Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Summoner iyi, Agnes icin son planim White Mage - Summoner. Red Mage'i BP recovery olana kadar kasacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bu stat artışı nasıl oluyor anlamadım , herkesin ayrı bi base puanı mı var yoksa herkesinki eşit , level artınca tüm karakterlerde eşit miktarda mı puan alıyor - yoksa karakterin kastığı job a göre değişiyor mu statları ? yani bi karakterin hızını arttırmak için thief falan da kasmalı mı ? *ability lerden bahsetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Job bonus ve malus veriyor. Artış sabit adama göre. Hatta: Max HP: ------- Tiz > Ringabel > Edea > Agnès Max MP: ------- Agnès > Ringabel = Edea > Tiz STR: ---- Edea > Tiz > Ringabel >= Agnès VIT: ---- Edea > Tiz > Ringabel >= Agnès INT: ---- Agnès > Ringabel > Tiz >= Edea MND: ---- Agnès > Tiz > Edea >= Ringabel DEX: ---- Ringabel > Tiz > Edea > Agnès AGI: ---- Ringabel > Tiz > Agnès = Edea Görüldüğü gibi Tiz her işi yaparım abi, yeterki kafa istemesin elemanı. Freelancer işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Level olarak neredesiniz bu arada? Mitril madeninden yeni ciktim, 38-39 level karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yaklaşık chapter 1 in sonlarına kadar hard mode da oynadığımdan gameplay 20h da falan geçtim chapter 2 ye , şu anda heralde chapter 2de crystalistlerin saklandığı köyün önündeki ruinlerdeyim karakterler lvl 30-32 falan edit: bu compoundları nasıl kullanıyoruz bu arada ? daha sonra mı açılıyor kullanma alanı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Chapter 3'te alacagin bir class ile geliyor, ama ugrasmam ben hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 OST almaya calisiyorum ama nereye baksam (Ingilizce bulduklarim arasinda) ya kalmamis oluyor, ya da sana gondermem diyorlar. Alinabilecek bir yer bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1yDKnH-Mtj8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 İç savaşı bitirmiştim en son lvl 49 ama ara vermek zorunda kaldım misafirler nedeniyle şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Florhamda bi yan görev kalmış gibi gösteriyo haritada ama , girip çıkıyorum , her npc ile konuşuyorum ama yok.. öyle duruyo hala mapte.. uyuz oldum ayrıca merchantta more money (x1.5 bonus pg) pasifi açıldı (Lv.9), pasiflerini aktif olarak kullanmadığınız karakterteriniz olursa eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bazu subquest'ler haritaya gece girmeni gerektiriyor. bazen de evet ünlem takıldığı oldu 1-2 sefer ama. job listesinde bir slot boş kalmışsa atladığını öyle farkedebilirsin bazen. combat'a kullanıyordum pasifleri ama eyvallah, 200k'lık elbiseler başka türlü zor alınır gibi. :) köyü de bu gece maxlıyorum, combat special move dükkanlarının son level silah, elbise filan veriyor bu arada, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Şimdi dediğin gibi tekrar florama girdim gece , daha önce yaptığım sekans bi daha çıktı , tizle ringabel , kızıl adamı takip ediyoruz , sonra hiçbi dialog gözükmüyo ,eğer varsa ( yada işaretlerle anlaşıyolar kendi aralarında ) ringabel takip ediyo sonra hiçbişey olmadan geri dönüyo 2. görüşüm bunu , neyi kaçırıyorum anlamadım >.< aha buldum , oraya gitmeden önce başka bi npc ile konuşmam gerekiyomuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Job larda son level 10 mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 14 olması lazım ama 9'dan itibaren TONLARCA jp istiyor, ancak 11 oldum sanırım valkyrie'de en yüksek ulaşabildiğim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 14. Guzel gidiyor oyun cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Chapter 3 deki alchemist(?) boss u nasıl hallediyoruz ? death resistance denedim ama farketmedi 5 kere falan öldüm heralde ... belki de biraz daha farmlamam lazımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 valla ben 4 default'tan sonra iki kere üstüste 4'lü brave dizdim arka arkaya special'lar ve ağır dimaj ile, yokoldu daha dimaj veremeden. en hızlı ölen boss oldu şimdiye kadar. regen'ini dispelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 hmm benim damage yetersiz kalıyor heralde , normalde eksik canı kadar vuran skill i var paso 9999 vurmaya başlıyor , ben toparlayana kadar imkansız hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 o saldırısını ben görmedim bile, sıra ona gelmeden öldü. senin dmg eksik kaldı herhalde orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Rahat kesmiştim ben de onu, hatırlamıyorum bile. Chapter 3'de kristal boss zorladı beni sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 200k'lık elbiseleri alsam mı karar veremiyorm. Bir bonus vermiyorlar ama tipi düzeliyor adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tip ? karakterin görünşüne etki mi ediyo ? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Chapter 5 That twist.. Oyunun hikaye apayrı bir yere girdi, ne oluyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Boneslark said: tip ? karakterin görünşüne etki mi ediyo ? :O 200k'lık elbiseler meslek değiştirdiğinde de aynı kalıyorlar. Alacağım ama sanırım hepsine bir tane. Ama Chapter 5'de 240 sayfalık daha okunacak metin çıktı, onu okuyorum şimdi. Sık sık da kişilere bakıyorum. Oyunun başarısıdır sanırım başından beri saatlerce kitap okutmuş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 oo ben hikayeyi sonuna kadar bitiriyo zannetiğimden spoil etmesin diye okumuyodum ,bi bakim o zamam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar