Wolas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Protein, vitamin veya karbonhidrat artık nasıl kullanıyorsanız tadını sevdiğiniz karışımlarımızı paylaşalım tarifleri elimizin altında bulunsun. Sabahları: 6 yumurta beyazı 60gr yulaf 100gr beyaz peynir 1 yemek kaşığı hardal az kırmızı biber piştikden sonra üstüne karabiber şeklinde bir menemenimsi karışımım var çok memnunum toplamda 50gr protein 40g karbonhidrat 200g potasyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bakire kanı yarasa yüreği toz haline getirilmiş unicorn boynuzu mikserden geçirip 10-15 dakika buzdolabında bekletip içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ay yanlış forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 haha cahil mikrodalga'da ısıtacaksın onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bazen yemeğe protein tozu atıyoruz bebelerde protein alsın diye ama bazen. Onun dışında özellikle protein alayım diye yemiyorum bişi antreman sonrası protein tozu dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 protein tozu kullanmayan yandaş bulurmuyum diye bi heves zorluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 O_o nası lan yemeklere protein tozu mu katıyorsunuz cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 aa sen katmıyor musun senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 haslanmis yumurta+ beyaz peynir+ tursu---> oyulmus baget ekmekin icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Theridone said: aa sen katmıyor musun senko?sadascfafsdac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bugünden itibaren katmaya başlıyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 patates kızartması (ödemiş veya kıbrıs patatesi) + ketçap (bol miktarda patatesin yanına sıkılmış olacak) + ayran (mutlaka ve mutlaka şişe ayran olacak. 2 ya da tercihen 3 adet).. ketçap ve ayranın birleşimiyle o ağızda bıraktığı acımtırak tada hastayım ezelden beri. editinho: AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAH güncel konulardan geldim lan buraya spor forumu oldugunu farketmedim bile. lan yukardaki öneriyi dikkate almayın six mix pack kalmaz azimallah. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Hahahahaha nasıl konu başlığı lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 10 numara 5 yıldız başlık spor bölümünde olduğunu bile bile ne geliyor aklına okuduğunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Valla benimde aklıma gelmedi değilde yazmaya üşendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 protein tozunu yemeğe karıştırdığınızda ısıdan etkisi kaybolabilir araştırsın önce bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Yumurtanın neden beyazı? Ayırabileceğimden değil gerçi ya meraktan soruyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 poroteyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Sarısı kollestrol müydü yumurtanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ayırması çok kolay abi. youtube'dan öğrenmiştim ben de bi kaba kırıyorsun yımırtayı, sonra elinde 0.5 lt'lik boş pet şişeyi alıyorsun. az sıkıp yumurtanın sarısını vakumluyorsun oluyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 uğraşılırmı lan onla yumurtaya delik açıcaksın yada çatlatıcaksın beyazı akar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 karı mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kolestrol çıkabiliyor sarısı ile beraber yiyenler arada kan tahlili yaptırmayı eksik etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kırarken kabuğunda bırakıyorum ben pro oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar