Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 2 yıldır saçlarımı kestirmek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum . 2001den beri uzun ara sıra uçlarından aldırdım. Öyle kısa saçlı tipsiz oluyorum diyen erkeklerden de değilim ama şimdi uzun saçlılık çok üstüme yapıştı ki saçlarımı kestirirsem daha bile yakışıklı olabilirim . yarı uzun yarı kısa değişik modeller de denemek istiyorum ama güvenebileceğim kuaför bulamıyorum. Uzun saçlı olupda kestirenler bilir böyle ben sadece rüyalarımda kısa saçlı olduğumda hissediyorum bu duyguyu ama böyle eksikliğini hissetmek çok tuhaf olabilir diye endişelerim var. özellikle bir zamanlar uzun saçlı olup da sonra kestirmiş olanların paylaşımlarını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Noyzura said: 2 yıldır saçlarımı kestirmek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum . 2001den beri uzun ara sıra uçlarından aldırdım. Öyle kısa saçlı tipsiz oluyorum diyen erkeklerden de değilim ama şimdi uzun saçlılık çok üstüme yapıştı ki saçlarımı kestirirsem daha bile yakışıklı olabilirim . yarı uzun yarı kısa değişik modeller de denemek istiyorum ama güvenebileceğim kuaför bulamıyorum. Uzun saçlı olupda kestirenler bilir böyle ben sadece rüyalarımda kısa saçlı olduğumda hissediyorum bu duyguyu ama böyle eksikliğini hissetmek çok tuhaf olabilir diye endişelerim var. özellikle bir zamanlar uzun saçlı olup da sonra kestirmiş olanların paylaşımlarını merak ediyorum. kısa kestir beğenmessen postij kullanırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ben keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 topluyorsan eğer kademeli kısalt. kimse anlamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 topluyorum bazen son zamanlarda sıkıntıdan legolas gibi toplamaya başladım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Wolas said: ben keserim kuaför müsün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 hayır kendi saçımı kendim kesiyorum epeydir elimden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ben de keserim, ama tek model var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yarı yarıya kesek seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kestir tabi abi ne o zibidi gibi. sakalları da kes. benim saçlar 50cm falandı. yine olsa yine kestiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 benim saçlar sırtıma kadardı kafama esti çat diye kazıttım. öyle de çok güzel oldu. şimdi 2-3 numara falan. bu da güzel. hepsinin güzelliği var ya sıkılmaya, takmaya değecek bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kestirince diğer erkeklerden bir farkın kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ben aldıydım makineyi verdiydim 3 numarayı. sonra da oh be rahatladım dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 başlık = pişmanlık şimdi uzasın diye bekliyorum ve o en iğrenç, uzun ile kısa arası olan safhadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 reampage said: kestirince diğer erkeklerden bir farkın kalmaz evet. kadinlardan farki kalmicana, erkeklerden kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 imza yapıp facebookta paylaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aquila said: reampage said: kestirince diğer erkeklerden bir farkın kalmaz evet. kadinlardan farki kalmicana, erkeklerden kalmasin. aquilya kısa kesmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 mahalle baskısı wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 okuturum diyosan kestir yok bosa gidecekse elleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Wolas said: hayır kendi saçımı kendim kesiyorum epeydir elimden geliyor böyle anime vari birşeyler istiyorum yapabilir misin ki . arkalar kısa önler uzun falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sanssizsansli said: benim saçlar sırtıma kadardı kafama esti çat diye kazıttım. öyle de çok güzel oldu. şimdi 2-3 numara falan. bu da güzel. hepsinin güzelliği var ya sıkılmaya, takmaya değecek bir şey değil. Kısa kestirip güzel bir model oturtursam i!şlerim açılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Black_Hand said: başlık = pişmanlık şimdi uzasın diye bekliyorum ve o en iğrenç, uzun ile kısa arası olan safhadayım. Ortaokul ve lisede yaztatilinden sonra kesince çok koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bi ara ben de heveslendim şöyle omuz hizasına kadar kestireyim falan diye de hem zor geldi hem de alışkanlık şimdi elimi atınca orda olmazsa arar mıyım gibisinden düşünüp vazgeçtim. şimdi nerden baksan belime yaklaştı saçlar. keşke o zaman yapsaymışım, artık hiç imkanı kalmadı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 screenshot or it didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sypro said: bi ara ben de heveslendim şöyle omuz hizasına kadar kestireyim falan diye de hem zor geldi hem de alışkanlık şimdi elimi atınca orda olmazsa arar mıyım gibisinden düşünüp vazgeçtim. şimdi nerden baksan belime yaklaştı saçlar. keşke o zaman yapsaymışım, artık hiç imkanı kalmadı xD Bildim bileli uzun seni kısa saçla düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar