sostizm Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ben daha kuzeydeyim patlamadan. Gene de epey etkilendi herkes. Yıllardır her gün teröre gencecik insanların kurban verildiği bir ülkenin vatandaşı olarak verilen refleksin ve yaratılan korkunun abartılı olduğunu düşünüyorum. Bu ülke değil mi ki daha yeni uçakları Bağdatı bombalarken vatandaşları sevinç çığlıkları atan? Sadece bir kentte 1 milyona yakın sivil öldürdüler, sadece altında petrol var diye. Beeeelki bir toplumsal blinç oluşur, kent bombalamak berbat bişeymiş bak hiç suçsuz bi sürü insanın canı yanıyor der birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ama demediler hatta alıştılar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sostizm said: Ben daha kuzeydeyim patlamadan. Gene de epey etkilendi herkes. Yıllardır her gün teröre gencecik insanların kurban verildiği bir ülkenin vatandaşı olarak verilen refleksin ve yaratılan korkunun abartılı olduğunu düşünüyorum. Bu ülke değil mi ki daha yeni uçakları Bağdatı bombalarken vatandaşları sevinç çığlıkları atan? Sadece bir kentte 1 milyona yakın sivil öldürdüler, sadece altında petrol var diye. Beeeelki bir toplumsal blinç oluşur, kent bombalamak berbat bişeymiş bak hiç suçsuz bi sürü insanın canı yanıyor der birileri. Başkan veya senatörlerin canı yanmadığı sürece böyle bi düşüncede olurlar mı ki? Onlar petrole bakar hertürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sostizm said: Ben daha kuzeydeyim patlamadan. Gene de epey etkilendi herkes. Yıllardır her gün teröre gencecik insanların kurban verildiği bir ülkenin vatandaşı olarak verilen refleksin ve yaratılan korkunun abartılı olduğunu düşünüyorum. Bu ülke değil mi ki daha yeni uçakları Bağdatı bombalarken vatandaşları sevinç çığlıkları atan? Sadece bir kentte 1 milyona yakın sivil öldürdüler, sadece altında petrol var diye. Beeeelki bir toplumsal blinç oluşur, kent bombalamak berbat bişeymiş bak hiç suçsuz bi sürü insanın canı yanıyor der birileri. bak sende yakınmışın oraya sende olabilirdin ölenlerden biri bizde katil bunlar iyi olmuş mantıgında olabilirdik ayrıca ölenlerden biri 8 yaşında bi cocukmuş deniyor baya bi destekliyodur oda dedigin gibi .. ayrıca amerika en sevmedigim ülkelerden biridir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trololo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Az adam ölmüş sanırım,ırak da afganistan da yediği boklarla rahat olacaklarını sanıyorlar. 3 kişimi ölmüş? Vah vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ölenler siviller vah vah vah yapılcak bir durum yok. her türlüsü kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 İyi ya fazla kalabalık dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trololo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Bırakın şu ikiyüzlülüğü,ırak da küçücük çocuklar bombalarla parçalanırlen,10 senedir ebeveynlerinin gözünde bir hayal olarak kalmışken,amerikaya 1 nükleer düşse gram üzülürsem namussuzum ,o siyasete destek veren halk da en az başkanları kadar suçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ihale kime bırakıldı şimdi? K.Kore çıkarsa ne gülerim ya. Adam nuke diye diye maytap patlattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Trololo said: Bırakın şu ikiyüzlülüğü,ırak da küçücük çocuklar bombalarla parçalanırlen,10 senedir ebeveynlerinin gözünde bir hayal olarak kalmışken,amerikaya 1 nükleer düşse gram üzülürsem namussuzum ,o siyasete destek veren halk da en az başkanları kadar suçlu bende senin gibi cahil insanlar için aynı şeyi düşünüyorum. alayınız bir gece ortadan yok olsa zerre üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sipeyskeyk said: Demogoji yapıyorlar ORADA AİLELER VARDI ÇOCUKLAR VARDI HÜHÜ diye Amk Afganistan'da Irak'ta maymunlar yaşıyor çünkü aile çocuk falan yok. Milyonlarca insanı öldürüp nasıl 3 kişi ölünce böyle dünya yıkılmış gibi yayın yapabiliyorlar, şaşırtıcı. meanwhile in iraq http://www.reuters.com/article/2013/04/15/us-iraq-violence-idUSBRE93E07320130415 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 THIS IS AMERICAN DREAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Trololo said: Bırakın şu ikiyüzlülüğü,ırak da küçücük çocuklar bombalarla parçalanırlen,10 senedir ebeveynlerinin gözünde bir hayal olarak kalmışken,amerikaya 1 nükleer düşse gram üzülürsem namussuzum ,o siyasete destek veren halk da en az başkanları kadar suçlu o zaman pkk da haklı bombaya devam, nasılsa siyasete destek veren bizler bi o kadar suçluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 E, evet? Türk halkı suçludur kürt meselesinde, yıllarca görmezden gelindi cinayetler. Ha sivil katletmeyi savunur muyum? No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Neyse abi şu başlıkta Kürt meselesi dönmesin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bingildak said: Trololo said: Bırakın şu ikiyüzlülüğü,ırak da küçücük çocuklar bombalarla parçalanırlen,10 senedir ebeveynlerinin gözünde bir hayal olarak kalmışken,amerikaya 1 nükleer düşse gram üzülürsem namussuzum ,o siyasete destek veren halk da en az başkanları kadar suçlu bende senin gibi cahil insanlar için aynı şeyi düşünüyorum. alayınız bir gece ortadan yok olsa zerre üzülmem. Adam nükleer kısmı dışında haklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sipeyskeyk said: E, evet? Türk halkı suçludur kürt meselesinde, yıllarca görmezden gelindi cinayetler. Ha sivil katletmeyi savunur muyum? No. ee işte sen bunu diyebiliyorsun, fakat bu herif kendisine, ülkesinin pisliklerine toz kondurmaz, sonra amerika reöröeörörrö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sam said: bakalım hangi ülkenin ocağında kök salacak incir ağacı heh. duran saatin günde 2 kez doğru vakti göstermesi. bakalım bir daha ki doğru ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 hala pkk'yyı savunuyor insanlar. o zaman el kaideyi destekleyenlere kızmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Abicim, Amerika senin ülkene de Irak'a, Afganistan'a yaptıklarını yapsa, emin ol sen de gidip Amerika'da bomba patlatmak isterdin. El-Kadide'yi savunmam, terör örgütü sonuçta. Ama benim de köyümü basıp random insanlar öldürüp anamı babamı yerlerde süründürseler ben de aynı şeyi yapardım. Sen yapmaz mıydın? Yapardın, sadece kendinize yalan söylüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Amerika süper güç, ve bu gücünü kanırta kanırta kullanan bir ülke. Bunu yapan hiçbir güç cezasız kalmadı bu güne kadar, gün oluyor devran dönüyor en nihayetinde. Amerikan halkı da uyandığında çok geç olacak diyeceğim de, uyanmamaları için dizayn edilmiş bir eğitim sistemi, medya ve American dream olduğu için uyanmaları imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://imgur.com/gallery/pYZX0VE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trololo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Abi randomu mu kaldı,herifler bombanın üstüne çocuklarına yazı yazdırmadımı? Düşen bombalar sonrasında evladımın kılına zarar gelse neler yapacağımı amerikanın aklı almaz. Çünkü dünyada en büyük silah insandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Adam mücahit çıktı Rıza Baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sipeyskeyk said: bingildak said: Trololo said: Bırakın şu ikiyüzlülüğü,ırak da küçücük çocuklar bombalarla parçalanırlen,10 senedir ebeveynlerinin gözünde bir hayal olarak kalmışken,amerikaya 1 nükleer düşse gram üzülürsem namussuzum ,o siyasete destek veren halk da en az başkanları kadar suçlu bende senin gibi cahil insanlar için aynı şeyi düşünüyorum. alayınız bir gece ortadan yok olsa zerre üzülmem. Adam nükleer kısmı dışında haklı ama. lütfen sen deme şunu. orada ölen sivillerin amerikan vatandaşı bile olduğunu bilmiyorsun. diyelim mi amerikan vatandaşı, belki herif savaş karşıtı duruş sergileyenlerin yanında oldu hep? çoğunluk savaş yanlısı oy verdi diye, bütün ülke savaş istedi mi oluyor? o zaman Türkiye'de hepimiz şeriat isteyen müslümanlarız? sen hayatın boyunca CHP'e oy vermişsin, AKP'nın yanlışlarına gögüs germişsin, AKP karşıtı bir eylemde çocuğu, kardeşini, anneni, babanı kaybediyorsun, oh olsun mu demeli? çoğunluk AKP'li çünkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar