Curunir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 sensodyne mavi + listerine gargara hakikaten sensodyne resmen traş köpüğü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Vahşet içerikli reklamları yüzünden almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Dişinizi beyaza boyayın. Mineye de zarar vermez. Hiç bir yan etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bingildak said: köpürmesi neden daha iyi macunun anlamadım macunun üzerine su tutuyor musun dişe götürmeden önce? Tutmuyorum hayır. Köpürme olayı tercih meselesi galiba. Ama sensodyne'in iddiasına göre köpürmesi iyi, macun diş aralarına daha rahat ulaşabiliyor diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ben kendimi bildim bileli her yeni çıkan macun diş aralarına hep daha önce olmadığı kadar ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Dis macunlarindaki florur beyne cok zararli. L'angelica kullaniyorum ben. Gidin onu alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 senin beyin almış yeterince hasarı florürden mi tırsıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Florurden aldi zaten demekle. Sen kim kopeksin ki bana bunu diyorsun lan hirt. Demek arasinda kaldim. Durduk yere geriyorsun insani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 burada germe işlerini ben yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Sen anca kanvas kumaşı gerersin la sakallı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 fazla gerilme de aklına başka bişi gelmesin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 diş taşlarınızı yılda 2 kere aldırıyor musunz? ya beyaz inci gibi dişiniz olmayı versin ama ağzınız sağlıklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Devlet hastanelerinde yapıyolar mı bu diştaşı temizliğini ya? Var mı yok mu onu da bilmiyorum ama bi göstereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Yapıyorlar ama butchery. On dakikada yetiştirip yeni hasta alacağım diye hatır hutur giriyorlar. Özel dişçiler 100 tl'ye tam muamele çekiyor. Diş taşı ve diş lekeleri. Kahve sigara içen insanlar olarak dişlerinizin arka yüzüne aynayla bakarsanız orada ibretlik şeyler göreceksiniz. Dişçi işte bunları temizliyor küfrede küfrede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ben l'Angelica organik dis macununa terfi ettim. Arkamda kalmayin beyler... Ama onun haricinde en iyisi paradontax... Cunku hic biri vaad ettigi gibi disi beyazlarmiyor en azindan paradontax dis eti sagligi icin iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 DoGMeaT said: diş taşlarınızı yılda 2 kere aldırıyor musunz? ya beyaz inci gibi dişiniz olmayı versin ama ağzınız sağlıklı olsun Ben iğneyle kendim çıkarıyorum bazen, çıtır çıtır dökülüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 dişlerini dökmeden dur istersen ramses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar