Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boston'da patlama: 3+ ölü, en az 60 yaralı

bliksem

Öne çıkan mesajlar

Chipetbeth said:

neyse gidiyorum artık,irc de v.s takılıyorum ara ara,dünya ile alakalı gerçek haberleri duymak isterseniz irc ye bekleriz efendim ama şunu unutmayın,bütün dünyayı da karşıma alsam her zaman şunu haykıracağım

Zulmü yapanlar,zulüme uğrayanlardan haklı konumda sizlerin gözünüzde...

Yeryüzünde yaşayan bütün necisleri toplasan suriye de savaşan bir mücahidin kılı olamaz.

bunu yapan da islamcılar zaten

bunu yapan da

ve artık gerçekleri duyamayacaksınız,ve o gün geldiğinde,esadın parçalanmış vücudu sokaklarda dolaştırıldığında,benim sözlerim,ve fikrimin doğruluğu ispatlanmış olacak,çünkü;

إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ
وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ

اللعنة عليك
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

dünya ile alakalı gerçek haberleri duymak isterseniz irc ye bekleriz efendim ama şunu unutmayın,bütün dünyayı da karşıma alsam her zaman şunu haykıracağım

Haykir bebisim sen, butun irc gercekligiyle haykir.

Edit: Acil egitim gormen gerekiyor bu arada..baya acil.
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

LEAVE MUSLIM BROTHERS ALONE :(((((

neyse gidiyorum artık,irc de v.s takılıyorum ara ara,dünya ile alakalı gerçek haberleri duymak isterseniz irc ye bekleriz efendim ama şunu unutmayın,bütün dünyayı da karşıma alsam her zaman şunu haykıracağım

Zulmü yapanlar,zulüme uğrayanlardan haklı konumda sizlerin gözünüzde...

Yeryüzünde yaşayan bütün necisleri toplasan suriye de savaşan bir mücahidin kılı olamaz.

bunu yapan da islamcılar zaten

bunu yapan da

ve artık gerçekleri duyamayacaksınız,ve o gün geldiğinde,esadın parçalanmış vücudu sokaklarda dolaştırıldığında,benim sözlerim,ve fikrimin doğruluğu ispatlanmış olacak,çünkü;

إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ
وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ

esedin cesedini şunlar suruklıcekse adam ıcın ayrıcana uzuldum

http://forum.paticik.com/thumbnails/2b3/e82/059/d9f/f07/c6e/bed/9f7/862/6a3/13_450xNULL.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

PRAGUE (AP) — A number of comments by Americans on social media mistaking the Czech Republic for the country of origin of the Boston Marathon bombing suspects— ethnic Chechen brothers — prompted the Czech ambassador to the United States to act.

And Petr Manda commented:

said:
Well done, U.S. education system.

Tıkla

şunu cımbızla çekicem
bundan öncede kırgız diyeceğine kürt falan dedi mallar
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa zaten 4chanda sandy hook olayı vardı adamın 2 kızı olmus muhabırlerle falan muhabbet ediyordu kamera yayına geçince aglamaya falan baslıyordu. Sonra orada olenler ıle batman baskını arasında baglantı fılan çıkmıştı. Tanık korumada olanlar vs.. hikaye iyice dallandı budaklandı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...