Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bravely Default: Flying Fairy (3DS)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Abi siz hiç update data yapmıyor musunuz yoksa oyunun sunucular mı saçmaladı? Biriniz en son 22sinde, diğeriniz 25inde güncellemiş diye gösteriyor oyun.

miiverse ssleri ss değil, o anda oyunda hangi görüntü varsa postlarken o konabiliyor ama kaydedilemiyor. Nintendo img board gibi bişi. 3, 5 yazdım da havaya gidiyor ne search var ne bişi. Millet uğraşıp elle çiziyor filan üzüldüm resmen çöpe gidiyor kaydedilemediği için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
35000 olani yolladim en son, gelmedi mi? O zamandan beri grind yapiyorum. Vampir zor geldi cok, zorlugu dusurmek de istemiyorum. Biraz once vampiri aldim ama, yenisini yollarim simdi Chapter 5 boss'a gidiyorum. Ama bu kadar yuksek olmayabilir, sonra niye azaldi deme.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Boss'lardan birine, hatirlamiyorum simdi, Edea'nin son seviye specialiyla saldirdim sadece, special tipi olarak da weak oldugu seyi sectim. Night Emperor, Two Handed ile. Norende tamam bende, onun getirdigi tum special partlar da en ust leveldi.

Bir de bana SP ile limitleri kirabilirsin diye CHapter 5'de soyledi, ondan once oluyordur belki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Notlardan The Vampire Gallery'yi kesin okuyun. 90 sayfa yine ama dialoglarda dogal olarak olmayan bir suru seyi tasvir ediyor. Aralarindan epey onemli oldugunu dusundugum seylerde var. The Vampire Castle'i atlamayin yani Chapter 5'de kesin. Simdiye kadar oyunun en cok zaman ve emek alan yeri oldu, moblar bile level 71 partimi olduruyordu yer yer, ama sonunda degdi. Vampire meslegini kullanmayi dusunmuyorum ama ona ragmen fazlasiyla degdi.

Ve:

Read after Vampire Job

Ben anlamistim abi, anlamistim bunu. Cok pis bir sey vardi zaten Airy'de, bazi bazi kendini belli ediyordu.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...