Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 işteki kızlarda onayladı 2 seanstir gidiyorlarmış salı günü başlıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 çakaaal =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 pilates kız şeysi değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 rastgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 plates hayvan gibi kas çalıştırıyor ya kız şeysi falan diyip geçmeyin bonus olarakta kötü geçen günü güzelleştirebiliyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ulan be bizim salonda beleşdi şuan kaldırıldı paralıya çeviriyorlarmış + özel ders olacakmış fena ortam vardı 10 numarada spor alayınıza tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 wastyrx said: plates hayvan gibi kas çalıştırıyor ya kız şeysi falan diyip geçmeyin bonus olarakta kötü geçen günü güzelleştirebiliyor ^_^ topun üstünde abi, altında değil. dikkat et, uyarmadı deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Fazla sevinme, Allah'ım kör et beni diye ortalıkta dolaşadabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Bilite zaten ehauheauae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 çok hatun yapar bu plates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Valla hiç bir hatunun sınıftan tanıştığı adama vereceğini düşünmüyorum. Acayip hoşlanmaları gerek sizden yoksa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 genelleme iyiymiş :) neden böyle düşündüğünü merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Abi çünkü 6-7 aydır giriyorum bu tarz derslere. Kadın düşürmek için girenler direk fail olup gidiyorlar çok gördüm bunu. Kadınlar sürekli hoşlanmıyor kendileri gibi her gün bu tarz derse giren erkeklerden. Ben direk yoga dersini veren kadından hoşlanıyordum normalde haftada 2 kere gidiyordum. Sonra 3 e çıkardım kadını sürekli göreyim diye. Kadınlar friendly yaklaşıyor böyle erkeklere gerçi benim hoşlandığım kadın pek öyle yaklaşmadı ama benle birlikte derslere katılan diğer erkekleri hiçbir kadın tınlamıyor açıkcası ahah. Ben direk derse katılıp kimseyle muhattap olmadan kimseye bakmadan arada gözüm kayıyor tabi o kadar olur neyse işte böyle olunca kadınların daha çok ilgisini çekiyorsun gerçi bizim sınıftaki yaşlı ve çirkin kadınların ilgisini çeksem ne olur a.k. Ben direk hedefi büyük tuttum hocaya yazdım kadın da ilk başlarda karşılık verdi şimdi reddetti. Bu da hüzünlü bir konu ama napalım panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 hahaha altını eşeleyince esas acı çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 yeni evli ama çocuk doğurmamış; gençten hallice yaşlıdan genççe kadın işi pilates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 hmmpfs en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Seperate said: genelleme iyiymiş :) neden böyle düşündüğünü merak ettim friend zone'a yaklaşıyorsun çünkü onların kendine ait gördükleri aktiviteleri onlarla paylaşınca. 10 kadının yaptığı aktivite içersinde tek erkek olursan arkadaş sinerjisi içersinde o biçimde algılanırsın normaldir. dip not: eğer bred pit değilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ardeth haklı bak mesela bizim sınıfta yaşlı ama 10-15 senedir bodybuilding yapan vücudu iyi bir adam var bu her kadına arkadaş gibi yaklaşıyor işte hocanın matını filan getiriyor dersten çıkarken namaste filan diyor bunu kimsenin tınladığı yok o kadar komik duruma düşüyor ki ahah. Ben direk kimseyle muhattap olmadan derse girip çıkıp gidiyorum kimseyle yüz göz olmadan ama tabi nazik bir şekilde yeri geldiğinde e bu kadınlar da hep bir merak içinde ve hep bakıp duruyorlar bred pit değilim tabiki alakam bile yok ama meriç de değilim. Hoca bile yakınlaştı bana belimi okşamalar dokunmalar filan yaşımı öğrenince kadın kendini geri çekti a.k. Bu da bizim şanssızlığımız. Şöyle yaşıma uygun kız gelse işini bitiricem ama o da yok. Neyse kader kısmet bu işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Yasini soyle, belki biz de geri cekiliriz. Hatta forumdan bile banlariz o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 vajinan hayirli olsun kardes, gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Edep yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 PENIS VAJINA POPO MEME KOL BACAK KLIPITORIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Anatomi calış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 milf arayanlar gitsin bi umit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar