Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 vuhuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Chipetbeth said: neyse gidiyorum artık,irc de v.s takılıyorum ara ara,dünya ile alakalı gerçek haberleri duymak isterseniz irc ye bekleriz efendim ama şunu unutmayın,bütün dünyayı da karşıma alsam her zaman şunu haykıracağım Zulmü yapanlar,zulüme uğrayanlardan haklı konumda sizlerin gözünüzde... Yeryüzünde yaşayan bütün necisleri toplasan suriye de savaşan bir mücahidin kılı olamaz. bunu yapan da islamcılar zaten bunu yapan da ve artık gerçekleri duyamayacaksınız,ve o gün geldiğinde,esadın parçalanmış vücudu sokaklarda dolaştırıldığında,benim sözlerim,ve fikrimin doğruluğu ispatlanmış olacak,çünkü; إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ اللعنة عليك Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Chipetbeth said: dünya ile alakalı gerçek haberleri duymak isterseniz irc ye bekleriz efendim ama şunu unutmayın,bütün dünyayı da karşıma alsam her zaman şunu haykıracağım Haykir bebisim sen, butun irc gercekligiyle haykir. Edit: Acil egitim gormen gerekiyor bu arada..baya acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Forumdan sürüklersin esat'ın cesedini kardeş. Gözümüzün önünde yancı basın kuruluşlarının vergi borçları gibi eridi adam. Acil şifa diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Chipetbeth said: LEAVE MUSLIM BROTHERS ALONE :((((( neyse gidiyorum artık,irc de v.s takılıyorum ara ara,dünya ile alakalı gerçek haberleri duymak isterseniz irc ye bekleriz efendim ama şunu unutmayın,bütün dünyayı da karşıma alsam her zaman şunu haykıracağım Zulmü yapanlar,zulüme uğrayanlardan haklı konumda sizlerin gözünüzde... Yeryüzünde yaşayan bütün necisleri toplasan suriye de savaşan bir mücahidin kılı olamaz. bunu yapan da islamcılar zaten bunu yapan da ve artık gerçekleri duyamayacaksınız,ve o gün geldiğinde,esadın parçalanmış vücudu sokaklarda dolaştırıldığında,benim sözlerim,ve fikrimin doğruluğu ispatlanmış olacak,çünkü; إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ esedin cesedini şunlar suruklıcekse adam ıcın ayrıcana uzuldum http://forum.paticik.com/thumbnails/2b3/e82/059/d9f/f07/c6e/bed/9f7/862/6a3/13_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 gerekli yerlere ilettim ben arkadaşı çoktan, şimdi bütün hesaplarındaki bütün mesajları okuyorlardır tahminim :P özellikle şu son hesabındaki bazı mesajlar bildiğin, http://www.cleaner-carpet-and-upholstery.com/images/butter-and-bread.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 abi direk meme uçlarını tutmuş arkadan kavrayan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sabahtan beri her boarddan cıkıo resimi hayır salaklar bide turk sanıolar bilmiolar bunlar bizim vergilerle beslenen çipetin mucahit arkadasları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ardeth said: PRAGUE (AP) — A number of comments by Americans on social media mistaking the Czech Republic for the country of origin of the Boston Marathon bombing suspects— ethnic Chechen brothers — prompted the Czech ambassador to the United States to act. And Petr Manda commented: said: Well done, U.S. education system. Tıkla şunu cımbızla çekicem bundan öncede kırgız diyeceğine kürt falan dedi mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Myshkin said: abi direk meme uçlarını tutmuş arkadan kavrayan =/ tutulanında gözler kaymış. hmmmmpfss falan cekmis sanırım içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Tiplere gel , lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 verildi mi bakamadım onca sayfaya ama, LOL http://publicshaming.tumblr.com/day/2013/04/21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bombacılar da hemşerimmiş şimdi öğrendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 dünyanın sonu bu adamlardan gelcek silah satıcıları bigün "bugün kime nuke atalım" referandumu yapabilir hale gelcekler. aptal amerikalıların hepsi çeçen yerine çek diyecek, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 evet, cep telefonu oylamasiyla secilicek, cek yazip 3131e gondericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ahanda http://imgur.com/a/Nx8EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Abi ben baktım buna da, anlamadım resmen, sabah salaklığından mıdır nedir. Bir açıklayıversene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 herşey komplo. ALIENS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 estel' in linki ben yedim ya. mantıklı geldi niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Yaa zaten 4chanda sandy hook olayı vardı adamın 2 kızı olmus muhabırlerle falan muhabbet ediyordu kamera yayına geçince aglamaya falan baslıyordu. Sonra orada olenler ıle batman baskını arasında baglantı fılan çıkmıştı. Tanık korumada olanlar vs.. hikaye iyice dallandı budaklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar