Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeyskeyk said: Olayı Kürt kelimesine indirgemeyin arkadaşlar. İnsanların kendi inanmadıkları / aptalca buldukları şeylere karşı genel terbiye sınırlarına sığmayan tutumları var bu forumda. İnsan gibi tartışmak hayal resmen, hemen aşağılamaya çalışma, orta okul seviyesi hakaretler, dine / ırka bağlı yorumlar vs. geliyor. Genel tavır yanlış, çirkin. Bazı arkadaşlar gerçekten evlerinde terbiye almamış imajı çiziyor. Yukarıda demiş adam, moderasyon diye. Ama bu forum genel olarak kendi kendini modere ettiği için çözüm bizde yine de. Şunlar çok doğru laflar, çoğunluğu 25-26 yaş civarı ve üzeri olduğu bir ortamda hala böyle bir anlayış olması çok can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Eğitimle alakası olsa Avrupa'da bu kadar ırkçılık olmazdı. Eğitime falan bakmıyor. Bizim gibi vatandaşları batıda bu derece ırkçılığa maruz kalan bir ülkenin kendi içinde ırkçılık yapması çok dramatik gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bu arada http://tr.wikipedia.org/wiki/Irk%C3%A7%C4%B1l%C4%B1k okumak isteyenler icin. Sene 2010, Mecidiyeköyde yürüyorum meydana dogru. Arkamdan 2 kustepeli kiz geliyo. Salvarli filan. Agizda sakiz elde cicekler. Cingeneler büyük ihtimalle satmaya gidiyolar herneyse. Kizlardan biri digerine "karizman bugün yerlerde" dedi. Paylasmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Aket-Atum said: sipeyskeyk said: Olayı Kürt kelimesine indirgemeyin arkadaşlar. İnsanların kendi inanmadıkları / aptalca buldukları şeylere karşı genel terbiye sınırlarına sığmayan tutumları var bu forumda. İnsan gibi tartışmak hayal resmen, hemen aşağılamaya çalışma, orta okul seviyesi hakaretler, dine / ırka bağlı yorumlar vs. geliyor. Genel tavır yanlış, çirkin. Bazı arkadaşlar gerçekten evlerinde terbiye almamış imajı çiziyor. Yukarıda demiş adam, moderasyon diye. Ama bu forum genel olarak kendi kendini modere ettiği için çözüm bizde yine de. Şunlar çok doğru laflar, çoğunluğu 25-26 yaş civarı ve üzeri olduğu bir ortamda hala böyle bir anlayış olması çok can sıkıcı. Bundan 4-5 sene önce yaş ortalaması 18-20 iken daha kaliteli tartışmalar dönüyordu. Üslup sıkıntısı var insanlarda, büyüdükçe öfkeleniyoruz, işin gerçeği bu. Kin ve nefret aşılıyor bu ülke insanlara, insanlar yaşlandıkça daha keskin, daha sinirli hale geliyor. O zaman moderasyon ve tutumu da çok farklıydı tabi, o da bir etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 5-6 sene önceki insalar yok artık forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 4-5 sene öncesinde çok daha seviyeli tartışmalar olduğu kesin ama onların sonucu olarak bir süreliğine siyaset yasaklanmıştı. Hala "yasak" gerçi sanırım ama yine aynı döngüye girdik gibi. Eskiden bu tarz tartışmalar Tarih bölümünde olurdu, unity100 vardı ahahD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 unity100 çok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 "Deniz Gezmiş elinde roket atarla ODTÜ'de poz vermiş, benim annem de o zamanlar oradaydı. O zaman Deniz Gezmiş çok kötü birisi" edit: Aklımda unity100 diye kalmış ama günahını almıyoruzdur inşallah. Keşke şu Özal zehirlendi mi haberleri esnasında da forumda olsaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Şuan sitede reklam var, o yüzden siyaset ve din tartışmak yasaklanmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 aslında siyasal ve ekonomik olarak güçlü ırkın, zayıf ırk üzerinde fiziksel ve psikolojik baskı kurması kadar doğaya uygun birşey yok. bak doğaya uygun diyorum, iyi güzel demiyorum. birey ölçeğinde zenginin fakire, güçlünün zayıfa, erkeğin kadına yaptığı şeyin ırk ölçeğindeki hali işte. iyi birşey mi? değil. ama insanın hastalıklı, tamahkar, bencil, zalim doğası gereği yaptığı şeyi ben normal karşılıyorum. tıpkı köpek insanı ısırınca doğası ve yaradılışı gereği bunu yapıyor diyerek suçsuz bulup, köpeği cezalandırmıyor, önlem almayan sahibine kızıyorsak, burada da insana kızamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Fedaykın vardı, cafein yazıyordu, viktor ve sam zaten şuan da hevesleri kaçmış olsa da arada katılıyorlar. Sir gitti, pekaziz da nadir geliyor. Gerçekten o başlıkları bulup tutorial diye koyasım geldi. edit : ve sg-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Fedaykin'in saçmasapan bir şekilde küstürülmesi ayıp oldu cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sabah banlı gördüm seni sanki :S @sipeys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Aket-Atum said: Fedaykin'in saçmasapan bir şekilde küstürülmesi ayıp oldu cidden ya. Adam şuan olsa çetintaşın tahtı net onundu asldkjasl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Eskiden banlanan da bi daha kolay kolay geri gelemezdi. Yeni hesap alininca da tespit edilirdi. Göz yumulmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 MasterHapLo said: sipeyskeyk said: Fedaykın vardı, cafein yazıyordu, viktor ve sam zaten şuan da hevesleri kaçmış olsa da arada katılıyorlar. Sir gitti, pekaziz da nadir geliyor. Gerçekten o başlıkları bulup tutorial diye koyasım geldi. sg-1 i unutmusun unity100 de burada http://www.scuniverse.com/forum/ editledim mesajı şunu görmeden önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ekonomi finans falan konuşsak hisse senedi tahlili yapsak forumca daha yararlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Yatirim araclari da mümkünse. Malum tutumlu olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?17,2960512,page=1 Bilgi akmış bu başlıkta resmen. Nazi almanyası konusundaki çılgın teorilerim beni benden aldı vallahi. Vakti olanlar okusun şu başlığı bir, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeyskeyk said: Eğitimle alakası olsa Avrupa'da bu kadar ırkçılık olmazdı. Eğitime falan bakmıyor. Bizim gibi vatandaşları batıda bu derece ırkçılığa maruz kalan bir ülkenin kendi içinde ırkçılık yapması çok dramatik gerçekten. avrupalılar turklerden tiksenmekle o kadar haklılarki, ben bile kendi milletime karşı ırkçı oldum 3 ayda sayısı 1-2 mılyon anca olan beyaz turklerin arasında yaşayıpta tum turkleri bole zannetmek cidden en buyuk sorun benim gozlemlediğim toplumu ne zaman oldugu gibi kabul ederseniz o zaman sakinleşiosunuz işte, sorunlar aşılıyor bole şeyh said isyanı sonrası dunyaya kusen ataturke donuyorsunuz turk toplumu bu, paticik değil forumtr ulke genelini yansıtıyor, ekşi sozluk değil haber sitelerinde yorumlar gerçek olan, cnbc-e değil acun izleniyor flash tv izleniyor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Dünyayı yöneten almanya japonya konfederasyonu, çok fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Viktor said: flash tv izleniyor vs vs İtiraf ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 viktor +1 Su Almanyada yasadigim seneler boyunca kendi irkimi tanidim ve utandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Maalesef ki türkler de çok şahane bi uygarlık değil. Trafiğe çıktığınızda, sokaklarda gezdiğinizde küfür etmeden eve gelmek imlansız gibi vs vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 iyide onlar kendi irkin sayilmazki disaridan gelen herkes lan siz türkler iyimissiniz bizim ordakilere bakiyoruz sizden nefret ettik falan diyolar ki 'almancilar' ülkede yasayan kürt türk çerkes herkesden bariz daha kötü buda ırççiliga giriyosa bende ırççiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar