Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY CEOsu'na,başkan vekiline, genel müdürüne ve yönetim kurulu üyelerine az önce gönderdiğim eposta...

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Bayi ya da abone diye bir ayrim yapamazsin ama; kac kisiye ulastigi onemli, oteki tum olcutler tamamen anlamsiz bu boyutta. Bu durumda dogrusu Zaman, Posta, Hurriyet, Sozcu ve Fanatik almalari.

Oyle degil iste. Devlet dairelerinin neredeyse tamamina turkiye genelinde dagitiliyor. Ayrica ne kadar cok kisiye ulastiginin olcutu sayi degildir gerge. Biiz universitedeyken yani cumhuriyet hala okunabilir bir gazeteyken tek bir cumhuriyetin en az 50 kisi tarafindan okundugunun anketleri yayinlaniyordu.biz de bizzat sahit oluyorduk bu duruma.su zaman gazetesi icin ayni seyi soylemek mumkun mu?
Adamlar sirf cemaat para kazansin diye sabite baglamislar,boyuna gazete badiyorlar.
Mustafa balbay senelerdir neden yatiyor biliyor musunuz?cumhuriyet gazetesine turkiye genelinde jandarma komutanligina bagli birimlerde abonelik sistemi ile dagitim konusunda donemin jandarma komutani sener eruygur ile yaptigi gorusme.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Su Anadolu Jet'e binen var mi? Onunla bir bilet alayim diyorum ama kotu diyorlar cok. THY'den 20TL daha ucuz diye deger mi yani? Ist-Ank.

Ben bindim bir kere, kötü değildi. Hatta sabah kahvaltısı falan vermişlerdi. Antalya'dan İstanbul'a uçmuştum.

Atlas Jet kalitesinde, SunExpress'e ise 5 basar. Gerçi SunExpress kıstas değil, türk RyanAir'ı olma yolunda adamlar sdf
Sosyal ağlarda paylaş

badem bıyık tayfası bu. ben dersimi aldım vatan millet sakaryayı attım artık hangisi ucuz ve hangisi adam akıllı iş yapıyosa ona yöneliyorum.

mesela yeni favorim sun express. sugar ray, massive attack eşliğinde sözcü gazetesini rahatlıkla temin edebiliyorum. yurtdışındada hangisi ucuzsa o. kazanmasınlar batsınlar gram üzülmem.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Ardeth said:

ben görmedim hiç ama thy gerçekten yeni şafak veriyorsa ege yerel gazetesini falan bile vermesi lazım lol.

Yav yalan mi soyleyecegim? Fotografini cekerim bir dahaki sefere.

ama bunu diyebilecek kadar çok uçuyorum en az iki ayda bir kez heh. ama benimkiler hep yurtdışı uçuşu olduğu için belki orda vermiyorlardır
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

KuddusiMavra said:

Ardeth said:

ben görmedim hiç ama thy gerçekten yeni şafak veriyorsa ege yerel gazetesini falan bile vermesi lazım lol.

Yav yalan mi soyleyecegim? Fotografini cekerim bir dahaki sefere.

ahahhaha onbinlerce otobüs gibi olmasın

edit: neyse, yutup versiyonunu yükleyeceğim aşağıya

onbinlerce demedim ama senin onbinler ile ilgili bir fantazin var sanırım. speyskekle de ortak bu fantaziniz,belli B)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...