Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hangi taktiklen oynuyonuz genelde? orta sahayı kalabalıklaştırmak ve defansın göbeğini sağlamlaştırmak için 3lü defans yapıyorum ama eh işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 benim iki takımım var ikisinde de CM'li 442 oynuyorum: biri BPL karışık diğeri belçika/BPL (line defense/offside trap 80/press 40) ben maç boyunca kanatları savunmaya çalışıyorum, genelde korner ve ara pasla kontra golü yiyiyorum... kanatlardan düz koşan adamlardan veya ceza sahasında adam eksiltmeye çalışanlardan çalım yemezsem kolay gol yemiyorum. workrateler önemli: CB'de vermaelen oynayınca çok ileri koşuyor, devamında gol yiyebiliyorum. o yüzden M/M falan seçiyorum defansta workrateleri. custom tactics yapın bir de, FUT'da single oyun açıp "team management"a girin orda görüceksiniz, baya customize edilebiliyor. default tactic olarak kendi taktiğinizi kaydedin... oyun tarzınıza ve taktiğinize göre forvet alın, baskılı oynuyosanız aubameyang, martinez gibi forvetler yerine benzema, soldado, drogba vs gibi forvetler seçin. ben forvet seçerken genelde koşucu/şutçu + kafacı/şutçu oynatıyorum. sturridge / soldado sturridge / benteke sturridge / welbeck soldado / welbeck vs. tercihler yapıyorum bir de hızlı/çok paslaşmak yerine topu ezip oynuyorum, pres gelince ortadan kanattan adam eksiltiyorum. patch'den önce sıksık sıfıra inip orta yapıyordum, onun yerine şutçu kanat alıp kaleyi yokluyorum veya ceza sahası dışından şut deniyorum. rakibe göre çok farkediyor tabi, bazı rakipler kaleciyi açıp üstüne iki defansla sıkıştırmaya geliyor. bazıları daha geride basıp uzun şuta zorluyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 custom tactics ne yapıosunuz ben bi turlu istedigim pas oyununu yapabilecegim custom taktik kuramadım yok arkadas anlamsız pesimden kovalayan yaklıyor. PC ye getirmediler mi acaba patchi naptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 pace'i 75 altı adam oynatmıyorum ben o yüzden, CM/CB dışında... genelde hep pace'li takımlar geliyor karşıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 aşırtma atmakta sıkıntı var. bu nedenle kaleciyi fazla açmamak lazım .löp diye giriyor sdfs bu arada ben 4-2-3-1 oynuyorum. custom taktikim ise yıllardır aynı. short pass safe pass small koşu tarzında bol paslı topçuları birbirine yakın oynatıyorum. sabırlı hücum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 şu bebe modu olan ultimate team i gidin başka topicte konuşun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 careerda oyuncuları pozisyon dışı oynatınca negatif bir durum oluyor mu? mutsuzluk veya performans düşüklüğü gibi. bir de transfer funds bir sonraki sezona aktarılmıyormuş diye birşey okudum, doğru mu? oyuncular arası gezerken stat ve resimleri delayle yüklüyor. acayip uyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Aiko said: dün online da attığım gol http://www.easports.com/media/play/video/176357645 zhaha attığım gol haftanın en çok izlenen video'su olmuş :P http://www.easports.com/player-hub/stats-creator-leaderboard-video-more/cem_ea_id/aiko1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 1 aydır oynamıyordum, seasons gireyim dedim de kadro güncellenmiyor, oynattırmıyor. Şuan mı sorun var? ne var ulan asdf alette 1 aydır açılmıyor, patch vs. mi eksik diyeceğim de hiç hatırlatma vs. yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 çok net bir ea politikası sezdim. peç falan geldi ama oyunda düzeltilmeyecek bi kötülük var. bi özensizlik var gibi. sanki çok iyi olacakmış ama kasmamışlar gibi. bunun sebebini de milleti ps4'e tekarar fifa aldırmak olduğunu düşünüyorum. muhtemelen ''olm ps4'te fifa 14 çok iyi lan'' muabbeti dönecek. bizde boku bokuna verdiğimiz 120 tl kalıcaz sdfs. adamlar asıl oyunu ps4'e yaptı diye bi teorim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 keke oyun zati boktan. sen skripting var demiyosan ben bidaha almıyorum bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 fut'ta bariz var ya. ama h2h'de olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 lanet olsun fut ve pace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ahah ya fut ta single player 1. lig oynuyorum ki takımı kurup takılayım diye. 7. macta ligde kalmayı garantileyip 7k alıcam. bi anda mac sonunda skill point -325 yazdı ve lig puanımı da vermedi inanılmazsın ea. gercekten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 buda az önce burak yılmaz ile attığım gol. http://www.easports.com/media/play/video/177163173 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 abi sen baya şanslısın. attığın goller haylayts'da nasıl çıkıyor. ben ne zaman güzel atsam maç sonunda çıkmıyor. adamlar şu haylaytı bi ayarlayamadı. ulan golleri koymuyorlar da saçma sapan pozisyonları koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bunlar çıkanlar, çıkmayanları saymıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Red said: fut'ta bariz var ya. ama h2h'de olduğuna inanmıyorum. he onda bana da var gözükmüyor. varsa da klasik futbolun tanrıları içine yedirmişler sırıtmıyor en azından. ama fut bu sene kontrol ilüzyonu sunuyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 come back bizim işimiz : http://i.imgur.com/m7orvJD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 orta sahadan gol attım dk 45'de. santra yaptı eleman, sonra da oyundan çıktı ve tabi ki attığım gol highlights'da gözükmüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 2 maçımdan birinde fena lag oluyor. sizde de öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 career'daki scouting sistemi rezalet. scout 5 yıldız değilse scout etmesen de olur. ayrıca genel olarak scout manage etmekten futbol oynayamıyorsun. saçma sapan vakit kaybı. mail box ayrı bir felaket. zaten kötü olan birşeyi daha kötü hale getirmişler, tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PS3/yusema86/2014/video/179559055 kaleciden volkan demirel performansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 online seasonsa 1. lig title aldım ilk seferde. pehh çok basit oyun. ayrıca burdan bana topic için meydan okuyan arkadaş aylar oldu ortada yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ps4 versiyonu olmuş çok da güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar