BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Bekleriz :) Yeni oyunda geldi settlers of catan, akşam yemek menüsünüde canlandırıyorum şimdi. Aşçılık eğitimi almaya başladım hayırlısı be gülüm modundayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Yeni yemeklerimizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 "beyti mi o" diyip bütün okları üzerime çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mantı mı o ne o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 tortilla herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bi adı var mı? en güzel ismi önerene ödül olarak 1 adet ücretsiz sunuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 club sandviç üzerine salça+tereyağ dökmüş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 BeIlow said: Yeni yemeklerimizden abavvv kebapçıya soktun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 köfte etrafına yufka sarmışa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben böyle tabaklardaki bütün etrafındaki şeyleri de yiyorum lan. o dereotu , sonra o yuvarlak yuvarlak olup ne olduğunu çıkaramadığım şeyleri hep yerim. ayıp mı lan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hayır onlar da yenmek için.. PARANIN HAKKINI AL GARDAŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ne ayıp olacak?en zevk aldığım şeydir o dediklerini yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 tatlı tabağını süslemek için kullandıkları kakaoydu bilmemneydi herşeyi sıyırıp yiyorum ben de aynı şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 diaboliq said: ben böyle tabaklardaki bütün etrafındaki şeyleri de yiyorum lan. o dereotu , sonra o yuvarlak yuvarlak olup ne olduğunu çıkaramadığım şeyleri hep yerim. ayıp mı lan acaba? abi hakkaten ben de yapıyorum şunu ve çok utanıyorum kendimden. hani öyle bi kaç kişi yemek yiyoruz, herkesin önünde bi yemek yemişlik, bi yaşanmışlık izi var. benim tabak ise pırıl pırıl. ekmekle falan sıyırmışım güzelce, sağında solunda ne varsa yemişim. hemen böyle peçeteyle falan ağzımı silip onlarla dolduruyorum tabağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 fakir dedektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yemege gidicem simdi istahim kacti abi. o ne öyle. yufkali kofte uzerine yogurt sos yanina cilek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çilek miymiş olum o? abovvvvv o zaman kesin yerim onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 O yağlı yoğurda ekmeği banıp, tabağı sıyırıp atacan lokmayı ağzına. Tabak yıkanmış gibi olacak böle. Öbür türlü kendimi doymuş hissetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Havuçla şerry domtes o, izmircesini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Cherry domatesle, çilek o evet. Köfte filan değil abi. El classico amerikan iskenderi. Tavukla yaptım ben içinde cheddar peynir, tavuk, napolitan sos filan var. Üstünde ki de salça değil napolitan sos :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 BeIlow said: Cherry domatesle, çilek o evet. Köfte filan değil abi. El classico amerikan iskenderi. Tavukla yaptım ben içinde cheddar peynir, tavuk, napolitan sos filan var. Üstünde ki de salça değil napolitan sos :D Elma dilim patateste koy .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 tabiki napolitan sos. pis cahiller hayatlarinda bir manti yemisler o kadar. hemen salca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 olm yapmayın rejimdeyim yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 rakilari biralari deviriyosun gun asiri nasil rejim o ceto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 caka kafenin tatlıları benim hoşuma gitti görüntü olarak-gidip yeme imkanı bulamadım- abi aslında şöyle mozaik pasta yemek istiyorum ben. kimi yerlerde içine portakal falan koyuyolar yada ne bileyim bitterle yapıyolar. öyle değil işte abi şöyle evde yapılan gibi olsa. yada ben mozaik pastayı çok büyütüyorum gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar