Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Dragonutopia, 28 May 2003 17:08 tarihinde demiş ki: Ya dıablo bırdekı cadı kadın varya ı sense ın souls ın search of answers dıyor,observera paso tıklayınca onu dıyo ıste :)[hline]A little less conversation a little more action please onu anladım da, search of answersı öyle bir söylüyor ki sanki javensers dio.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yeşil bir adam vardı campaign'de. vulture ile dolaşan bir marshall. adı neydi onun hatılramıyorum[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 buldum.. jim raynor.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Gercek adı James Raynor arkları Jım dıyo ona :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Terran siege tank'a we get you sir'ü unutmuşun.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 >kerrigan [infested] you begin to annoy me, cerebrate. but don't think that i need you. should you become a nuisance. i'll kill you myself. hastasıyım starcraftın.. demiştim di mi?[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 sırf şu seslendirmeleri duymak için tekrar yükleyesim geldi.. *daha geçen hafta silmiştir 5-6 aydır oynamadığına dayanarak*[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 hehe ben hala oynuyorum starcraft, bilemem artik myth mi daha iyi rts sc mi; ama sc kesinlikle tarihin en baymayan oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ben de oynuyorum halen myth, aynı soruyu ben de sorsam olur mu? :) reply bölümüne baktım mesaj içeriğini tespit ettim.. :-p heh hatta ben super mario bros da oynuyorum halen, o bunların ikisini de mi dövüyor şimdi? ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: hired_gun, 08 June 2002 07:01 tarihinde demiş ki: TERRAN >siege tank ready to roll out! *singing the tune of "ride of the valkyries"* i'm about to drop the hammer! and dispense some indiscriminate justice! what is your major malfunction? - gunnery sergeant hartman, full metal jacket yes sir! destination? identify target! orders sir! move it! proceedin'. delighted to, sir! absolutely! [hline]Will I betray myself to rise ? Siege TankLar bi$ey daha diyor datdadadadatdadada[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Joe, 15 September 2003 21:16 tarihinde demiş ki: Siege TankLar bi$ey daha diyor datdadadadatdadada[hline] *singing the tune of "ride of the valkyries"* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Marine ve Medic yönetir. Özellikle Medic'in "Where does it hurt?" deyişi süperdir. Ayrıca Medicler ölünce çok güzel patlıyor vücutları. 20 tanesini bir araya toplayıp nuke'ü çakınca tadından yenmiyor. Zergler de neler diyor kimbilir. Şiir okuyorlar demişti bir arkadaş. :-P[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: arcane, 08 Haziran 2002 06:03 tarihinde demiş ki: protossça rulz ! En Taro Adun ![hline] En Taro Adun Rulzz![signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 zerglerin bir birimi vardi, overlord du galiba, pek konuskan degildi ama ben de ona hastayim hehe:) ilk üstüne tikladigimda "RÖAAAAAAAGHHH!?" seklinde çigirmasi beni benden almisti:) overlord rulz!! hehe[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tassadar abimden daha karizmasını tanımam tanıtmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 and now for your first lesson. bwhahaha. i was executor long before you. ehehe süper bunlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: hired_gun, 08 Haziran 2002 05:01 tarihinde demiş ki: >science vessel excellent! - mr. burns, the simpsons Bu sadece Simpsons'tan alıntı mı yoksa seslendiren de mi aynı? Herifin sesi Science Vessel'a benziyor baya.[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 maymunlari kim saldi ? bundan krali yok valla . bir de observer fazla tiklayinca dunyadan bir radyo cekiyor o da iyi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 I sense a soul in search of answers.... hastasıyım... Bi de bi bölmün brifinginde fenix şöle diyodu : -En Taro Adun executor , all seems lost now but we still must fight on... ne gazdı be :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 allahım ya allahım ya yıllarını bu oyuna vermiş insanların beğendiği sözlere bak ya.... :rock: IT IS A GOOD TO DIE!..... Corsair varmıdır daha saykosu ha varmıdır?.. :) ayrıca >corsair it is a good day to die! (ölmek için güzel bir gün) - klingon, star trek look at all the pretty lights! (şu tatlı ışıklara bak) i wonder what this button does. (bu düğme ne işe yarıyor acaba?) *sirenler* i think this was a big mistake. (sanırım büyük bir hata yaptım) zefram cochrane, is that you? (zefram cochrane sen misin?) - reference to doctor zefram cochrane, star trek what did you do to your hair? (saçına n'aptın?) sizce bu ünite normal mi? :) ready for battle! may i be of service? i stand ready. let us attack. excellent! adun toridas! ah, at last! i thought you'd see it my way söyleniş tarzlarını hatırlamıyorsanız oyunu açın bir tıklayın bakalım neler hissediceksiniz :)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Corsairin sozlerı kadar seslendırısede dehset, adamın Let us attack deyısı nedır ya, bazen yolda giderken bı anda sagdan soldan biri "it's a good day to die" diyo corsair tadında -yada ben ıyıce manyadım ole bıseyler duyuorum- tuylerım urperıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ama It is a good day to die Blizzard ın kutsal lafıdır bkz Warcraft Orcs & Humans , Tides of Darkness , Exp.[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Cuce, 20 Kasım 2004 17:44 tarihinde demiş ki: Corsairin sozlerı kadar seslendırısede dehset seslendirişlerin hepsi dehşet abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Archon gibi deli unite yok ama o replikler nedir "destroy!","annihilate!". Saldırma efekti de bi garip insanı tırstırıyor resmen.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya oyundaki butun seslendırmeler ınanılmaz guzel ole sağlam seslendırme hic bi oyunda yok WC3 dede yok. Corsair'ın Firebatin seslerı nedır oyle ya olurum bıterım ben onlara. Adamlar her repliği saatlerce tekrarla falan kaydetmsı herhalde, veya bu ısın gercekten en iyilerıyle calısmıslar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar