isimsz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Düşünceme göre dünyayı oluşturan ve yaratan varlık hakkında felsefe yapılıyor ve bana göre tahmin edilemeyecek bir teknolojiye sahip olan uzaylımız kendisine bir galaksi yaratmış ve biz nasıl strateji oyununundan zevk alıyorsak o varlık bunu yaparak kendisini tatmin ediyor olabilir. Galaksimiz belki onun bulunduğu yerde bu şekildedir
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 men in black izleyip, başlık açmak..
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 tamam açıklıyorum gelin evren bir simülasyon şuanda tanrı, allah, yehova filan dediğimiz yüce yaratıcı bu simülasyonu yapanlar değil, aynı evrenin içinde yaşadığımız diğer canlılar ve bizden teknolojik olarak üstünler. yunus emre gibi, budhha gibi adamların aradığı, ulaşmak istediği tanrı simülasyonu yapanlar. dünyaya simülasyonu yapanlar değil uzaylılar(tanrılar) müdahalede bulunuyorlar. bu bağlamda soru varsa alayım
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kitap yaz . bu kadar yeni fikirler bu sayfalarda ziyan olmasın
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 alcaksanız yazayım. almıcaksanız uğraştırmayın beni
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Beyler hepiniz ben kodladım arada bazılarınız malesef bug onlarıda debug etmeye çalışıyorum idare edin şimdilik yakında güncelleme gelecek.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 arada ben kontrolsüzce "allah allah", "yaparım" diyordum lan!!! demek uzaylı beni tıklıyor!
Nako Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 oha yepyeni bir fikir, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir zeka ile karşı karşıyayız.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Robert_Poche said: asdasasd şunu her gördüğümde gülüyorum ya
Norak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 fede said: tamam açıklıyorum gelin evren bir simülasyon şuanda tanrı, allah, yehova filan dediğimiz yüce yaratıcı bu simülasyonu yapanlar değil, aynı evrenin içinde yaşadığımız diğer canlılar ve bizden teknolojik olarak üstünler. yunus emre gibi, budhha gibi adamların aradığı, ulaşmak istediği tanrı simülasyonu yapanlar. dünyaya simülasyonu yapanlar değil uzaylılar(tanrılar) müdahalede bulunuyorlar. bu bağlamda soru varsa alayım close enough
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 edit kimse yokmu lan Editlesinler bizi manyak güçlü olak !
Öne çıkan mesajlar