Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük İkilemdeyim fikirlerinizi bekliyorum

Raistllin

Öne çıkan mesajlar

Dostum 24 yaşında bile bir işe başlamak için geç kalmışsın. Bence fırsatı kaçırma ve gir. Sabah 09.00 - 18.00 olayını yakalamak bile bir deneyimdir. O nedenle işe alacağım insanlara en ufak iş deneyimlerini bile anlatmalarını isterim. İşe girdikten sonra da hafta sonları dil eğitimini Türkiye'de tamamlayabilirsin ki sağlam yerler var. Uluslararası bir firmada bunun pratiğini de yaparsın rahatça. Gitsen Amerika'ya, dil eğitimi falan derken geleceksin 26 27 yaşına, iş tecrüben yok. İşyeri okul gibi de değildir, adamı ayakta silkelerler :). O nedenle fırsatın varken işe gir bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Girme işe. Git ana babanın parasını ez amerikan hatunlarıyla. 1 sene yaşa, yetmezse vizeni de uzatırsın. Amerikan futboluna, buz hokeyine sararsın. Sonra döner askerde "ben amerikadayken" muhabbeti yapar tiksinç bir herif olur, askerden sonra 2 sene boş oturur "lan keşke ise başlasaymışım" diye yakınır durursun.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Girme işe. Git ana babanın parasını ez amerikan hatunlarıyla. 1 sene yaşa, yetmezse vizeni de uzatırsın. Amerikan futboluna, buz hokeyine sararsın. Sonra döner askerde "ben amerikadayken" muhabbeti yapar tiksinç bir herif olur, askerden sonra 2 sene boş oturur "lan keşke ise başlasaymışım" diye yakınır durursun.

bütün mesajları okuyorum herkesin düşünceleri çok önemli benim içinde,sen nasıl bi trol'sün arkadaşım o dediklerinin peşinde olan biri olsam burda sizin fikirlerinize ihtiyacım var yazarmıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bak ben 2009 da 2 yıllık programlama bitirdim sonra lisansa tamamlarım diye londraya gittim 7-8 ay kaldım ve elime çok bir şey geçmedi. Hayır benimle alakası da yok bu konunun. Kalsam orada ayak işlerinde çalışacaktım. Bu herkes için böyle. Yurtdışı çok matah değil. Bence önce burada bir sistem oturt. Gidecek olursan yine gidersin önce iş. Sonra askere gidecek olursan askerden geldikten sonra illa gideceksen gidersin bi 3 ay. İş bunu bekler mi bilemem tabi. Ama dil için gideceksen speaking dışında çözülüyor tek. Onu da çözmek olası artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt disinda yasamak sana dil disinda da cok sey katar, ama bu dort ayda olmaz...

Eger bir yıl falan yasayabileceksen gel Bostona. Bambaska bir vizyonla dönersin geriye. Dil sadece bonus olur. Ote yandan cokuluslu firmalar genellikle gönüllü olan çalışanşarını yurt dışı rotasyonlara sokarlar. Yani işe girdikten sonra da yurt dışında yaşayabilirsin dostum.

Bol şans hayatında.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Yurt disinda yasamak sana dil disinda da cok sey katar, ama bu dort ayda olmaz...

Eger bir yıl falan yasayabileceksen gel Bostona. Bambaska bir vizyonla dönersin geriye. Dil sadece bonus olur. Ote yandan cokuluslu firmalar genellikle gönüllü olan çalışanşarını yurt dışı rotasyonlara sokarlar. Yani işe girdikten sonra da yurt dışında yaşayabilirsin dostum.

Bol şans hayatında.

dostum böyle konuştuğuna göre sen bostonda'sın doğru mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

İşe gir, eğer bir şekilde yurtdışına kaçma planın yoksa kaçırılmayacak fırsat. Eskisi gibi süper rakamlar alamıyor her yeni mezun mühendis. (köylüden çok mühendis var ülkede)

Eğer sadece dil eğitimi için gitmeyi planlıyorsan hayatında veya kariyerinde hiç bir şey değiştirmez 4 aylık Amerika macerası. Yerleştim, alıştım diyene kadar geri dönersin.

İşe girmek ayaklarının yere daha sağlam basmasını sağlıyor. Henüz 3 ay önce 1 ay sonra nerede olacağımı düşünemezken şimdi önümüzdeki 6 yılım planlanmış durumda vs.
Sosyal ağlarda paylaş

dil öğrenmek için amerika'ya gitmek nedir

ilim neredeyse gidip alınız tabii de, genel olarak çalışmaya niyeti olmayan bir insan imajı veriyorsun.

şahsi tavsiyem, kesinlikle çalışmaya başlamandır. çalışırken insanın önüne çok daha fazla fırsat çıkar. tecrübeyle sabit.

ayrıca dendiği gibi, 4-6 aylık dil eğitimi sana yurtdışı tecrübesi olarak hiç bir şey katmaz. Brighton'da bütün gün türklerle takılıp, cv'sine ingiltere'de dil eğitimi aldım yazan insan olursun en fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba

size Japonya oneririm
2 sene dil okulu sayesinde 2 yil vize alirsiniz daha sonrada ise girersiniz.

dil okulu

http://www.nihongo-center.com/

http://en.arc-academy.net/?gclid=CKDnvtH1yLYCFUQgpQod7V4AIA

http://www.jp-sjs.ac.jp/eng/course/comprehensive/general.html?key=adw&gclid=CNLp1eH1yLYCFQdcpQodZzcAHw

http://www.ymcajapan.org/ayc/nihongo/EN/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...