Playbook Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BKPoHgKcqag
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 homofobik mi http://www.youtube.com/watch?v=rW6M8D41ZWU
Playbook Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 nası nalaka kişiselde olgun erkeklerden hoşlanan erkekler topicimi sildiler :( belki ben danışmanlık arıyorum. belki ben kafamı yaslayacak gıllı ve kokulu bi omuz arıyorum ? Benim neyim eksik? Bende insanım. Ben mutluluğu haketmiyor muyum :(
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Kate resmi koydu diye adam banladılar burda bir şey de yoktu yanii sideboobs vardı.
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Playbook said: nası nalaka kişiselde olgun erkeklerden hoşlanan erkekler topicimi sildiler :( belki ben danışmanlık arıyorum. belki ben kafamı yaslayacak gıllı ve kokulu bi omuz arıyorum ? Benim neyim eksik? Bende insanım. Ben mutluluğu haketmiyor muyum :( kafani benim koluma yaslayabilirsin ama killi degil ;)
Ren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Playbook haklı hepimiz birer escape olduk
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Hiç birinizi kınamıyorum esas suçlular garı görsellerini engelleyen moderetasyon sistematik bir şekilde sizleri hakem yapmaya çalışıyorlar. Neden ? Çünkü bunlar hep fitböl neyim izliyor ama hakemler az mış yetersizmiş dışarıdan ithalde edemiyorlar. Mecbur bu yönteme baş vurmuşlar.
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aquila said: Nalaka lan, herkes homo burda. hocam ayıp oluyor.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Temin yolda bir travesti gördüm yolda herkes dikdik bakıp kendince halleniyordu, acaba patide travesti bir üye olsa nasıl karşılanırdı ve nasıl hissederdi diye merak ettim
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yakın zamanda aşırı fazla sayıda "karakter" fake hesap türemeye başladı. Sosyal deney gibi. Hangi ekstrem kişilikler forumda tutunacak hangisi dışlanacak falan deneniyor herhalde. Forumu hayvanat bahçesine çevirmeyelim bence. Bu dediklerimi de forumda eşcinsel olup normal insan özellikleri taşıyanlar için söylemiyorum. Benim de gay tanıdıklarım var ama nasıl ki gay olmayanlar "ben gay değilim hohohaha" diye dolaşmadığı gibi hiçbiri de forumda "ben geyim ihihihihi" diyecek karakterde değiller. O yüzden lafım burada eşcinsellere değil, fake hesap açanlara.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=34BeaVcBUfw
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Playbook said: kişiselde olgun erkeklerden hoşlanan erkekler topicimi sildiler :( silinmedi duruyo garbage'da.
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aquila said: Nalaka lan, herkes homo burda.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 seni vücut geliştirme konusuna alalım ordan birilerini düşürürsün
Öne çıkan mesajlar