ugurz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ne tavsiye edersiniz geçilebilecek neler var daha uygun fiyatlı ? müşteri hizmetlerini aradım 1 yıl daha taahüt verirsem aylık 63 gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 http://www.kablonet.com.tr/kampanya-3mbps-39tl hemen geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bizim bölgede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Of aynen 83.75 ve 84.00 geliyor alternative olarak asdf. Bizde de kablo ya da fiber yok var mı alternatif bir önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 39TL'ye kablo aliyorum, 720p stream ediyorum. Gerisi bos ve gereksiz benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bizim bölgede kablo yok. şimdi ben kablo kullanıyorum 39 ödüyorum diyenler doluşur. çocuk gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 3-5 seçenek var ztn buraya yazcagına gir sitelerine bak.kızmış bide teallaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ugurz said: bizim bölgede kablo yok. şimdi ben kablo kullanıyorum 39 ödüyorum diyenler doluşur. çocuk gibisiniz. wireless kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 http://imgim.com/keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 7 aydır 15gb limitinde duran vınn kullanıyorum 12 ay taahütlüydü. hayatımda bu kadar kısıtlandığımı hatırlamıyorum sdhfsdfj. o 15 gb ile hem 4 tane dizi izliyorum hem online oyun atıyorum hem müzik dinliyorum hem de gif threadlerde takılıyorum. Bana çok şey kattığına inanıyorum, aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz felsefesini benimsedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 GERGE said: 39TL'ye kablo aliyorum, 720p stream ediyorum. Gerisi bos ve gereksiz benim icin. selamlar bende de 3mbit var, uydunet (sanırım senin de 3mbit) twitch de stream yapmak istiyorum, oyun moyun oynarken. lakin, league of legends oynarken böyle bir şey yaparsam patlıyor resmen oyun pingi. tavan yapıyor. stream yapıyorum demişsin ondan sorayım dedim var mıdır bilgin diye ne yapmalı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Stream yapmiyorum, ediyorum. Izliyorum yani. Crunchyroll ve Hulu'da kaldiriyor; Netflix'de bazen kaldiriyor, bazen DVD ile HD kalitesi arasinda bir yere sabitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 şehrin göbeğindeyiz ne kablo ne fiber var taşınıcam yakında sırf bu yüzden -bi de hava kirliliğinden olabilir allahın köyündeki saçma sapan sitelere döşüyorlar ama fiberi nasıl bir kafaysa sene 2013 tırışka adsle tamah ediyoruz resmen, üstüne bi de apartmandaki telefon kutusu eski miymiş neymiş yüksek hıza çıkınca sapıtıyor falan of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 neyi tavsiye edecekler hepsi aynı bildigin fason internet kopru altı ınternetı haram olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 GERGE said: 39TL'ye kablo aliyorum, 720p stream ediyorum. Gerisi bos ve gereksiz benim icin. 99TL'ye 100mbit kablo alıyorum 480 zor stream ediyorum. Her zaman aynı sonuç olmuyor kabloda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 27 ağustosta bitiyor benimde 2 senelik taahhüt vardı ,gün sayıyoruz ,kablo yok ,fiber yok bölgede ,alternatifim de yok Kablo tv zımbırtısının binaya gelmesi için gerekenleri bilen var mı bu arada? bakmak zor geldi şimdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 binadanın yarısının falan kablo abonesi olması laızm gibi bi şeydi maxigenous said: GERGE said: 39TL'ye kablo aliyorum, 720p stream ediyorum. Gerisi bos ve gereksiz benim icin. 99TL'ye 100mbit kablo alıyorum 480 zor stream ediyorum. Her zaman aynı sonuç olmuyor kabloda. 100mbitle napıon la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kablo netin sitesine giremiyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 görmemişin interneti fazla olunca üstüne başına sürermiş o hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 maxigenous said: GERGE said: 39TL'ye kablo aliyorum, 720p stream ediyorum. Gerisi bos ve gereksiz benim icin. 99TL'ye 100mbit kablo alıyorum 480 zor stream ediyorum. Her zaman aynı sonuç olmuyor kabloda. Hocam o senin internet hızından değil, kablonun streami kısıtlamasından kaynaklanıyor. VPN ile girersen problemsiz izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 VPN yapmayacak, yapamayacak vatandaş ne yapsın. Ayrıca böyle bir kısıtlamayı belgelemenin yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Yillardir VPN ve Proxy kullanirim stream icin, en yuksek hizlara bunla eristim: http://www.unotelly.com/unodns/ DNS tabanli proxy'ler populer olmaya baslari zaten, son bir yildabenim bildigim 6 servis cikti. Ama CR'nin worldwide yayinarinda kapiyorum bazen, ayni hiz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Firsat-Kampanyasi.aspx Ttnet kullanıp sorunu olmayanlar bu kampanyayı deneyebilirler , telefonda ttnete geçiyor yalnız. Hiper/fiber alamıyorsanız http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/TTNET-le-Tam-Isabet-Kampanyasi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 fiber yok burda da hiper nedir ? ayrıca 50 gb akk'dan sonra 3 mbite dönmüşüm ne farkeder yani 50 gb 20 mbit kullansam nolur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ttnetin VDSL'e verdiği çakma isim Seperate said: fiber yok burda da hiper nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar