cabot Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Daha dün ordaydım copleyden metroya falan bindim. Yarın sınavım olmasa yine oralarda olabilirdim millete iphone flan alcam die ölebilirdim resmen. Bi de yarın celtics-indiana macı var iptal olur mu acaba. Ya da beni iceri alırlar mı türküm diye çok paniğim şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 senin şuan amerikada bulunman bile tehlike... aşırı ırkçı amerikanlarla karşılaşma sakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 cabot said: Daha dün ordaydım copleyden metroya falan bindim. Yarın sınavım olmasa yine oralarda olabilirdim millete iphone flan alcam die ölebilirdim resmen. Bi de yarın celtics-indiana macı var iptal olur mu acaba. Ya da beni iceri alırlar mı türküm diye çok paniğim şuan kimlik vs sorarlarsa gösterme direk alırlar. sakal falanda varsa dahada kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 esmer misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 iyi aile cocugu modunda takil, bir sorun olmaz herhalde, yada otur oyun oyna, salla maci :) Bu arada emin degilim ama yarin silah tasima/tasimama yasasi gibi birsey mi oylanacakti murica senatosunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Yok ya esmer falan değilim sakal da az bişey var. Normalde ben söyleyene kadar kimse türk oldugumu anlamıo genelde de. Maça falan gidersem orda kimlik falan gösterilir büyük ihtimal ilk ismim de tam bir müslüman ismi kullanmıoyorum ama kimlikte yazıo işte. İptal edilmese de gitmicem galiba tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Tribe girmişin zaten gitme,polis zart zurt görünce süpheli gibi davrancan kesin,Koyun can derdinde kasap et derdinde ayrıca . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 E iyi tipten yirtiyorsan sorun yok heh, ama ben olsam 1-2 gun ebeveyn mantiginda kalabalik yerlerden uzak dururum, aburcubur icecek vs stoklayip evde oyun oynardim, su olay dibimde olsa yemisim maci falan derdim valla heh. Lay low. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yah ne evde tıkılıosunuz git birtane silah al tam bi amerikan olursun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 off fotolar kötüymüş olan masum halka olmuş yine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dönmeme iki hafta kala patlattılar bombayı napıyım tribe girmeyip. Yaralıların da 17si kritikmiş buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 resimler çok kötü durum kötü yani. eleman kız arkadaşımıdır nedir ilk resim üzüldüm direkt. Bana öyle bişi olsa kız arkadaşım filan karım olsun vs. Gider rambo olur bulurum bunu yapanı ÇİĞERLERİNİ SÖKERİM ! Hayattan men ederim o teröristi veya goverment kim sorumluysa işte. neyse bi dünya savaşı çıksında. nuke ler atılsın bi fallout olsun pompalıları elimize alip çıkalım yollara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 cabot said: Daha dün ordaydım copleyden metroya falan bindim. Yarın sınavım olmasa yine oralarda olabilirdim millete iphone flan alcam die ölebilirdim resmen. Bi de yarın celtics-indiana macı var iptal olur mu acaba. Ya da beni iceri alırlar mı türküm diye çok paniğim şuan maç iptal said: @NBAPR: The April 16 game between the Pacers and Celtics at TD Garden has been canceled. The game will not be rescheduled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Oh süper iptal olmasa da gitmicektim ama iyi oldu haftaya olur büyük ihtmal giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 cantug said: neyse bi dünya savaşı çıksında. nuke ler atılsın bi fallout olsun pompalıları elimize alip çıkalım yollara http://img1.fantasticfiction.co.uk/images/n0/n1183.jpg öyle bir durumda bu olur büyük ihtimalle fallout yerine heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Maç oynanmayacak demişler. Playoff başlıyor bu Cumartesi zaten, vakit yok, gerek de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 cantug said: resimler çok kötü durum kötü yani. eleman kız arkadaşımıdır nedir ilk resim üzüldüm direkt. Bana öyle bişi olsa kız arkadaşım filan karım olsun vs. Gider rambo olur bulurum bunu yapanı ÇİĞERLERİNİ SÖKERİM ! Hayattan men ederim o teröristi veya goverment kim sorumluysa işte. neyse bi dünya savaşı çıksında. nuke ler atılsın bi fallout olsun pompalıları elimize alip çıkalım yollara korkma bu kafayla kırk sene kız arkadaşın falan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Aynen hiçbişeyi etkilemiodu. Neyse artık playofflara da yetişemiyorum yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 :) ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 savaş çığırtkanlığının şakasına bile gelemiyorum kusura bakmyayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sabah usendigimden gitmedim. Her gun gectigimiz yerler. Yakin arkadas da yarim saat once ayrilmisti tam oradan. Valla orada olmamama ragmen triplerdeyim patlatigindan beri bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 naber lan nabiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 nolsun reis bok yoluna gidecektik iyi mi. kirk yilda bir usenmek isime yaradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kismet. dolasma cok disarilarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 o bloklar tamamen kapalı diye biliyorum baya bi alan karantinada ayrıca goldbären Kardeş yapma yav bizim dememizle savaşmı çıkacak biz olasılıkları tartışıyoruz burda Dediği olan olsa olsa Crymeariver olur oda yok bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar