mono Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 google finder tam ne mantikla calisiyor bilmiyorum, ben sallamasyon "jane" yazdim 2 kisi buldu birinin durumu iyiymis oburude bilinmiyor dedi..Helal olsun Google dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 cantug said: mono said: Uuuuu..super servismis bak bu, google people finder, felaketler icin.. http://google.org/personfinder/2013-boston-explosions/ Alexis Camus Status: Unspecified Unspecified :( yani ölümü demek istemiş oha çok tehlikeli lan ya adam unuttuysa durumu yazmayı Posted by Yoann Dufresne on 2013-04-15 at 21:11 UTC Report spam He is fine at work Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 nypost tam bir habertürkmüş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Nypost tam haberturk bende ona bakiyordum..soyle duzgun bir kanal streami bulamadim ki heh edit: burdan refresh edip bakiyorum en kotu durumda. reddit worldnews Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 UZAYLILAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 http://live.foxnews.com/#/1155606221001 fox canlı yayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 iran, kuzey kore, suriye, el kaide choose one. k.kore değildir kim reiz bu kadar ufak çapta patlatmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 tabiki el kaide, tabiki suriye ye patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 oha kocaman ülke böyle bi olaya kalkışmaz heralde ak asdf savaş açar adam gibi kapışır gg wp no rmk derler biter gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Hassiktir yeni farkettim ürdün deyim ben. lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 En son Amerika'ya birşey olduğunda iki ülke dümdüz edilmişti. Şimdi umalım başka deliliklere kalkışılmasın. İhaleyi İrana, Kuzey Kore'ye yıkarlarsa seyreyle gümbürtüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yalnız tr daha yakın suriyeye korkma ürdün de kal bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 2hafta sonra turkiyeye gidiyordum abi ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ürdün gerçi Amerikan uşağı olduğu için buraya bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Neymiş kim yapmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Amerikalılar camiilere falan saldırır şimdi 9/11 sonrasında olduğu gibi. Şüpheli diye aldıkları Arap şüpheli çıkmazsa ayrı bi olay çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: Ürdün gerçi Amerikan uşağı olduğu için buraya bir şey olmaz. sdfasdfasd nası bi korkak yorumu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Fox da açılama yapıyor polis şefi evlerinizden çıkmayın falan diye. Adamlar korkuyu çok iyi kullanıyorlar ya. Bakalım nereye dalıyoruz bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Memphis7 said: sipeyskeyk said: Ürdün gerçi Amerikan uşağı olduğu için buraya bir şey olmaz. sdfasdfasd nası bi korkak yorumu bu İyi sen korkmuyorsan Suriye'ye gidip Şam'da yaşayabilirsin skldjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 OHA OHA Olaylara gelin.... North Korea threatens to strike South Korea without warning. http://edition.cnn.com/2013/04/15/world/asia/north-korea-ultimatum/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Yani K.Kore en akla geleni sozde savas actilar falan filan ama, bu da cok zayif kaciyor o kadar tatavadan sonra..benim oyum elkaide turevi birsey olur. Birde 2013 yilinda kutuphane ye zarar vermek kadar aptalca bir teror girisimi olamaz..zaten hepsi kapatildi kapatilacak kimse gitmedigi icin ehuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Abi adamlar kütüphaneye zarar vermek için koymamışlar oraya, kütüphanede insan olduğu için olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 iste buyuk sehirlerde kutuphanede pek insan olmuyor artik gunumuzde..baya dusuk yani kutuphane katilimi. ` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Boston öğrenci mekanı, kalabalıktır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar