Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 En demokratik ve aydın gazete Taraf var mı listede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 GERGE said: Bayi ya da abone diye bir ayrim yapamazsin ama; kac kisiye ulastigi onemli, oteki tum olcutler tamamen anlamsiz bu boyutta. Bu durumda dogrusu Zaman, Posta, Hurriyet, Sozcu ve Fanatik almalari. Oyle degil iste. Devlet dairelerinin neredeyse tamamina turkiye genelinde dagitiliyor. Ayrica ne kadar cok kisiye ulastiginin olcutu sayi degildir gerge. Biiz universitedeyken yani cumhuriyet hala okunabilir bir gazeteyken tek bir cumhuriyetin en az 50 kisi tarafindan okundugunun anketleri yayinlaniyordu.biz de bizzat sahit oluyorduk bu duruma.su zaman gazetesi icin ayni seyi soylemek mumkun mu? Adamlar sirf cemaat para kazansin diye sabite baglamislar,boyuna gazete badiyorlar. Mustafa balbay senelerdir neden yatiyor biliyor musunuz?cumhuriyet gazetesine turkiye genelinde jandarma komutanligina bagli birimlerde abonelik sistemi ile dagitim konusunda donemin jandarma komutani sener eruygur ile yaptigi gorusme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ardeth said: ben görmedim hiç ama thy gerçekten yeni şafak veriyorsa ege yerel gazetesini falan bile vermesi lazım lol. Yav yalan mi soyleyecegim? Fotografini cekerim bir dahaki sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ben de baya THY ile uçuyorum ama görmedim hiç. Cuma uçuşum var, senin için bu konuyu araştıracağım sevgili çetintaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 GERGE said: Su Anadolu Jet'e binen var mi? Onunla bir bilet alayim diyorum ama kotu diyorlar cok. THY'den 20TL daha ucuz diye deger mi yani? Ist-Ank. Ben bindim bir kere, kötü değildi. Hatta sabah kahvaltısı falan vermişlerdi. Antalya'dan İstanbul'a uçmuştum. Atlas Jet kalitesinde, SunExpress'e ise 5 basar. Gerçi SunExpress kıstas değil, türk RyanAir'ı olma yolunda adamlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 badem bıyık tayfası bu. ben dersimi aldım vatan millet sakaryayı attım artık hangisi ucuz ve hangisi adam akıllı iş yapıyosa ona yöneliyorum. mesela yeni favorim sun express. sugar ray, massive attack eşliğinde sözcü gazetesini rahatlıkla temin edebiliyorum. yurtdışındada hangisi ucuzsa o. kazanmasınlar batsınlar gram üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeyskeyk said: Ben de baya THY ile uçuyorum ama görmedim hiç. Cuma uçuşum var, senin için bu konuyu araştıracağım sevgili çetintaş. Benim icin arastirma.ben gordugumu biliyorum.sen kendin icin ve bilmeyenler icin arastir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Tam bir emekli albay adam ya. Amaç yapıyor aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 KuddusiMavra said: Ardeth said: ben görmedim hiç ama thy gerçekten yeni şafak veriyorsa ege yerel gazetesini falan bile vermesi lazım lol. Yav yalan mi soyleyecegim? Fotografini cekerim bir dahaki sefere. ama bunu diyebilecek kadar çok uçuyorum en az iki ayda bir kez heh. ama benimkiler hep yurtdışı uçuşu olduğu için belki orda vermiyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ben de hep yurtdisina ucuyorum. daha once ozellikle tek tek bakmadim ne var ,ne yok diye.zaman ve akit fiksti zaten hep.bu sefer dikkat ettim ve gordum.ne bileyim,belli yerlerde verip,belli yerlerde vermeme diye bir sey olmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 adamlar uçuyomuş beyler, dağılabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 yüksekten uçanın düşüşü sert olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Pw3wdqgodMc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 en cok onlar talep ediliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=13mDq8i8reA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 KuddusiMavra said: Ardeth said: ben görmedim hiç ama thy gerçekten yeni şafak veriyorsa ege yerel gazetesini falan bile vermesi lazım lol. Yav yalan mi soyleyecegim? Fotografini cekerim bir dahaki sefere. ahahhaha onbinlerce otobüs gibi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 asdadafasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 milli değer diye rağbet ettiğiniz thy global alanda paraları götürürken milli işçilerinizin ebesini seviyor bu kadar duyarlıysanız ulusalcı kuruntuları bir kenara bırakıp halkınızın hakkı peşinde koşun çetin taş bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 elit kemaliztlerin bir çıkmazı da budur zaten emekçi halklarının ezilip kenara atılması umurlarında olmaz yeter ki milli değerleri savunan firmalar kucaklarına cumhuriyet gastesini atsın. ikiyüzlülük had saffada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bu da çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 en güzeli nüdist olmak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Cons said: KuddusiMavra said: Ardeth said: ben görmedim hiç ama thy gerçekten yeni şafak veriyorsa ege yerel gazetesini falan bile vermesi lazım lol. Yav yalan mi soyleyecegim? Fotografini cekerim bir dahaki sefere. ahahhaha onbinlerce otobüs gibi olmasın edit: neyse, yutup versiyonunu yükleyeceğim aşağıya onbinlerce demedim ama senin onbinler ile ilgili bir fantazin var sanırım. speyskekle de ortak bu fantaziniz,belli B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 önce foto koymayı öğren pls yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 koskoca adam gelmiş forumda palavra sıkıyor bütün gün forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 :) senin derdin üzüm yemek değil, bağcı dövmek. gir, çektiğim videoyu izle. ondan sonra da bakalım sen kaç sayıyorsun, ben kaç sayoyorum? karşılaştırırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar