chrome Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 caltech e gir, master yap, doktora yap, sonra kendi otomotiv firmanı kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 işe gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Dostum 24 yaşında bile bir işe başlamak için geç kalmışsın. Bence fırsatı kaçırma ve gir. Sabah 09.00 - 18.00 olayını yakalamak bile bir deneyimdir. O nedenle işe alacağım insanlara en ufak iş deneyimlerini bile anlatmalarını isterim. İşe girdikten sonra da hafta sonları dil eğitimini Türkiye'de tamamlayabilirsin ki sağlam yerler var. Uluslararası bir firmada bunun pratiğini de yaparsın rahatça. Gitsen Amerika'ya, dil eğitimi falan derken geleceksin 26 27 yaşına, iş tecrüben yok. İşyeri okul gibi de değildir, adamı ayakta silkelerler :). O nedenle fırsatın varken işe gir bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Girme işe. Git ana babanın parasını ez amerikan hatunlarıyla. 1 sene yaşa, yetmezse vizeni de uzatırsın. Amerikan futboluna, buz hokeyine sararsın. Sonra döner askerde "ben amerikadayken" muhabbeti yapar tiksinç bir herif olur, askerden sonra 2 sene boş oturur "lan keşke ise başlasaymışım" diye yakınır durursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Kesinlikle işe gir. Tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 vaperon said: Girme işe. Git ana babanın parasını ez amerikan hatunlarıyla. 1 sene yaşa, yetmezse vizeni de uzatırsın. Amerikan futboluna, buz hokeyine sararsın. Sonra döner askerde "ben amerikadayken" muhabbeti yapar tiksinç bir herif olur, askerden sonra 2 sene boş oturur "lan keşke ise başlasaymışım" diye yakınır durursun. bütün mesajları okuyorum herkesin düşünceleri çok önemli benim içinde,sen nasıl bi trol'sün arkadaşım o dediklerinin peşinde olan biri olsam burda sizin fikirlerinize ihtiyacım var yazarmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Bak ben 2009 da 2 yıllık programlama bitirdim sonra lisansa tamamlarım diye londraya gittim 7-8 ay kaldım ve elime çok bir şey geçmedi. Hayır benimle alakası da yok bu konunun. Kalsam orada ayak işlerinde çalışacaktım. Bu herkes için böyle. Yurtdışı çok matah değil. Bence önce burada bir sistem oturt. Gidecek olursan yine gidersin önce iş. Sonra askere gidecek olursan askerden geldikten sonra illa gideceksen gidersin bi 3 ay. İş bunu bekler mi bilemem tabi. Ama dil için gideceksen speaking dışında çözülüyor tek. Onu da çözmek olası artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Beğenmediysen şöyle diyeyim. ahem İşe gir. Umarım bu mesajımı beğenirsin. Çok önemli çünkü düşüncelerin benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Yurt disinda yasamak sana dil disinda da cok sey katar, ama bu dort ayda olmaz... Eger bir yıl falan yasayabileceksen gel Bostona. Bambaska bir vizyonla dönersin geriye. Dil sadece bonus olur. Ote yandan cokuluslu firmalar genellikle gönüllü olan çalışanşarını yurt dışı rotasyonlara sokarlar. Yani işe girdikten sonra da yurt dışında yaşayabilirsin dostum. Bol şans hayatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 sostizm said: Yurt disinda yasamak sana dil disinda da cok sey katar, ama bu dort ayda olmaz... Eger bir yıl falan yasayabileceksen gel Bostona. Bambaska bir vizyonla dönersin geriye. Dil sadece bonus olur. Ote yandan cokuluslu firmalar genellikle gönüllü olan çalışanşarını yurt dışı rotasyonlara sokarlar. Yani işe girdikten sonra da yurt dışında yaşayabilirsin dostum. Bol şans hayatında. dostum böyle konuştuğuna göre sen bostonda'sın doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Tam olarak Boston değil ama New England denen bölgedeyim. Burada dört eyalet ayni bölge olarak görülüyor. Herkes Celtics, red socks ve patriots taraftarı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qvjy7ThMMjI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 İşe gir, eğer bir şekilde yurtdışına kaçma planın yoksa kaçırılmayacak fırsat. Eskisi gibi süper rakamlar alamıyor her yeni mezun mühendis. (köylüden çok mühendis var ülkede) Eğer sadece dil eğitimi için gitmeyi planlıyorsan hayatında veya kariyerinde hiç bir şey değiştirmez 4 aylık Amerika macerası. Yerleştim, alıştım diyene kadar geri dönersin. İşe girmek ayaklarının yere daha sağlam basmasını sağlıyor. Henüz 3 ay önce 1 ay sonra nerede olacağımı düşünemezken şimdi önümüzdeki 6 yılım planlanmış durumda vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 dil öğrenmek için amerika'ya gitmek nedir ilim neredeyse gidip alınız tabii de, genel olarak çalışmaya niyeti olmayan bir insan imajı veriyorsun. şahsi tavsiyem, kesinlikle çalışmaya başlamandır. çalışırken insanın önüne çok daha fazla fırsat çıkar. tecrübeyle sabit. ayrıca dendiği gibi, 4-6 aylık dil eğitimi sana yurtdışı tecrübesi olarak hiç bir şey katmaz. Brighton'da bütün gün türklerle takılıp, cv'sine ingiltere'de dil eğitimi aldım yazan insan olursun en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 nereye gıdecek yozgata mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2011/183/a/f/british_flag_by_sonexth-d3kstst.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 İlk mesaja cevaben işe gir direk bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 İşe gir askerliği uzat japonca öğren maaşını katla otomotivci kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abi kesin işe gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 merhaba size Japonya oneririm 2 sene dil okulu sayesinde 2 yil vize alirsiniz daha sonrada ise girersiniz. dil okulu http://www.nihongo-center.com/ http://en.arc-academy.net/?gclid=CKDnvtH1yLYCFUQgpQod7V4AIA http://www.jp-sjs.ac.jp/eng/course/comprehensive/general.html?key=adw&gclid=CNLp1eH1yLYCFQdcpQodZzcAHw http://www.ymcajapan.org/ayc/nihongo/EN/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 otomotiv sektöründe plus sayılan dil german :P ps : sırası ile 1-işe gir 2-ingilizceni geliştir 3- almanca ögren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 is deneyimi > 4 aylik yurtdisi dil egiti illa kursa gidicem diyosan da ielts/toefl kurslarina falan gidersin bos vaktinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 4 ayda cat-pat Ingilizce'yi (upper intermediate iste, adamlar pek Ingilizce aramiyor belli ki) konusur-okur-yazar hale getirmek yok dunyada, o dil okullari buyuk oranda para tuzagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 yurt dışına çıkış bileti o okullar para tuzağı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 abi herkes demiştir ama kaçırma gir işe. dil eğitimi dediğin nedir ki yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar