Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 14

Aiko

Öne çıkan mesajlar

benim iki takımım var ikisinde de CM'li 442 oynuyorum:
biri BPL karışık diğeri belçika/BPL
(line defense/offside trap 80/press 40)

ben maç boyunca kanatları savunmaya çalışıyorum, genelde korner ve ara pasla kontra golü yiyiyorum...

kanatlardan düz koşan adamlardan veya ceza sahasında adam eksiltmeye çalışanlardan çalım yemezsem kolay gol yemiyorum.

workrateler önemli: CB'de vermaelen oynayınca çok ileri koşuyor, devamında gol yiyebiliyorum. o yüzden M/M falan seçiyorum defansta workrateleri.

custom tactics yapın bir de, FUT'da single oyun açıp "team management"a girin orda görüceksiniz, baya customize edilebiliyor. default tactic olarak kendi taktiğinizi kaydedin...

oyun tarzınıza ve taktiğinize göre forvet alın,
baskılı oynuyosanız aubameyang, martinez gibi forvetler yerine benzema, soldado, drogba vs gibi forvetler seçin.

ben forvet seçerken genelde koşucu/şutçu + kafacı/şutçu oynatıyorum.

sturridge / soldado
sturridge / benteke
sturridge / welbeck
soldado / welbeck
vs. tercihler yapıyorum

bir de hızlı/çok paslaşmak yerine topu ezip oynuyorum, pres gelince ortadan kanattan adam eksiltiyorum. patch'den önce sıksık sıfıra inip orta yapıyordum, onun yerine şutçu kanat alıp kaleyi yokluyorum veya ceza sahası dışından şut deniyorum.

rakibe göre çok farkediyor tabi, bazı rakipler kaleciyi açıp üstüne iki defansla sıkıştırmaya geliyor. bazıları daha geride basıp uzun şuta zorluyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

aşırtma atmakta sıkıntı var. bu nedenle kaleciyi fazla açmamak lazım .löp diye giriyor sdfs

bu arada ben 4-2-3-1 oynuyorum. custom taktikim ise yıllardır aynı. short pass safe pass small koşu tarzında bol paslı topçuları birbirine yakın oynatıyorum. sabırlı hücum.
Sosyal ağlarda paylaş

careerda oyuncuları pozisyon dışı oynatınca negatif bir durum oluyor mu? mutsuzluk veya performans düşüklüğü gibi.

bir de transfer funds bir sonraki sezona aktarılmıyormuş diye birşey okudum, doğru mu?

oyuncular arası gezerken stat ve resimleri delayle yüklüyor. acayip uyuz.
Sosyal ağlarda paylaş

çok net bir ea politikası sezdim. peç falan geldi ama oyunda düzeltilmeyecek bi kötülük var. bi özensizlik var gibi. sanki çok iyi olacakmış ama kasmamışlar gibi. bunun sebebini de milleti ps4'e tekarar fifa aldırmak olduğunu düşünüyorum.

muhtemelen ''olm ps4'te fifa 14 çok iyi lan'' muabbeti dönecek. bizde boku bokuna verdiğimiz 120 tl kalıcaz sdfs. adamlar asıl oyunu ps4'e yaptı diye bi teorim var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...