya gidiyor ne search var ne bişi. Millet uğraşıp elle çiziyor filan üzüldüm resmen çöpe gidiyor kaydedilemediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 35000 olani yolladim en son, gelmedi mi? O zamandan beri grind yapiyorum. Vampir zor geldi cok, zorlugu dusurmek de istemiyorum. Biraz once vampiri aldim ama, yenisini yollarim simdi Chapter 5 boss'a gidiyorum. Ama bu kadar yuksek olmayabilir, sonra niye azaldi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Sunuculardan olabilir , seninkide en son 19 unda gözüküyo çünkü gerge ninde 7675 powerlık olan duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Ben her gün updateliyorum, anlamadım sistemi. Bilgi de bulamadım nette. Neyse atağımı güncelleyeyim öyle deneyeyim. bende de gerge 7600lük, 35000 gelmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Kontrol ettim tekrar, 35115 diyor Friends'de son yolladigima. Tekrar update yapiyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 9999'u SP İle geçemedim bir de summon send yaparken, hangi sırayla yapmıştın sen? no friends to update henüz, bu gece gene dener yazarım. Enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Tekrar yolladim, tekrar bir deneyin guncelemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Tamam şimdi geldi 35k, eyvallah. :) Neden olmadı acaba daha önce, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Boss'lardan birine, hatirlamiyorum simdi, Edea'nin son seviye specialiyla saldirdim sadece, special tipi olarak da weak oldugu seyi sectim. Night Emperor, Two Handed ile. Norende tamam bende, onun getirdigi tum special partlar da en ust leveldi. Bir de bana SP ile limitleri kirabilirsin diye CHapter 5'de soyledi, ondan once oluyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Şeyi kastettim, hani sp kullanmadan max 9999 ya, ben kullandım ama nedense gene 9999da kaldı, max power 12k yazıyor ama yanda maviyle. tutorial herşeyi anlatmış da şunu anlatmadı hala. Hmm ok 5e geleyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Notlardan The Vampire Gallery'yi kesin okuyun. 90 sayfa yine ama dialoglarda dogal olarak olmayan bir suru seyi tasvir ediyor. Aralarindan epey onemli oldugunu dusundugum seylerde var. The Vampire Castle'i atlamayin yani Chapter 5'de kesin. Simdiye kadar oyunun en cok zaman ve emek alan yeri oldu, moblar bile level 71 partimi olduruyordu yer yer, ama sonunda degdi. Vampire meslegini kullanmayi dusunmuyorum ama ona ragmen fazlasiyla degdi. Ve: Read after Vampire Job Ben anlamistim abi, anlamistim bunu. Cok pis bir sey vardi zaten Airy'de, bazi bazi kendini belli ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Star Corslet bugli bir de. Kullanmamama ragmen satamiyorum. Tek esya boyle olan. Giyili gibi gorunuyor satarken. Baska bug gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Ben herşeyi okuyorum çıkar çıkmaz atlamadan, çok iyi curnal. Yanar döner update yazısı bırakmıyorum hiçbir yerde. :) Boneslark da bir update etsin de, siz ikinizin abilinkleri çok işime yaradı doğrusu. Puma yarı yolda bıraktı bir tek. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Benim Abilink'e cok bakma artik. Pek Job kasmam. Conjurer bir, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Herkes bu kadar yapsa zaten hepimiz rahatız, fazlasıyla yeter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 şimdi tekrar denedim bende ikinizinki de güncellendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Maintenance nedeniyleydi sanirim guncellenmeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ben güncelleme yapmak için saldırı yollamanın şart olduğunu bilmiyodum (update data diyince halloluyo diye zannediyodum), bugün yakalayabilirsem iyi bi saldırı yollamaya çalışıcam , o önemli değil diyosanız ama hemen de güncelleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar