Goering Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yani normal oynayamiyorsun legendary'ye karsi zaten, ben defansive / u. defansive oynuyorum atarsam atiyorum ustune yatiyorum. legendary'de yine ideal yerlerde sut cekmiyo CPU, taktigine gore oynuyor. ona dikkat etmen lazim, genelde kale onunde bos kaleye attirmaya calisiyorlar veya donen top... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 fut kanser abi oynamayın. futbolcu kartı martı ne kadar güzel olsa da milleti para verdirmeye yönlendiren bi sistem var. normalde oyunda inanmıyorum ama orda skripte inanırım. bebeler üzülmesin diye baya garip maçlar olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Aiko said: gel h2h yapalım oynuyosan, kazanan başlığın sahibi olsun hatirlatirim, ona gore :) aldiysan oyunu gel bakam h2h e, alirim anahtarini dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben reyuyu tokatladım.otobüs futbolu oynuyor. forumda biri vardı ama 5 atmıştı bana kimdi o acaba. 6 senedir oynuyorum 2-3 defa öyle yenildim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Red said: ben reyuyu tokatladım.otobüs futbolu oynuyor. forumda biri vardı ama 5 atmıştı bana kimdi o acaba. 6 senedir oynuyorum 2-3 defa öyle yenildim sdfs o zamanlar ilk ps3 um ve fifamdi heycanliydim yenilmis olabilirim ahah almadin galiba sen daha, goremedim online seni bide 3-5-2 oynayan adama nasi otobus ceker diye cirkin bir iftira atabilirsin, onuda sayin futbol yorumcularina ve samet aybabaya havale ediyorum sdfdsf bide pati ligi kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bendim red (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 scriptin ağzına sıçmışlar oyunda, direkt futta o kadar belli oluyor ki direkt bıraktım oyunu daha da sinirlenmemek için abi arkaya top attım, gidiyorum yardırarak kaleciyle karşı karşıyayım bir anda toptan 4-5 adım geriye teleport oldum bildiğin, top gidiyor ama ... lag falan değil, bu olay olurken 3-0 öndeydim dakika 60 falandı. Herif 80-90-90 ileriye rastgele vur defanslar önünden çekilsin kontrol edeme ve gelişine vur yeter taktiğiyle 3-3 yaptı... Sinirlendim bayağı, dinlendim yenisine girdim. Biraz önceki maç işte oyunda adamı yargılıyorum, tek kale oynuyorum golü buluyorum. Adam hemen golün üstüne santra yapıyor geriye pas verip ileri vuruyor Andy Caroll ile ceza sahasının dışından sertçe vuruyor ve gol. Hadi şans dersin, yine tek kale oynuyorum ve golü atıyorum 5-6 atak sonra. Aynı santra aynı gol. yine tek kale gol, aynı santra aynı gol... 3-3'tü sikerler dedim direkt PS3'ü söküp kaldırdım dolaba ... yoksa kol falan kıracağım bu saçmalıktan ötürü. FUT rezillik direkt ya, para vermedik diye kara listede falanız kesin bize ultra scripting çalışıyor... Bu iki maçtan önce de gayet normal maçlarda 10 puan topladım 4 maçta ... 14 puan küme yükselmeydi 2 maçta da resmen izin vermedi oyun... Yok abi yok sinirim geçsin 1-2 hafta sonra açar Seasons oynarım. FUT takımını da silerim daha da başlamam o rezilliğe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ya böyle sanki oyun devam ederken üçgen-kare-üçgen-start falan basıp hile açıyorlar. Öyle bir anda dengesizleşiyor oyun, oyuncuların kondisyonları vs. yerindeydi bu maçlarda hep onda da düşüş yok. formasyonda sorun yok, ne a.q ne sokarlar böyle saçmalığa. PES saçma, arcade falan ama en azından bu kadar psikoloji bozmuyordu lan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi peç gelmeden kendinizi kanser etmeyin boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Patche kadar cidden oynamamak gerek... Boşuna oynuyorsun çünkü soktuğumun oyununu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Wispy said: Bir de leaderbords'a baktım ultimate team'de. Bağğzı hayvanlar maçlardan 400.000 coin toplamışlar. Lan bu nasıl mümkün olabilir. Çıktığı günden beri gece gündüz maç yapmış olması lazım. Bir maç taş çatlasa 500-600 puan veriyor.abi cheat falan var ya. Maca baslar baslamaz connection lost diyor bazen ve 3-0 maglup sayiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 fizban said: quote]abi cheat falan var ya. Maca baslar baslamaz connection lost diyor bazen ve 3-0 maglup sayiliyorsun. yanlisin var ilk 5dk disconnect olursan berabere yaziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 O disconnect olursan. Adamlarin yaptigi yontemde kendin alt f4 basmis gibi oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 coin bonus glitch'i vardı, coin bonus kapalı şu an (catalogue, -forma alınan yerde-) sınırsız 5x1000 gold coin veriyordu glitchle... ama dediğin alt+f4 glitchi yok kullanılan.. futhead vs chemisty'yi yanlış gösteriyor bu arada, çok güvenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Adam gibi bir takım ve taktik ismi versin biri yahu, veletlere yenilmekten başım döndü sdf bi de strent çok daha önem kazanmış, kanatlarda beklerde daha kolay yakalıyor hücumcuyu di mi? buna çözümünüz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Oyundaki en iyi stat Strength herhalde. FUT'da Lukaku falan çılgın atıyor. Bir de kafalar çok OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 FUT'ta ezikliğe çözüm yok. Ancak 1000 dolar harcayıp Ronaldo messi falan dizeceksin... 3-0 4-0 yapsan bile bir anda geriye düşebiliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Seasons'ta Schalke ile oynuyorum, Norwich ile oynuyorum yargılıyorum. Her Season Title ile çıkıyorum. Dönüyorum FUT'a, season 8'de 5-0 yeniliyorum 75 ratingli kadrolara 80 rat'li kadrom ile ÇILDIRACAĞIM ULAN Oynamıyorum artık FUT'u, yok oynamamam gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Juventusu çok beğendim, Pogba süper DMC olmuş ve tüm orta sahaların strent yüksek. Ama Pirlo, Giovinco falan yedek kalıyor üzülüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Kalecilerde ciddi handling zaafiyeti var. Lloris, premier ligdeki en iyi ikinci kaleci, her üzerine geleni rakibin önüne çeliyor, o da boş kaleye yuvarlıyor. Kafayı yememeek elde değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 fut oynamayın olm hala oynuyonuz. para tuzağı o abi. gaza gelip pack açın diye oyun sizi yenilgiye sürüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ben açacaktım bu rezilliklerden sonra bedava pack verseler açmam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 FUT gameplay ile normal arasinda fark var mi hala? 12 ve 13'te FUT baya basitti normale gore. Oyunu preorder aldim hala oynayacak vakit bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ya FUT da oynanır da, o 5-10 maçlık futbolcu kontratları çok kafa sitiyor, şu kadar param var bunlan 3 şöyle kontrat 5 böyle kontrat aldım şudur budur, stress atacağına strese giriyorsun bu saçma detay yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 FUT oynanmaz, oynanacaksa da minimum 30-40TL'yi gözden çıkartıp dandikte olsa 83-84 üstü bir kadro kurmanız gerekiyor. Ne kadar para gömsen o kadar iyi gerçi @Genwa Abi sana en son yaptığım maçta ne oldu söyleyeyim. Benim takım 78 ortalamaya sahip Alman karması, (en son sinir krizinden sonra İtalyanı komple satıp alman başladım.) 82 ortalamalı İtalyan karması geldi. Adam para bayılmış bariz belli, en uçtaki adamları Armero - Balotelli - Higuain - Callejon. Arka tarafta Pogba, De Rossi falan da neyse onlar önemli değil. Herifin tek yaptığı ara pasıyla Armero ve Callejon'u topla buluşturmak ki pasa bastığı anda durdurma imkanın yok. Ondan sonra korner çizgisine kadar dümdüz top sürüp sadece bir kez orta açmaya basması yetiyor. Kaleciyi çıkar, stoperle pozisyon bozmaya çalış vs. her şey imkansız Balo ve Higuain'i durdurmak için 7 gol yedim, hepsi birbirinin aynı. Adam pas yapmayı bile bilmiyordu, %77 mi neydi maç sonu topla oynama oranım, tek yaptığı buydu. 2-7 bitti. Gerçi son 3 golde bırakmıştım oynamayı sikerler diyipte ... Oynanış basit, şu oyundan zevk almak istiyorsanız sadece Seasons, Career vs. oynayın. Gerçi onda da en zor seviyede makine artık hareketlerini okuyor. Sürekli tiki taka yapman gerekiyor, alt seviyelerde de zevksiz oluyor... FUT akıl kârı değil, Red'in dediği gibi sadece para tuzağı. Oynamayı bilmeyen adamın ego tatmini için para gömdüğü yer. EA kazansın diye yapılmış rezillik. Ama işte zevkli ağzına sıçtığımın şeyi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar