Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ehhea kim upladı bunu walla saolsun ben de ubnu arıodum[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bonecrusher ın bazı oyunlar hakkında takıntısı olduğunu düşünmeye başladım.. :) edit: yazım yanlışı [Bu mesaj arcane tarafından 23 May 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Raynorla Zeratul esas oglanlar :) karızma dıye bunlara derım sıte ...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Bonecrusher, 23 May 2003 17:54 tarihinde demiş ki: , sizi gerçekten savaşın içindeymiş gibi hissettiriyor. .[hline]You want a piece of me, boy? Kendini savaş içinde hissetmek istiyosan bi kaç azimli manyakla Battlefield oyna[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 battlefield strateji değilki karşılaştıramazsın.. 3d fps nin atmosfer yaratması tabii ki daha iyi olacak.[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 of yaw sc de öle oldugunu düsünsenize zerg ülkesinde protoss yada marinesini zerglere karsi savasiyorsunuz ucaklara araclara biniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: arcane, 23 May 2003 21:37 tarihinde demiş ki: battlefield strateji değilki karşılaştıramazsın.. 3d fps nin atmosfer yaratması tabii ki daha iyi olacak.[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers bir daha sefere "3d first person rpg güzel olmaz" dediğinde yapıştıracağım quote'u.. :) battlefield'la sc ne alaka yahu? :-p hem myth ikisinin toplamının kare kökünü kurutur.. (iğrençti kabul)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ya terranlarda ikinci asker birliğin repliği nasildi. ateşli bi silah kullanıodu hani adam. binadan çıktığında Didolayzdıd gibi bişi sölerdi. hangisi o burda[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: -Aragorn-, 24 May 2003 00:07 tarihinde demiş ki: ya terranlarda ikinci asker birliğin repliği nasildi. ateşli bi silah kullanıodu hani adam. binadan çıktığında Didolayzdıd gibi bişi sölerdi. hangisi o burda[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. >firebat need a light? is something burning? haha, that's what i thought. i love the smell of napalm. - lieutenant colonel bill kilgore, apocalypse now nothing like a good smoke! are you trying to get invited to my next barbecue? got any questions about propane? - hank hill, king of the hill or, propane accessories? - hank hill, king of the hill fire it up! yes? you got my attention. wanna turn up the heat? naturally. slammin! you've got it. let's burn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 firebat o birim.bu arada marinelerin you want a piece of me boy repliğini tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hangisi işte benim dediim replik? lol[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crippmind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 heyy ben onu hep -need a lighter.. diye anlamıştım..[hline]------|aces..high.. ---:<ı=coıııııı+ ------|/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 stop poking me! what do i look like, an orc? this is not warcraft in space! it's much more sophisticated! i know it's not 3d! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 aragorn sordugun sey `need a light` iste. didolayz ehuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: arcane, 23 May 2003 21:27 tarihinde demiş ki: Bonecrusher ın bazı oyunlar hakkında takıntısı olduğunu düşünmeye başladım.. :) haklısın[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 "golayıth oğn-layn _ drdıdırıdıdı" buna bayiliyorum hehe :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 overlord çok güzel anırıyor :) zerglerde ki en güzel ikinci anırma zergling'i derim... bi de zergling in pençe atması çok şirin, upgrade yapınca daha da şirin oluyor... :-) blizzard da starcrafttan daha iyi strateji yapamadı daha, bildiğim kadarıyla abd'de en fazla online oynanan blizzard oyunu starcraft, warcraft 3'ün 10 katı falan oynanıyor. hala da dünya şampiyonluğu düzenleniyor bildiğim kadarıyla... ben tekrar gaza geldim, oynuyorum bazı bazı[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 starcrafttan daha iyi multiplayer strateji oyunu bilmiyorum.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 +1... 'I sense ın souls ın search of answers.....'[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 zerg ruls bencede :)) öghh üghh ighh[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Goliathlar ya, süper aletler. Starcraftın terran üniteleri çok iyiydi kanımca, o bunker olayına ne demeli dehşet, ama protoss larda ki carrier mıydı neydi - 8 minik savaş uçağı taşırdı ona ayrı hastaydım. Lem Starcraft Öss senemde çıkacak oyun muydun? :) *bir iç çeker, sonra hadi len der ve yazmaya devam eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 >marine are you gonna give me orders? oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. if it weren't for these damned neural implants you'd be a smoldering crater by now! ahh...that's the stuff! ahh...yea! süper replikler. hayatından bezmiş marine. hele ses tonu süper marine'in. Bu, replikler daha çok tat katıo bir de size mutlaka şunları öneririm: Metallica - One (Starcraft Mix) **** Rammstein - Du Hast (Starcraft Mix) *** Starcraft - Play that funky music terran boy ** Özellikle One her sc'cinin elinin altında olmalı.. Dün dinledim bunları. hala didolayzır ve we sells of souls in javensers gibi anlıyorum o replikleri. 50 defa tekrar tekrar dinledim. Yok hala javensers. Search of answers nasıl öyle söylenir kafam basmadı.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 >zeratul you have persecuted us for generations. and now you beg us to aid you? we will do what we must. but we do it for aiur, not you. en taro adun diyen dillerini yiyim senin...[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ya dıablo bırdekı cadı kadın varya ı sense ın souls ın search of answers dıyor,observera paso tıklayınca onu dıyo ıste :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 infested tarran süper be[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar