Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumda artan ırkçılık

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

eldar said:

Konu adminlerin duyarsızlığı, birine salak desen bile ceza alabiliyorsun ama müslümanlar ölsün, ruslara soykırım yapılsın gibi ifadelere dokunulmuyor.

Maalesef gerzek insanlar olacaktır, moderasyon yapacaksın. Ama moderasyon insanlıktan nasibini tam olarak alamamış.
Şimdi başın belada işte.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

Konu adminlerin duyarsızlığı, birine salak desen bile ceza alabiliyorsun ama müslümanlar ölsün, ruslara soykırım yapılsın gibi ifadelere dokunulmuyor.

buna çok katılmıyorum aksine abartı duyarlılar.
geçen ortadoğuya nuke'le wipe atsalar gram üzülmem yazan postum silindi. nuke atılsa sevinirim veya keşke atılsa bile demedim halbuki.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı Kürt kelimesine indirgemeyin arkadaşlar.

İnsanların kendi inanmadıkları / aptalca buldukları şeylere karşı genel terbiye sınırlarına sığmayan tutumları var bu forumda. İnsan gibi tartışmak hayal resmen, hemen aşağılamaya çalışma, orta okul seviyesi hakaretler, dine / ırka bağlı yorumlar vs. geliyor.

Genel tavır yanlış, çirkin. Bazı arkadaşlar gerçekten evlerinde terbiye almamış imajı çiziyor.

Yukarıda demiş adam, moderasyon diye. Ama bu forum genel olarak kendi kendini modere ettiği için çözüm bizde yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İnsanların kendi inanmadıkları / aptalca buldukları şeylere karşı genel terbiye sınırlarına sığmayan tutumları var bu forumda. İnsan gibi tartışmak hayal resmen, hemen aşağılamaya çalışma, orta okul seviyesi hakaretler, dine / ırka bağlı yorumlar vs. geliyor.

Su bi kenarda dursun bigün lazim olur.
Sosyal ağlarda paylaş

konu adminlerin dünyaya bakış açılarının eksik ve yanlış olması
öyle pek de bu konularda insanları modere edecek niteliğe sahip değil esasında çoğu

en iyisi takmamak
zaten tesis muhabbetinden başka bi işe yaramamaya başlayalı çok oldu paticik
bi de eğitim bölümü işlevsel neyse ki işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

Atatürk e inanıyormusunuz? yada türklüğün tanımı tartışılırken de aynı duyarlılığa bekliyoruz herkesi..
düşünce özgürlüğü,ileri demokrasi?? bunlar sizin ileri sürdüğünüz kavramlar değilmiydi? oh wai..

ha cons yavşak yavşak şu konuyu açarken bir şey yok, burada ırkçılık tartışılıyor hala. +1
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkede yıllardır bazı etnik unsurlar zaten ırkçılık yapıyordu. Biz şöyleyiz biz böyleyiz zart zurt..
Dominant sayılan kesiminde ırkçılık yapması hiç de şaşırtıcı değil. Ama allahtan geneli kapsamıyor, zira ırkçılıktan hiç kimse bir fayda görmemiş bugüne kadar. Sadece azınlıklar kimliklerinin yok olmasından korkup sarılıyor ırkını övüp diğerin sövmeye...
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Ben Kürt değilim. İzmir'li Yunan kırması bir Türk'üm. Irkçılığa karşı olmak için Kürt olmak gerekmiyor, insan olmak yeterli. Siz biz diye konuşmana gerek yok.

Bunu yapan senin gibiler. O alıntıladığın mesajları ben sana mars tan yazıyorum değil mi? Bırakın Allah aşkına eskiden olsa belki denilebilirdi ama şu günlerde ülkede herkese dil özgürlüğü var her türlü özgürlük artarak devam ediyorken ırkçılıktan bahsetmenin ardında bir art niyet vardır.

Nasıl ırkçı olmayalım peki cevap ver
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Frostbite said:

Atatürk e inanıyormusunuz? yada türklüğün tanımı tartışılırken de aynı duyarlılığa bekliyoruz herkesi..
düşünce özgürlüğü,ileri demokrasi?? bunlar sizin ileri sürdüğünüz kavramlar değilmiydi? oh wai..

ha cons yavşak yavşak şu konuyu açarken bir şey yok, burada ırkçılık tartışılıyor hala. +1

Cons dalga geçiyor, bariz bir şekilde. O Atatürk'e inanıyor musunuz? Cümlesinin anlamını bir düşünürseniz anlarsınız zaten. Atatürk'e din gibi tapan insanlarla kafa buluyor adam. Kurallara aykırı bir şey varsa edin şikayet.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

sipeyskeyk said:

Ben Kürt değilim. İzmir'li Yunan kırması bir Türk'üm. Irkçılığa karşı olmak için Kürt olmak gerekmiyor, insan olmak yeterli. Siz biz diye konuşmana gerek yok.

Bunu yapan senin gibiler. O alıntıladığın mesajları ben sana mars tan yazıyorum değil mi? Bırakın Allah aşkına eskiden olsa belki denilebilirdi ama şu günlerde ülkede herkese dil özgürlüğü var her türlü özgürlük artarak devam ediyorken ırkçılıktan bahsetmenin ardında bir art niyet vardır.

Vereyim. Irkçılık neyi çözmüş bu güne kadar? Bana ırkçılığın fayda sağladığı bir ülke göster, ben de tamam diyeyim. Milyonlarca insan öldü ırkçılık yüzünden, ırkçılık en tehlikeli zehir bir ülke için. Tarihte çok örneği var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

Aslinda olay Irkcilik filan degil.

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/347/144/dc2.jpg

Ya sen de her mesajımın altına attention whore meme i yapıştırınca, bana ATTENTION WHORE SUN İŞTE TAMAM MI diye özel mesajlar atınca kendini haklı mı hissediyorsun gerçekten? Yazık lan.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

sipeyskeyk said:

Ozgurluk vs bunlarin tanimlari ilk okulda ogretiliyor diye biliyorum surekli ayni seyi geveliyorsun ama ozgurlugunun sinirlarini bilmiyorsan bu yastan sonra ogrenmen zor zaten.

Hep ayni laflar " ee simdi dusunce ozgurlugu, herkes istedigini soyluyor ben niye soyleyemiyorum".

Belli sinirlar dahilinde hrkes dusuncesini ifade edebilir ama o sinirlar burda fazlasiyla asiliyor, anlatilmak istenen o. Bu yastan sonra da kimse size sinirlarinizi ogretecek degil o yuzden moderasyon tepesine binmeli boyle arkadaslarin.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Vereyim. Irkçılık neyi çözmüş bu güne kadar? Bana ırkçılığın fayda sağladığı bir ülke göster, ben de tamam diyeyim. Milyonlarca insan öldü ırkçılık yüzünden, ırkçılık en tehlikeli zehir bir ülke için. Tarihte çok örneği var.

Ben ırkçılık faydalı demedim ki nasıl olmayalım dedim?

Şunu karıştırıyorsunuz. Türkler kürtlere laf etti mi ırkçılık ama tam tersi özgürlük!!!

Çocuk mu kandırılıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...