Goering Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 GTA V'i PSN'den aldım ben, 1 tane download hakkı duruyor: PSN'den FIFA 14 alan varsa, kardeşlikten parasız halledelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 daha 4gb inmiş. sonunda umarım kardeş sen oynayamazsın demez sony sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Red said: daha 4gb inmiş. sonunda umarım kardeş sen oynayamazsın demez sony sdfs sıralamayı unutma, oyunu us hesabında kur, sonra kendi hesabına geç orada çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ya beyler ps3 de accaunt management calısmıyor store filanda acılmıyor bakımda yazıyor, ban mı yedim harbiden bakım mı var :) tırstım bak sımdı hmm yok lan harbıden bakımdaymıs, deactivate durumda olduğum içinde sımdı actıvate edemıyorum, acılmasını bekliycez mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 benim FIFA 14 şimdilik yattı. GG'den aldığım adam en erken 2 kasım'da elinize ulaştırabilirim diyor... 2 Kasım'a ne bekleyeceğim la, parayı iade ederse hemen Buddy ararım burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bu bakım olayı türkiye saati ile kaçta bitecek acaba yaw sız accaunt management kısmına gırebılıyormusunuz kımse bakımdan bahsetmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 USden alacak varsa hisseli Fifaya girerim. Pm bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 benim açık ya dl ediyor hala onla girmeye çalışıyosan ondandır belki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Red said: benim açık ya dl ediyor hala onla girmeye çalışıyosan ondandır belki sdfs ahaha abi sony uyanmış resmen düzeltmişler, dün oynuyordum sen download yaparken bile kendi hesabımda gta5 oynuyordum, sonra bakıma girdi sony, sabah baktım gta5 calısmıor , oyunu aldığınız hesabı aktif etmelisiniz diyor , bakımdan önce çatır çatır çalışıyordu:) yani düzeltmişler oyunlar sadece hesabın aktif olduğu 2 konsol dışında calısmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 serjuhan said: USden alacak varsa hisseli Fifaya girerim. Pm bekliyorum. bugün iade yaparsa yarın hesaba geçer, alırız yarın istersen abi herif sistem onayına bırakırsa 1 kasım'da para yatar hesabıma ... gerçi öyle bakınca şiparişi istesem daha iyi olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 yani dedik sana sfsd neyse sen fifa al bari de fifa oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Red said: yani dedik sana sfsd neyse sen fifa al bari de fifa oynayalım Xaenin deactivate etmedi kendi konsolundan ondan oynayamadım ben , o deactivate edince sorun kalmıyacak demin mesajlaştık aksam bakar, sen takıl yani oyunu kurduysan :) sorun yok benim açımdan, ay başında fifayı alıcam o zaman bakarız duruma. o kadar download yaptın oyna artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 darkrider'In uğursuzluğu. bak kendi de oynayamadı kutulu almış ama yinede gelmedi oyunu ahahah hepimizi mahfetti adam. benim dl bitmiş gece. yeni yüklüyorum. daha deaktive etmedim zaten bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 gönderim tarihine bakmadan parayı ödedim mal gibi, gerçi baksam ne değişecek yazmıyormuş bir şey asdfasd almazdım en azından, sormadan almamak gerek. Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Red said: darkrider'In uğursuzluğu. bak kendi de oynayamadı kutulu almış ama yinede gelmedi oyunu ahahah hepimizi mahfetti adam. benim dl bitmiş gece. yeni yüklüyorum. daha deaktive etmedim zaten bende. etme etme oyna sen deavtivate edersen oynayamazsın, oyunu kurduktan sonra geç kendi hesabında oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://www.futhead.com/14/clubs/galatasaray-sk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 oyuna resmen en az 4-5 main patch gerekiyor. Şey olayını bile unutmuşlar ya da kasten koymadılar bilmiyroum da seasons'ta ilk 5 dakika da oyundan çıkarsan kaybettin sayılıyorsun dikkat edin. İnanılmaz laglı bir adam geldi, top ondaydı kaptım zar zor 2. dakika da çıktım ve kayıp... Savunmada çok çaresizsin, araya topları kesemiyor savunmacılar hiç konumlandırma sorunları vs. oluyor. Patch şart ya, patch gelirse harika olur bu aynı geçen yıl ki gibi işte patchlerden sonra adam olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ben gg den birisinden fifa 14 ultimate aldım elinde vardır die düşünüodum ama şöyle bir yanıt geldi doğru mudur bu ? ben : merhaba, ne zaman kargolarsınız ürünü ? satıcı : 2 ekimde ben : ben oyun çıktı ve sizin de elinizde var sanıyordum ? satıcı : normali çıktı ama ultimate 2 ekimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 180TL'lik olandan aldın değil mi abi asdfasd bende aynı cevabı aldım, iptal ettirdim sonra şiparişi konuşup tarih yazmadığı için suçlu kendisi, stokta varmış gibi gösteriyor. Söyle iade etsin PSN'den serju ile aldık bu arada biz, en iyisi öyle almak 75TL'ye geliyor kişi başı 20TL'de ultimate'e gömersin her şekilde kârlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ha birde oyunda sadece rakip kale yönüne üçgene basarak %50 ihtimalle gol atabiliyorsunuz. Yerden her ara pası potansiyel bir gol pozisyonu kaçan adamlarınız varsa Liverpool ile oynuyorum ben giremiyorum ama Milan'la, Dortmund'la oynayan adamlr falan... Hele bir tanesi Aubameyang'ı kanada koymuş, yıkamıyorsun bile ... çok eksiği var oyunun çok, umarım en kısa zamanda toplarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 eyv dark ultimate edition almışım dediğin gibi, söylicem şimdi iptal eder umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bütün fifalar öyle çıktı ya 1 ay içinde bi peç gelir düzelir. bu dönemde ranked maç yapmayın zaten sinirlere yazık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Pas, Orta, Şut asistlerini nasıl yapıyonuz? Ben herşeyi manual yaptım paslar şutlar dağlara taşlara gider oldu sdf bikaç öneri pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bi de kadrolar niye güncel değil yahu, Bale Tothımda Fellaini yok Özil yok vsvs salak EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 nasıl abi güncel bende hepsi asdf download et güncel kadroları direkt girme, seasons ile girdiğim için direkt ben bu arada ÇARE ATLETİCO MADRİD rakip takımı geriye çekip, oyunu kanatlara yıkarak geriye oynuyorum. Costa, Costa'dan sekerse Villa ile her vurduğun gol. Aslında biraz gerçekçi oluyor bu oyun düzeni de asdfasd a.madrid'de her maç böyle oynuyor haha plase falan hiç basmıyorum, sadece yön gösterip şuta basıyorum ve sorunsuz atıyor. A.Madrid'i aldığım ilk maç 4-1, ikinci maç 6-1 yendim. Geriye top sektirmiyorum bu arada alıştım defansa biraz ama tabii daha seasons ilk lig bu. Prolarla karşılaşınca ne yapacağız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar