Goering Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 jovetic var bir de ama 19k vermek istemiyorum ona, cok mu iyi? niye bu kadar abartı fiyatı.. soldadoyu 6k'ya falan aldım ikisi de 84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Jovetic iyi, shooting dribbling 80+, STR de var adamda ama en iyi Eto'o, 50k filandi sanirim 50kniz varsa direk alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Goering said: div 4'e geldim... gerçekten sağlam takımlar geliyor karşıma, üçgen+L1'ciler hala var. 1 maç kaybettim div 5'de o da 4-2... 1 penaltı / 3 yüksek hava topu. kafa toplarını savunmak baya zor, önünde de dursan arkasında da dursan bir şekilde gol olabiliyor, uzak köşeye havadan giden topları kaleciler özellikle izliyor... 442 BPL için forvet önerisi lazım: eto'o / sturridge / torres / negredo 'dan birini alıcam. tavsiyesi olan? diğer forvetim soldado 13'de çiçaryo ve van persie vardı bende 4 4 2 forvette kütür kütür oynuyolardı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Forvete jovetic çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 RvP cok pahali 14'de. Ciko da iyi degil workratelerinden biri low... 14'de workrateler cok onemli mesela 442'de cm attack wr'i high def workrate low olunca cm her ataga cikiyor nadir donuyor falan. Dikkat edin onemli baya... Cb Vertonghen / st sturridge / lm podolski Bunlari alicam sanirim, Div 3'deyim, kornerciler ortacilar baya cogaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 high/high olunca da stamina ucarak dusuyo tek bi kanadı tek bi adama verirseniz. muller var rm de benim ona gore oynatmak lazım takımı full sta cıksa da mac sonunu zor cıkartıyo git gel yaparken 3 5 2 de. bu arada gecen atarlandıktan sonra singleda div 1 e cıktım hangisini secsem divlerden bilemedim. her birinde 3 ultimate 4 legendary macı var bi ara usenmeyip oturup coin biriktirip kadroyu renove etmem lazım ama nası olucak bakalım. yoksa ultimate ve legendary maclarda kesin mac bırakıyorum. div1 de sampiyonluk 30 puan istiyo asdf aslında iste kendine acayip guveniyosan pc yi cok acayip yenerim diye alıyosun ultimate div 1 i 30 puanı = 7.5k coin + jumbo gold pack her 10 macta da 5k geliyo. 12.5 + jumbo gold diye diye toplarsın 2 3 gunde ama ultimateları 10 mac ust uste yenmek cok zor =) bi de real madridi ultimate da yen diyo o hic olmuyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Ben lampard / fernandinho kullaniyorum CM olarak ikisi de, ataga her sekilde kanattan verkaclarla cikmaya alisiyorum. ataga ciktigim her topun donmemesi icin oynuyorum, aut/gol/korner... BPL kadrolari disinda artik nadir takim geliyor karsima, gelenler de ispanyol veya hybrid Aralikta patch gelmedigi baska ligden surece paceli kadro zor. FUTda gordugunuz silver kadrolar cok pahali 5 skill rateli (silver rm 60k) veya max paceli takimlar. Onlarla oynayinca kesin momentum yiyiyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bisey sormak istiyorum hic fut single da legendary ve ya ultimate takıma karsı ultra def topu dikme deneyen oldu mu? elimde bunu deneyebilecegim bi kadro yok olsa merak ediyoprum hakkaten ai da yiyo mu bunu yuksek ratinglerde. hayır yiyosa gururumu ayaklar altına alıp bu lamerligi yapıp adam gibi takım kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 zorlama bence zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 seasonsa başladım gs ile.10 maçta 8 galibiyet aldım fakat sadece drogba ile kafa golu atabiliyorum. oyuna hakim olamıyorum top süremiyorum defansta saçmalıyorum. bakalım alışabilecekmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Jovetic / welbeck'i aldim ben de, 2. Fut kadrosununa calisicam sirf brezilyali hulk / willianli title puani 19 online div 3 guzel de para vermeye basladi, div 1 title / online tournament alip fut defterini kapamak istiyorum online coop seasons sampiyonlugu uzun sureli hedefim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 benim de attigim cogu gol kafa golu, lampardla korner atmak hile gibi.. diger goller orta + vole/kafa ceza sahasi disindan soldado Fifa 13deki gibi yerden kaleciyi pas atip bosta birakma gollerini cok yiyiyorum / kornerden cok kafa golu yiyiyorum adam secemeyip cok kafa golu yiyiyorum genelde manuel oynuyorum oyuncu degistirmeyi ama air only'ye gecmek bazi rakipler icin daha iyi oluyor super cancel/cancel yapinca kafa toplarini daha kolay aliyosunuz ama %50 sans gibi: forvetin onune mi arkasina mi gecmeniz gerektigi onemli. Oyunda topun hangi yukseklikten geldigini gormek cok zor vs. bilmiyorum custom camera height vs ayarli belki ondandir Fifa 14 iyi guzel ama ps4dr oynamak lazim artik bir kac aya. Edit: x o spamlamak ise yaramiyor genellikle, dogru yerde durup dogru zamanlamayla kafa topu aliniyor. oyuncunun ozellikleri ve boyu da onemli tabi... sonucta her forvet kafa topunda savunulamiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kafa toplarından o kadar saçma goller atıp yiyorum ki, attıgım gole sevinmiyorum bile. bir de, manual passing ne kadar zor bir olaymış ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Aiko said: seasonsa başladım gs ile.10 maçta 8 galibiyet aldım fakat sadece drogba ile kafa golu atabiliyorum. oyuna hakim olamıyorum top süremiyorum defansta saçmalıyorum. bakalım alışabilecekmiyim.e baya gercekciymis oyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 scriptingine sokiim şu oyunun. sinirden fırlattım gamepadi yine asdf. Adam şutu çekti 4 defans oyuncusundan böyle pinball gibi sekti top sonra kendi oyunsuna çarpıp gol oldu. bide spikerleri bare 2-3 yeni bir şey kaydettirselerdi direk Fifa 13'le aynı konuşmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi farklı oyun mu oynuyoruz, spikerlerde epey degişiklik var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bu benim dediğim formation resetlenme olayı h2h için geçerli. fut açınca h2h için kaydettiğim gs squadı ve taktikleri siliniyor. tekrar tekrar yapması da baydı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 1.02 V indirmeye çalışıyor bu Fifa , kanser oldum dakialarca bekliyorsun 1% gidiyor , sonra hata veriyor. 78 MB şeyi indiremedi , var mı başka problem yaşayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Peçle değişenler neler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 • Balancing lofted through balls. • Balancing attacking headers. • Balancing finesse shots. • Improved defender switching during crosses. • Freezes while making substitutions during gameplay. • Freezes while entering and exiting Leaderboards. • Improvements made to Dynamic Camera. • Corrected crowd sections in Signal Iduna Park. • Corrected “Any” and “GK” filters in Pro Clubs. • We've responded to the community and upgraded FIFA 14 cover star Stephan El Shaarawy to 4* Skills in Online Seasons, Head to Head, and Career Mode using EA SPORTS Football Club Match Day. Since the FIFA 14 Ultimate Team ratings and database are separate from the Match Day Update, he will be assessed and potentially upgraded in FUT at a later date. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 TOTW Sneijder pace daha yüksek olabilirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 isabetli bi peç gibi. deneyelim bakalım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Joveticle oynamayi beceremedim Sturridgr alicam. 3. lig zevkli geciyor, iki kere son dakika golu yiyip 2. lige cikmayi yalan ettim.. Dembele/Lampard'dan iyi bir CM tercihim var mi? 8.000 coin var su an. Fernandinho yedek. Santi cazorla denicem cm'sini bulabilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bende peç yüklemedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Patch var demiyor mu , yoksa yüklemiyor mu ? Bi iki restart yaptım , düzeldi bende indirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar